yaptım yaptım biraz uyku tutmadı ama neyse iyiyim arada geriliyo işte insan çok öptüm sneiiiine oldu canımyaa?????? yap bir form çayı kendine, yanınada o yasak şeyden bitane...keyiflen gel..bak bu gece kalabalık burası...canım yasak şeyden çekti ama artık sonsuza kadar yasak bana..:85:
hahah çok güldüm tıp tepmiş haa harika bi deyimmmmmbende kanda pıhtılaşma bozukluğu var ciddi derecede..ilk düşüğümden sonra çıktı..ben bu kızçeleri doğurana kadar hergün kendime kan sulandırıcı iğne yaptımç...yani içerim ama o zamanda damar tıkanıklığı,felç ve kalp krizi riskim var...kısacası tıp tepmesi diyoruz biz bunabu tür şeyler doktorların başına gelince tıp tepmiş oluyor...
tabi geçmiş olsun bu aradaaa
işte kankim tam birbirimize göreyiz nisan gibi senin çatıda yapalım buişi o zamana kadar sabrettttttayyyy kıslarr yatacamda bişiii dimek geldi içimden
ben çok içmek istiyorum.....bide ahmet kaya dinlemek iistiyorum
ne alaka diyeeceksiniz ama seviyorum o adamın şarkılarını
isyan var içindee ''adı bahtiyardı suçu saz çalmaktııı''
ağlama bugünler gelirde geçer anam
ağlama bu dertler elbet biter
ocaksız köylerimde dumanlar tüter
ben yandım sen yanma allah aşkına
iki satır gözyaşımla satıldım pazarlarda
kırdılar yüreğimi azarlarla
sürgünlere yolladılar sabah 5 te yağmurlarla ben yandım siz yanmayın allah aşkınaaaaa
hahah bayılırım çabuk dağılanlara sohbet çok tatlı oluyo onlarlaaaa
bizde alkol yok eşimde bende alkol almayız.eşim sigarada içmez...ama beni tanıyanlar diyoki iyiki alkol almıyosun seni toplamak çok zor olurdu...azıcık çabuk dağılırımda ben![]()
ayyy işte bunu çok kıskandımmm darısı başıma 40 beden giydiğim günleri görecekmiyim acabaaaaaBu arada birşey paylaşmak istiyorum sizinle, ben 1.5 aydır b-fit denen şu spor merkezine gidiyorum. haftada en fazla 3-4 gün gidebiliyorum..dün ölçüm aldılar.başlangıçtan bu yana toplam 15 cm incelmişim...6cm göğüs,3cm göğüs altı,3 cm bel,3 cm karın...daha alt bölgelerde değişiklik yok ama yinede mutlu oldum.zaten hemen farkediyor kotlarıma çok rahat girmeye başladım...bu arada hiç diyet yapmadım
cevap veriyommm çokkk zorrrrrr
vallaha mevsim bahar kısmı dışında kalanlar bize pek uygun hahahahBende çok severim ahmet kayanın parçalarını......
Özelliklede..
Dışarda mevsim baharmış
Gezip dolaşanlar varmış
Günler su gibi akarmış
Geçmiyor günler geçmiyor.
Eşimle ilk tanıştığımız dönemlerde kısa bir ayrılık yaşamıştık ozamanlar ne çok dinlerdim bu parçayı.
Bak şimdi aklıma geldi......Ne kadarda üzülmüştüm o zamada yaw![]()
birsencim yavruların için hayırlısını iste...doktor olmak çok zor, doktorla evli olmak çok daha zor hele benimki gibi mesleki hırsı çok olan bir eşi varsa insanın...yanlış anlaşılmasın para hırsı değil akademik hırs...evlendim 2 yılım doçentliğini beklemekle geçti şimdi doçent,1 yıl sonra profesörlük iiçin uğraşmaya başlayacak...eşim bu arada 39 yaşıda...onun bu uğraşmaları çalışmaları beni çok yıparttı ne yalan söyleyeyim....çünkü sıkıntısını sen paylaşıyosun başkası değil...
senin hayatta epey zormuş vallahhaaaa benim eşimde çok tembel arada diyorumki anadolu liselerine felan geç diyorum uğraşamam sınavla felan diyor çok tembel kısacasıııı
aylık 100 liraya geliyomuş çok pahalı sayılmaz aslında okmeydanına yakın nerde var acep ben bi bakayım nettennnnyanlış söylemeyeyim ama sanırım 3 ay için 289 tl falan verdim galiba...haftanın 6 günü istediğin saat gidebiliyorsun sadece 30 dk hoca çalıştırıyor.hem aletle hemde platform hareketleri var...
gayet fitmişsin şeker sennnnn daha ne istiyonnnbu arada ben 60 kg ağırlığında 160 cm boyunda minyon bir tipim ama bir göbek kaldı gebelikten bazen 4-5 aylık hamile gibi oluyorum. hamile kalmadan önce 54 kg dım...evlendiğimde ise 46 kg dım
boyda kısa olunca kilo alınca daha belli oluyor...ama bu göbeğin hiç gidesi yok napıcaz bakalım...
o göbek ikizlerden bize hatıraaaa zor giderrrr
canım dönem dönem olyo bebeklerde çok sıkıntı yapma süreklilik gösterirse o zaman alışkanlığa çevirmiş demek bi sorun var demek ama benimkiler çokkk uuzn bi süre uyumadı uyku damlları felan tırt şimdi eskiye oranla daha iyiyiz yaniii ama oluyo kısacası yanikızlar size bişey soracagım benim ege bütün gün uyumuyor gecede yarım yamalak eşimde şehir dışında bana illa dr. ara git sor hasta olacak çocuk diyor normalmi bazı dönemlerde böyle uykusuz kalmaları kaldırırmı bünyeleri berkte böyle şeyler yaşamadıgımdan canım benim gece bir kere mamaya kalkardı gündüzde bir kerede 4 saat uyudugunu bilirim .
canım özür dileirm ya mesajını aldım ama bi türlü cevap yazamadımmuhabbet uzayıp gimiş tam okuyamadımbenim kuzular sadece 11-2 arası uyudukaları için gece muhabbetine hiç katılamıcam heralde..
yinede aklımda kalanlardan yazayım bari zaten kimseciler yok..
dırım cnm ben aranıza yeni katıldım ama yinede topiğe gelmeyen arkadaşları ara ara soruyorum, sonra bakıyorum kimseden ses yok telefonla görüştüğünüz için birbirlerinden haberdarlar demekki deyip susuyorum :) eşinle çok yakışmıssınız cnm Allah ayırmasın.. ha bide benimde çooookkk içesim var şu süt olayım bitsin gizlice içicem eşim çok kızardacnm sen ne kadar verdin anne sütü ben sağdığım için bazen çok bunalıyorum ama daha 7 aylıklar diyede kesemiyorum.. tabi son zamanlarda yaşadıklarımı biliyorsunuz içmedikleri için her an tırlattıp sağmayı bırakabilirim.. son olarak Ahmet Kaya hayranıyımdır..
canan cnm senin bebeler hep iştahsızmıydı belli bir aydan sonramı oldu, birde özelden bişi sormuştum gelmedi mi cnm msj ?
kızlar benim kuzuları biliyorsunuz bir aydır ne yiyor ne uyuyorlar 14 saate kadar aç kalıp hala reddediyorlar ve ben psikolojik olarak çok yıprandığım için sürekli bundan bahsediyorum.. ama bu konu sizleri rahatsız ediyorsa yazmayacağım ve soru sormayacağım bir daha, belki tecrübeleriniz bana yol gösteririr diye sizleri sorularımla bunaltmış olabilirim kusura bakmayın..
doruk canım dr konyrolde bakıyor genelde tepkilerine bşy uzatıyor yada oturtuyor, yüzüstü yatırıyor v.s. değerlendirmelerinde beren de farklı bir durum olsa söylerdi heralde cnm yinede gittiğin zmn sor istersen..
kirpi cim nasıl geçti kontrol?
daha fazla şey vardı aklımda ama kalmadı valla geçmiş epeyce muhabbetle geçmiş..
yazayım kullandıklarımı
unadix kullandım işe yaramadı
zincofish kullandım işe yaramadı
vitabiol kullandım hem ucuz hem güzel
şuan minadix kullanıyorum o da güzel
öncelikle vitaminleri sabah aç karnına ver etkisini görmek için
yemek konusundada sevdikleir neyse onla yedirmeye çalış
mesela yoğurt yediriyorum ben
suyla kandırıyorum
emzikle kandırıyorum
oyuncaklarla kandırarak atıyorum ağzına illa yemiyecekse bi tarafımıda yırtsam yemiyor mustafa 5. aydan beri mümkğn değil süt içmiyo geçenlerde bi 20 cc içti bayramettim tesadüfe içti o da
bebe bisküviisni seviyolar ondan veriyom
irmikli muhallebi veiryom
arı bebe veryom
değişik şeyler dene yani
reklam felan ilgisini çekmeye başladımı reklamla yedirmeye dene
ışıklı oyuncaklar tut
çünkğ 14 saat yememeleri üzüyo beni seni daha çok üüzyordur bizimde o kadar yemediğimiz oluyodu
mesela akşam 9-10 da akşam yemeklerini yiyolar ya sabah 10 da zorla kahvaltı yaptırıyodum gece zaten bişey yemiyolar bazen yaniçoğunlukla 2 de-3 de öğlen yemeği yiyolar akşam yemekleirni 9 da yiyolar artık zorlamıyorum bıktım yani psikolojim çöktü
ben şimdi neyi anlıyorum biliyomuusn il zamanlar gayet güzel sabretmişim 10 ay iyice sabretmişim şimdi en udak ağlamalarına thammülüm yok yani bu dahada kötü
çok zor biliyorum ma geçecek
benimkiler şimdi daha iyi
bu arada ben bide uyumaları için sipraktin diye bi ilaç kullanıyorum fakat yan etkisi çok var o yüzden tedirgin tedirgin kullanıyorum ama ne yapayım bi onunla uyuyolar 2-3 günd ebi veriyorum normalde alerji ilacı aslında ama senin benim gibi çaresiz anneler kullanıyor yemeyen uyuyaman çocuklar için
ben snei en ksıa zamanda arıyayımda telefonda daha güzle konuşuruz
bu tarz şeyler aya göre değişir canım çocukların hazırsa oturt yani oturttuğunda ağlamıyorsa mesela yada sonrasında bi ağrısı yok devam et demektirgünaydın güzel anneler...bu ara yazamıyorum pek önce girip okuyordum şimdi onu bile yapamıyorum.
kızlar sürekli ilgi oyun istiyo...
bişe sorcam..siz nezaman oturtmaya başladınız.5. ayımız bitecek yakında Allah nasip ederse.bu ayın bitiminde oturtsam erkenmi olur.
aleyna canım burada genelde tüp bebek yada normal yoldan hamile kalan var...
aşılama varsada bilmiyorum.berennazın dediği topik bencede yardımcı olur sana...sevgiler...
günaydın arkadaşlar
trt 1 de sütlü kahve programında cemalnur hocayı izliyorum kadın beni ağlattı meğer ne az şükrediyoruz ve ne boş yaşıyormuşuz aşure yapacağım bugün bol bereket olur inşallalh hepimizin hanelerine nur doğar inşallah Allah çocuklarımıza sağlık,kocalarımıza helal para,evlerimize huzur versin
allah kabul etsin canım
bende haftaya yapıcam annem pazar günü yapıyo çarşambaya felnda benyaparımmm
ay benimkiler şuan ceee eee oynuyo bayılıyorumkahkahalarınaaaa
ayyy rondomum bıçağını kaybetmişim çok komik yaaaa 2 gündğr bulamıyorummmmm