doruk  cnm ya okurken bile sinir geçirdim bende hafta sonumu berbat bir şekilde eşimin ailesiyle geçirdim kızlar yemek yemiyorya suçlusu ben oldum alıştırmamışım :84: delirecem artık 4. aydan beri deniyorum daha ne yapayım ya şimdiye kadar emmemelerinin suçlusu bendim şimdide yememelerinin.. ben neymişim be.... 
nefescim bu kadın işide kabak tadı verdi püfff.. al bir azeri falan hem ucuz hem,
 güzel çocuk bakıyolar hemde çok güzel yemek yapıyolar 

hani moldov, leton rus diyecem tehlike 

şaka bir yana inş. en kısa zamanda bulursun cnm benim.. 
canancım aynı benim kocada seninki gibi, bırakıp gitsem anında ya ablasını getirir bende bırakıp gitti durumunda kalakalırım ha bide hiç vicdan yapmaz aynen bencilliğiyle mıç devirip yatanlardan.. cnm devrimi çok mrk ettim yaf.. anlattıkca yiyesim geldi.. malum face kullanmıyorum bir mail atsana bana fotosunu nazar duası okur bakarım bal tanesine..
yeme durumları düzeldi galiba dimi sizin.. bizimkilerde düzelir mi birgün 

çok yıpratıyor beni.. öperim aşkım çokkkk... 
dirim seni herdaim öperim kocayürekli kadunum 
fatoş cnm benimkiler milumilide sevmedi ya.. birde erimiyor bu nişastalar.. nasıl yapıyorsun su sıcaklığını.. benim görümcede sürekli evde yemek varmı yapıyormusun diyo bende yok ailecek aç yaşıyoruz diyorum, bıktım artık laf anlatmaktan.. ay bide eşim oraya gidince ölmüş gibi yemek yer boğasım geliyor 
artvinlim sanada yazacaktımya unuttum öperim çokk.. 
vil cnm bizde akşam avm gezmesindeydik neredeydiniz bakem 
yav bu benim sıpalar hala yabancı birini görünce ağlıyor kimsenin kucağına gitmiyor nasıl alıştırabilirim 
firdos, medine, burcu, femalexx, a_ilcin, doudou, yavrukirpi ve diğer kıslarrr