canım benim yaaa çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun inşallah..
heryerim tutuldu, uykusuzluktan gözlerim acıyor daha şimdi uyudular ama bakalım ne zaman uyanacaklar tekrar..eminim ben başımı yastığa koyar koymaz eminim böyle olacak(
neyse bugün güzel bi gündü aslında..sabah spora gittim haftada 3 gün spora gidiyorum 1 aydır..ölçümlerim yapıldı hamile kaldığım kilodayım şuan ama göbeğim olduğu yerde hala :)) bakalım o da gider zamanla inşallah..kızım bugün zeytinyağlı pırasa yemeği yedi çok da sevdi beni de çok mutlu etti..çınar da yer sandım ama tabiki de kustu :) ona da yoğurt çorbası verdim çok seviyor sıpa..1 saat öğlen uykularında arkadaşım çaya geldi bana da çok iyi geldi..onlar uyandığında da kaldı onun da 15 aylık oğlu var..oynadık beraber..saat 5te doktor kontrolumuz vardı..çınar 10.150 gr ayşenur 10.760 gr olmuş maşallah..doktorumuz 1 yaş ebatlarındalar artık herşeyi yedir içir..ne severlerse yesinler dene dedi..çok mutlu oldum artık dışarda yüzlerce yiyecek taşımaktan kurtuluyorum galiba..tabiki çınarın nanemollalığını saymazsak :)) herşeyimiz yolunda çok şükür bir de uyusak çok mutlu olacağım ama napalım sağlık olsun diyorum..
şu uyku olayıyla ilgili size bişey danışmam lazım acilen kızlar..yalnız başınıza olduğunuzda nasıl beceriyosunuz uyutmayı benim en büyük sıkıntım o şuan..bile arkadaşlar var eşim sabah 10 gibi çıkıp gece 1de anca gelir eve..dolayısıyla çok fazla yalnız kalıyorum..önce ayşenuru alsam çınar uykusu çok geldiğinde çok huysuzlanıyor ve sallanmak istemiyor yanyana yatalım kendi uyusun istiyor ama uyuması 45 dakikayı buluyor ayşenur çok hareketlendi sürekli bişeylerin tepesinde daha 2 hafta evvel bizim yataktan gözümüzün önünde tepe üstü yuvarlandı o yüzden onu yalnız bırakamıyorum..önce ayşenuru alsam da çınar yalnız durmuyor emekleyemediği için falan sıkılıp bağıra bağıra ağlamaya başlıyor sonra da kusuyor..nolur bana bi yol gösterin..gece olduğunda ruhum daralıyor nefesim kesiliyor stresten..!!
canım o uyku düzenini oturtmak çok zor mesela benimkiler o konuda dengesiz bazen ayakta bazen salıncakta hattabugün bişey denedim ummadıgım şeyle karşılaştım ege odadan çıkartmaz beni kıyametler kopar salya sümük okadar yani bende salona yere attım onları müzigide açtım epey bir sesli baktım egede tık yok bende makinamı boşaltım bu arada amanın içeri bir girdim eg uyumuş emrede uyumak üzere şaşırdım kaldım ve uyanalı 1,5 saat olmuştu yarın deniyecegim bakalım ne olacak tabi gece mümkündeyil bu ama emrem kendi kendine uyumaya alıştı mecbur ege fırsat vermiyor çünki .
canım seninkilerde bayagı büyük yanında yatanı gögsüne koyup yatırsan o kokuna iyi alışmış senin öbürünüde ayakta sallasan yada benim gibi bir salıncak alsan biri ayagında biri salıncakta.