Yeni ilişki ?.

aramakea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
154
6
48
Balıkesir
Selam kızlar , düşüncelerinizi aktarırsanız çok sevinirim gercekten yardıma ihtiyacım var.
Biriyle yeni tanıştınız ve bir ilişkiye başladınız diyelim.Bu kişi size baya yakın davranıyor , canımlı bebegimli laflar havada uçuşuyor.Sizce ciddi değil midir ?.. Ne yapılmalı nasıl davranılmalı ?.
hemen ayrılınmalı mı ?.

Karşınızdakinin ciddi olup olmadığını anlamanız için birbirinizi tanımanız gerekir.
Yeni tanışmış olmanızdan dolayı ilişkinize yön vermeniz biraz zor. Zamana bırakmanızı önerebilirim.

Sağolun. Ben ona kapılıp gitmemi en baştan önlemek için en iyisi ayrılmak diye düşündüm.
Hızlı gelişen şeyler bana sahici gelmiyor.
İlk günden seviyorum bile dedi :( bu beni çok üzdü

Sahiciliğini, sahteciliğini en iyi siz gözlemleyebilirsiniz.
Çok kaptırmadan ,beklentilere girmeden ve hayallere kapılmadan ilişkinizi akışına bırakın. Zaman gösterir

Ilk günden seviyorum lafları bana da ciddiyetini kaybettirir, bencede mesafeli olun yinede yada çizgiyi cekin, on takla atıyorlar ya tutarsa diye

Yani şimdi bana 2 günlük tanışmada böyle konuşuyorsa pek hoşlanmam ben önüne gelene söylüyor gibi gelir.
Ama bir kaç buluşma sonrası söylüyorsa sorun yok..
Herkesin ilişkideki hızı farklı..

İlk zamanlar sevgi diye bir şey olmaz ki olamaz tabi çook önceden tanışmıyor iseniz ilk zamanlar sadece hoşlantı olabilir zamanla tanıdıkça hoşlantı sevgiye dönüşebilir ben ilk günden seviyorum diyenleri pek gerçekçi bulamıyorum şimdi seviyorum dedi diyede hemen bitirmelisin denmez bence kendini fazla kaptırmadan onu tanımaya çalışmalısın

Ilk gunden seviyorumda neyin nesi?? Biraz agirdan alin bence mesafe koyun.. istiyorsaniz siz bilirsiniz tabi ama bence bu iste bi is var! Ilk gunden kim kime seviyorum diyebilirki? Tuhaf geldi bana

Şahsen ilk günden aşk sözcüklerinin kullanılması bile bana saçma geliyor ilişkileri ne kadar ağırdan alırsan o kadar temeli sağlam oluyor

ben de hiç samimi bulmam ilk günden o moda giren tipleri. ama biraz daha tanıyabilirsiniz emin olmak için.

Back
X