Yeni iş, ve eski sevgili...

Ben de bu olaya profesyonel bakamıyorum. Rahatsız olurdum kendi adıma. Eski sevgilimle aynı ortamda hergün bulunmaktan. Akşama kadar eşlerimizden ailelerimizden cok iş arkadaşlarımızı görüyoruz neticede. Huzuru kazanacağım paraya tercih ederdim.

işe girdiğinde onunla mecbur kalmadıkça iletişime girme.bir de eşin onu tanıyor mu?tanıyorsa gördüğünde sorun olabilir işte

eşime söylersem kesinlikle müsade etmez ki... Ayrıca çok kıskançtır, ben onunla geçmişimi paylaşmadım hiç. Birini sevebilme ve biri tarafından sevilme ihtimalim onu deli eder biliyorum... Söyleyemem yani bu yüzden :/

O zaman işten de vazgeç, çünkü bu durum yarın öbür gün duyulur ya da ters bir şey olursa kendini izah edemezsin

Siz geçen gün af mı , intikam mı diye bir konu açmıştınız değil mi terfi etmiştiniz.
İşten ayrılıyor musunuz. ?

Pardon arkadaşım ben konuyu yanlış anlamışım. :44:

Soruya gelince ben rahat edemezdim ama zor oyunu bozar derler.
Umarım orada çalışmıyordur.

Son düzenleme:
%99 orda çalışıyor... çok sıkıntılı bir dönemde olmasak hiç düşünmezdim bile, gerçekten durumlar bildiğiniz gibi değil. Elde yok avuçta yok haldeyiz.

Bu kadar zorluk varsa hayatınızda girin bir başlayın bakalım.
Belki farklı birimlerdesinizdir.
Olmadı baktınız rahatsız bir ortam var bu arada yeni bir iş bakarsınız.

Siz evlenmişsiniz, o nişanlı
Rahatsız edici bir durum ama köprünün altından da çok sular akmış.
Siz kendinizi bildikten, mesafeyi koruduktan sonra..
Ama yine de eşinizin blmesi gerekli diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bir süredir iş arıyorum, sağa sola haber vermiştim. Bu sabah, bir tanıdık aracılığıyla yönlendirildiğim şirkette müdürle görüştükten sonra tam çıkarken fark ettim onu. Hemen yan taraftaki odaya girdi, sanırım dışarıdan gelmişti. Ben onu gördüm ama o beni görmedi. 3-4 yıldır falan görmedim yüzünü, mezun olduktan sonra işe başladığını duymuştum. İş görüşmem güzel geçti, hem maaş olarak hem de yapacağım iş olarak tam kafama yatmıştı, hatta yarın sabah başlayabileceğim bile söylendi ben de kabul ettim.

O benim eski sevgilim, eski sevdiğim, çok sevmiştim... O da beni çok sevdi, ama olmadı, ayrıldık, nasip değilmişiz birbirimize. Şimdi ben evliyim, o da nişanlanmış...

Napıcam ben şimdi? Büyük ihtimalle orda çalışıyor, ben onunla nasıl aynı ortamda çalışabilirim artık? Hiç birşey yokmuş gibi, hiç tanışmıyormuşuz gibi nasıl davranabilirim?

Maddi anlamda çok sıkıntılı bir dönemdeyiz, ve bu işe de çok ihtiyacım var. Gitsem mi gitmesem mi, bilemedim. Onunla iş arkadaşı olursak eğer, eşim de mutlaka çalıştığım yeri görmek için gelecek. Ben onları nasıl yüzyüze getiririm? Çok kararsız kaldım :50:

Bu ne ki? Ben bir şey söylesem hayret edersiniz. Eski bir tanıdık, üniversitedeyken biriyle sevgiliydi. Üniversite bitti, bu kız ve sevgilisi beraber bir yerde çalışmaya başladı. Ayrıldılar, bu arkadaş başka biriyle evlendi eşi de aynı yerde çalışmaya başladı. Sonra eşinden de boşandı. Sonra kız başka biriyle evlendi. Ama şu an hepsi aynı ortamda çalışıyor. Üstelik eski sevgilisi de başka biriyle evlendi ve o da bir süre diğerleriyle aynı ortamda çalıştı. Kız-eski sevgilisi- eski sevgilisinin karısı- eski kocası.. Mutlu mesutlar.. Allahtan yeni eşi orada çalışmıyor :)

Güldüğüme bakmayın aslında onların ne kötü bir durumda olduklarını tahmin edebiliyorum, Allah sabır versin.

Bu arada sizin konunuza gelirsek bu işe gerçekten ihtiyacınız varsa başka iş bulamıyorsanız kısa sürede, çalışın orada , muhabbetiniz olmasın, karşılaştığınızda 'merhaba' deyin geçin. Çok problem olacağını sanmıyorum, ama eşinize bunu mutlaka söyleyin. O kabul ederse çalışın. Hiç yoktan huzursuzluk çıkmasın.:16:

ona karşı birşey hissetmiyosan kaçırma işi
çünkü durumunuz çok kötüymüş sırf bu sebepten işi kaçırma
belki aynı ortamda çalışmazsınız bi dene bakalım yapamazsan çıkarsın

O gün ortak bir arkadaşımız var onu aradım, eğer orda çalışmıyorsa işe başlayabilmek için. Direkt sormadım, lafı sanki öylesine konuşurmuş gibi ona getirdim, gerçekten de orda çalışıyormuş. Vazgeçtim orda çalışmaktan.

O gün ortak bir arkadaşımız var onu aradım, eğer orda çalışmıyorsa işe başlayabilmek için. Direkt sormadım, lafı sanki öylesine konuşurmuş gibi ona getirdim, gerçekten de orda çalışıyormuş. Vazgeçtim orda çalışmaktan.

En güzelini yapmışsın.

Eşinden saklayamazsın, saklarsan sonradan ortaya cıkar kafan ağrır. Doğruyu söylersen de bu ihtimali düşündüğün icin bile huzursuzluk cıkabilir.

Allah başka bir yerden verir kısmetini nasılsa.

Back
X