• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ilişki için süre:(

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Biri var yakın zamanda görüştüğüm , bir aydır normal arkadaş gibi görüştük. ben yüksek lisans yapıyorum tez yazıyorum bu kişide aynı fakültede uzmanlığını yapıyor.bana çok yardımcı oldu ilk tanışmamızda öyle başladık normal görüşmeye, okul dışında hiç görüşmedik zaten .sevgilisi olup olmadığını bile bilmiyordum.

Arada okuldamısın naber, bi kahve içelim mi şeklinde ilerliyor hep muhabbet. Geçen oturuyoruz bahçede, içten içe inkar edemeyeceğim çok büyük beğeni var içimde. Ondan bir adım bekliyorum hep , yok. Buluşunca genel olarak ben tezden hocadan yakınıyorum o da bana okuldan yakınıyor , muhabbet muhabbeti acıyor ve kafalarımızın çok uyuştuğunu görüyorum . Espirili zeki biri hani tam istediğim bi tip, ama benden hoşlanıyor mu yoksa böyle arkadaş mı olacağız bilmiyordum.
İçim içimi yiyor soramıyorum da derken gecen gün yine oturuyoruz bahçede ben ona "böyle ne iyi oldu arkadaşlığımız ya çok kafa dengeymişsin falan "dedim .amacım tabiki onun ağzından laf almak , o da gülümsedi ve sende soğuk duruyordun ama sende tam kafa dengiymişsin filan dedi . DevAmı da gelmedi ben de dumur oldum tabi. Arkadaş kalmak istiyor belli ki dedim. Aşık oldum sanırım çok üzüldüm bi daha ilk ben yazmam dedim çünkü iyice kalbim çarpıyordu artık , ilk kez geçen gün farkettim. Hiç yazmadım 2 gün boyunca , her gün o yazdı yemeğe çıkalım mı yazmış okulda sanıp beni. Ben de okulda değilim yazdım haftasonu gidip deneylerimi yapıcaktım gidemedim canım sıkıldı..akşamına yine yazdı naber napıyorsun , bende soğuk davranmaya başladım.cünkü bir ay oldu ne ileri ne geri .
Arkadaş da kalamıyorum. Her geçen gün daha da aşık olup bağlanıyorum. Kendimi geri çektim .
Görüşüp daha da bağlanıp adamın birgün çıkıp bana "sevgilim var yada biz sadece arkadaşız "demesinden korktum.. o aşamaya gelmeden çektim kendimi..
Ve sona geliyorum.
Uzak durmam işe yaradı galiba , cuma gecesi mesaj atmış , seni özledim kız diye sonra da arkadaşlıktan öte sana hissettiğim bi adım Atıcam ama senin hislerini çok merak ediyorum yazmış, neden soğuk davranıyorsun kaç gündür bişey mi oldu yazmış.. Allahım ölüyordum sevinçten .. içimde tüm organlar halaya durdu, kalbim halay başı tey tey diye ...geberiyorum oğlum ben sana manyakmısın yazmayı çok istedim ama ağzımdan şu cool cümleler çıktı. " Yani zamana bırakalım bence şuan gayet iyiz önemli olan da bu ."
Resmen sacmaladım ama ona diyemedim ki "sen daha bir buçuk ay önce sevgilinden ayrılmışsın sana güvenmiyorum beni g.t gibi bırakıp gidersen ben mahvolurum "diyemedim..
evet kızlar hayatımın aşkı mı değil mi bilmiyorum , ama bir buçuk ay önce ayrılmış bir adam için erken değilmi! Ya Ben çiviyi sökecek çiviysem ya!!
Ya yarabandıysam!

Not: sevgilisinden ayrılma sebebi kızın aşırı kıskanç olmasıymış, rahat huzur vermemiş, ilşki 2 yıl sürmüş, kız ayrılmayı istememiş bla bla..ne kadar doğru bileniyorum.öğrendiklerim bu kadar .kapatalım konuşmak istemiyorum diyor çünkü.
Ne yapayım ne diyorsunuz .. aşırı bağlanıp ortada kalmaktan korkuyorum .bu kalbi bu defa toparlayamam

1.5 ay önce bitmis olabilir iliskisi ama yıpranma payınıda ekle sen :)))
Belkide 5 ay önce bitirmisti zihninde...bunu kestiremezsin...
Bence kendini kasma...
Akışa bırakmak iyidir bazen...
Cool davranmak adı altında duygularını dizginlemeye çalışma...
Hissettigin an yaşamak varken...Neden erteleyesin ki??
Yada endiselerini zihninde ki soruları yani ne hissediyorsan anlat....
Madem bir iliskiye baslayacagız zihnimin rahat olması adına destegine ihtiyacim var de....
Bunlar çok dogal ve samimi yaklasımlar olur...
Alacagın karsılıga gore zaten sekillenirsin...
Bol sans...

Bir buçuk ay önce ayrilmiş ama belki daha öncesinde birseyleri bitirmislerdir kafalarinda.. Bu kadar hoslandiysaniz bir şansi hakeder bence cok hizli olmayin ama birbirinizi taniyip ufaktan ilerleyebilirsiniz.. Hayirlisi olsun

1.5 ay önce bitmis olabilir iliskisi ama yıpranma payınıda ekle sen :)))
Belkide 5 ay önce bitirmisti zihninde...bunu kestiremezsin...
Bence kendini kasma...
Akışa bırakmak iyidir bazen...
Cool davranmak adı altında duygularını dizginlemeye çalışma...
Hissettigin an yaşamak varken...Neden erteleyesin ki??
Okulda onun başka bir arkadaşından öğrendiğimize göre kızdan son bir yılda 5-6 kez ayrılmışlar .sürekli ayrılıyorlardı diyor arkadaşları yani.bende dediğinizi düşündüm ama içinden biri geri adım at diyor , doğru diyorsun anı yasamayı becemiyorum hep bi hesaplar kitaplar

Bir buçuk ay önce ayrilmiş ama belki daha öncesinde birseyleri bitirmislerdir kafalarinda.. Bu kadar hoslandiysaniz bir şansi hakeder bence cok hizli olmayin ama birbirinizi taniyip ufaktan ilerleyebilirsiniz.. Hayirlisi olsun
Değil mi inşallah bakalım çok teşekkür ederim :) hayırlısı ise olsun

Ayy canım ya çok üzüldüm sonra ben bile heyecan yaptım mesajdan sonra benve akışına bırak ilgisine bak madem adım atmak istiyor bakalım neler yapicak senin için.Hayırlı olsun simdiden

Kendisi bile fark etmeden yarabandi olarak kullanir sizi, zor biliyorum ama unutmayi deneyin. Kismet degilmis demek ki yanlış zamanda karsisina cikmissiniz.

Şöyle de bişey var, belki ilişki, sevgi, saygı daha önce bitmiştir adamda bunaldığı için? İlla 2 yıllık ilişki diye her an dolu dolu geçmiş, birbirlerini son ana kadar sevmiş demek olmuyorlarki

Yani ne acayip yorumlar var, yok unut yok mantikli degil.
Organlarim halaya durdu dediginiz heyecandan mahrum kalacak kadar insan mantigina teslim olabilir mi ya?
O hissettigin sey oyle kolay bulunmuyor.
Bidaha gorustugunuzde soguk soguk davranma bence.
Asik oldugum adam bana acilacak ben iyiyiz boyle diycem.. daha neler..
O yarabandi mevzusu ayri sacma.
Seni yarabandi yapmak isteyen 1 sene once ayrildigi kizin yarasi icinde kullanabilir insani..
Benim ayrildigim bi manyak hayatina giren her kizi 5 sene boyunca yarabandi yapti, bi kiz bulur hop beni arar aglardi, gozu sana benziyor, efendim ayni parfumu kullaniyorsunuz ondan o kizla beraberim vs..
Adam nisanlandi hala takikti bana evlerden uzak olasi..Evlendim oyle kurtuldum.

Ama baska bi erkek arkadasim biz ayrildiktan 1 sene sonra evlendi, bence mutlu da.. kizin yarabandi oldugunu dusunmedim hic.
Yani sizin bahsettiginiz kisi saglikli akli basinda biri ise kimseyi yarabandi yapmaz.

Kız o nasıl cevap :KK70:

İç organların halaya durmuşken verdiğin cevaba bak, organlarının yüzüne nasıl bakacaksın ha? Sen ondan hoşlanıyorsun, o senden hoşlanıyor... Başka şeyleri kafana takma ve bir şans ver çocuğa.
Ay çok heyecanlı :KK73:

Tum konuyu okumadim. Ama sunu soyleyim 1.5 ay once kotu bi ikiskiye sonunda nokta konulmus olabilir.

Bende 3 sene sonra buyuk bi cikmaza girmistim iliskimde. Surekli kavga, kusmeler barismalar. En sonunda yine bi kabgada ayrildik. Bir hafta sonra nisanlimla tanistim. Tek bir gun bile ozlemedim o ayrildigim kisiyi.

Bir buçuk ayda çok şey değişebilir. Sen aşık olup bağlanabiliyorsun bu sürede o da eski sevgilisini unutulup seninle yeni birşeylere başlama fikrini oluşturabilir kafasında. Şimdi nasıl ayrıldılar bilmiyoruz. Ne yaşadılar bilmiyoruz. Az çok aklı başında birine benziyorsun biraz zamana bırak anlarsın zaten neyin ne olduğunu

Olumsuz yorum yapanlar hayatlarinda acaba kac defa bu guzel duyguyu tum hucrelerine kadar yasadi da hemen kestirip atiyorlar?

Hicbir seyin standardi yok. "2 senelik iliski 1,5 ayda unutulmaz" gibi standartlar mi var Allah askina? Bunun olmadigina iliskin kendimden bile bircok ornek verebilirim.

Hesap kitap isini birakin. Cool kadin olacagim diye yaptiginiz yuksek dozdaki hesap kitap size zarardan baska bir sey getirmez. Hissettiginiz seyi hissettiginiz an karsi tarafa hissettirmedikten sonra ne anladim organlari bile halaya durduran o duygulardan?

doğru cevabı vermişsiniz :)

bu arada anlatımınız çok tatlı çok içten :) sanki yüzüme karşı anlattınız :):)

bekleyin ama zaten bıkkınlıka ayrılmış sevgilisinden çok soğumuş ve uzaklaşmışsa bile yeni bir ilişkiye başlaması için çok erken siz 2,5 yıl sonra biten ilişkideki boşluğu dolduruyorsunuz şu an size sığınıyor.

arkadaşça görüşmeye devam edin sorarsa neden öyle dedin diye uygun bir dille onun için ilişkinin daha erken olduğunu sizin de onu biraz kafasını toparlayamasını bekleyebileceğinizi söyleyin.
beraber tiyatroya sinemaya falan gidin kopmanıza gerek yok birbirinizden :)

Back
X