- Konu Sahibi Sirine_4553
-
aradım bankadayım müsait olunca dönerim dedi.en azından bir adım da ben atmış olmak istedimsen neden yazmıyor veya aramıyorsun?
daha yeni başlıyor ilişki. ilgisizlik denemez..
ben olsam bende sürekli arayan olmak istemem karşımdaki de isteğini belirtmeli.
aradım bankadayım müsait olunca dönerim dedi.en azından bir adım da ben atmış olmak istedim
günaydın demek istedim.
Ama dönüş te yapmadı
aynı şehirde yaşamıyoruz tek iletişim kaynağı telefon yeni başlayan bir ilişkide tek iletişim ağını kurmamak ilginç geldi bana
yani en azından biraz olsun ilgi bekliyor insan kazanma çabası görüp beğenen sevgili olmak için ısrar eden o .şimdi geri kaçan da oHayatinda biri olabilir. Yoksa 3 gunde 20kez arardi. Ozellikle herkes evde yalnizken cok daha fazla ilgilenirdi seninle. Bence hic hayal kurmayin.
öğlen aradım ben kuruyorum sanırım akışına bırakmak daha sağlıklıne zaman bu sabah mı aradınız?
müsait olunca demiş çalışıyorsa müsait olamadı demek ki.
biraz akışına bırakın bence.
Şimdi birisi vardır ilgilendiği. Bence uzak duryani en azından biraz olsun ilgi bekliyor insan kazanma çabası görüp beğenen sevgili olmak için ısrar eden o .şimdi geri kaçan da o
öyle düşünüyorum .yoluna baksın bir daha kendimi kıracak üzecek insanlara imkan vermek istemiyorumŞimdi birisi vardır ilgilendiği. Bence uzak dur
Lise talebesi tabikidegil ama yeni tanisan insanlar biraz olsun fedakar olur konusmak ister irtibat kurmak tanımak ister bi mesaj saatlerini kimsenin almaz .heleki bunun aksami var malum hepimiz evdeyiz sakin bir iyi geceler mesaji 3.sn .basinda bu kadar ilgisiz adam sonunda ne hale gelir.ve ayri şehirler de yaşıyoruz. Alinganlik yapiyor olabilirim ama bugün iki kez aradim dalga gecer gibi gülüyor du isim var ben seni sonra ararim dedi tekrar .insanim hic mi 2 dksi olmaz.neyseki bende karar verdim mesaj atip konuyu kapaticam gelemem ben boyle
Aramak hata oldu aslinda haklisiniz .beni ti ye almayan konusmalari ni sevmedim .ben bir heyecan duymak sevilmek istedim sanırım yanlış kişi isteyen ariyorda yaziyorda .evet çok yeni ama biz görüşen bir arada vakit geçiren insanlar değiliz.e sevgiliyiz tamam teklif etti kabul eettim.sevgili isek arayan merak eden biri olmali değil miŞöyle örnek veriyim karşımdaki insan aradığımda müsait değilim ben sana dönerim mi dedi öldürsen tekrar aramam. Siz üstüne bir kez daha aramışsınız. Fazla darlıyorsunuz. Ben de hayatta darlanmaya gelemem mesela. Emin olun 3 sn iyi geceler mesajı atsa bu sefer konuşmaya vakti yok mu der yine memnun olmazdınız. Daha tanışalı bir hafta olmamış hemen ben gelemem böyle diyorsunuz ne olmuş daha kaç gün olmuş ne yapmışta neye gelemiyorsunuz? Bence de kapatın konuyu ikinizin de hayrına olur.
Evli degil ama belliki baskasina ilgisi var .Bir kere iş yerine gelen hiç tanımadığınız bir beyefendi ile beş saat konuşup bir anda senli benli olmanın manası yok. Adam evli olduğundan veya başkası olduğundan aralıklı görüşüyordur.
Ağırdan satma diye, karşıdakini tartma diye durumla var haberiniz var mı?
Sizin profilde evli yazıyor?Evli degil ama belliki baskasina ilgisi var .
Evet hata ettim bir anda o heyecana kapılıp beklentiye girdim
Duzenlememisimdir bosandim benSizin profilde evli yazıyor?
Aramak hata oldu aslinda haklisiniz .beni ti ye almayan konusmalari ni sevmedim .ben bir heyecan duymak sevilmek istedim sanırım yanlış kişi isteyen ariyorda yaziyorda .evet çok yeni ama biz görüşen bir arada vakit geçiren insanlar değiliz.e sevgiliyiz tamam teklif etti kabul eettim.sevgili isek arayan merak eden biri olmali değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?