- Konu Sahibi lucyintheskywithdiamonds_
-
Sakın olun giyeceklerinizi hazırlayın ilk günden kimseyle samimi olmayın işi iyi öğrenmeye odaklanin işle ilgili araştırmalarınızı yapın size bir yönetmelik verilmişse ezberleyin.
Ne guzel gönlünüze göre is bulmuşsunuz tebrikler...ilk işe başlayan herkeste heyecan olur bu çok normal...sk giyinmeye ve bakımlı olmaya özen gösterin...ilgili davranın zamanla alisirsiniz
korkunuz tam olarak ne ile ilgili? işin niteliği mi ortam mı vs.?mesleğiniz nedir bu arada
Tebrik ederim. :)
Offf, nasil imrendim anlatamam. Darisi diger is arayanlara olsun.
İnsanlar işsizlikten kırılırken iyi bir iş bulmuşsunuz. Hiç gerilmeyin, ne mutlu size.
benimde oyle oluyordu.yemeden icmexen kesilirim.elim ayagim titrer . midem bulanirdi....1-2 haftaya birsey kalmiyor.alisiyorsun..iste verilen tum herseyi yaz.heyecandan unutursun..yazmak isini kolaylastirir.Merhaba hanımlar,
Dert sayılmaz aslında ama sizlerden akıl almak istedim.
Pazartesi günü iyi bir firmada işe başlayacağım. Görüşme çok olumlu geçmişti, yani herhangi bir negatif durum yaşanmadı. Dün kabul edildiğime dair arandım, evraklarımı hazırladım ancak yaşadığım stresin haddi hesabı yok. Ne yapacağım, nasıl olacak diye düşünüyorum.Hatta şu an bunları yazarken bile heyecanlıyım, çünkü çok fazla düşünüyorum.
Daha öncede çalışma hayatım oldu, çekingen biri olduğum içinde durumu bu kadar dert ettim kendime.
Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Çoook çekingen biri olduğum için samimiyet olayına girebileceğimi hiç düşünmüyorum.Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
benimde oyle oluyordu.yemeden icmexen kesilirim.elim ayagim titrer . midem bulanirdi....1-2 haftaya birsey kalmiyor.alisiyorsun..iste verilen tum herseyi yaz.heyecandan unutursun..yazmak isini kolaylastirir.
.basarilar
Zamanla alisirsin bence insanlara da ortama da
Her ne yaparsan yap iş ortamında kimseye güvenme ve samimi olma hele de bayanlara maalesef bu böyle
kimse senden üstün değil. Oradakilerde normal insan . Normalde de endişeli bir insandan ondan bubduygularin artmıştır.besmele çek bolbol iç sikintin gitsin
Ay ne güzel hayırlı olsun yeni işiniz. Bir işsiz olarak sizin adınıza heyecanlandım vallahi. Yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak beni her seferinde aşırııı geriyor. Sürekli kendime onlar da normal insan işte diye hatırlatıyorum ama işe yaramıyor öncesinde çok heyecan yapıyorum. Gidip o ortama girince bu gerginliği insan atıyor üstünden.
Onlar da sizin gibi insan. Orada çalışan insanlar da ilk iş günlerinde heyecanlandı, bocaladı, kiminle arkadaş olacağını kimden uzak duracağını bilemedi... Size de böyle olacak sonra alışacaksız.
Ben de yeni işe başladım. Seni çok iyi anlıyorum. Normalde çok konuşkan, herkesle arkadaş olan biriyimdir. Ama ne zaman yeni ortama girsem belgeseldeki sinsi timsahlar gibi uzun süre görünmez olmaya çalışıyorum, etrafı izliyorum :)
Ama inan bana zamanla alisiyorsun. İki hafta oldu benim ve o hallerim kalktı ortadan. Şimdi herkesi taniyorum,çoğuyla muhabbetim var. Senin de öyle olacaktir.
Bol şans yeni isinde
Her yeni başlangıç heyecan yaratır. Güzel hisler bunlar.
Heyecan bastiriverdi mi derin derin nefes alıp verin.
Akışına bırakın, ne güzel yeni bir işe başlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?