Yeni is ve hamilelik

Merhabalar,

Tam artik bebek zamani geldi dedigimiz bi zamanda isten ayrildim. Yakin zamanda yeni bir ise baslayacagim
İş gorusmesinde bebek dusunuyor musunuz dediklerinde evet diyemedim tabi.
Is icin bebekten vazgececek degilim ertelemek istemiyorum. Ama calismam da gerek.
Yeni ise girdikten bi kac ay sonra hamile kalsam nasil bi tepkiyle karsilasirim diye dusunup duruyorum. Var mi yeni ise giripte hamile kalan ?

Sürpriz olmuş taklidi yap :) hamileykende işten çıkarmak yasak sanırım emin değilim.

Sürpriz olmuş taklidi yap :) hamileykende işten çıkarmak yasak sanırım emin değilim.

Evet 3 cocugu tesvik amaciyla çalışanın hamile olmasi nedeniyle isten cikarilmasinin onune gecildi. Cesaretimde ordan geliyor zaten :)

Nefretlik sorusu bebek düşünüyor musunuz?
Düşünmüyorum diyelim ama hamile kaldım nasıl korunduğunu ama kaçtığını mı anlatıcaksın ?
Düşünmüyorum de varsa deneme süresinde hamile kalma kaldıysanda söyleme
hamile kadını işten kovamazlar cezası var
şikayet ederim diye tehdit edersin

Biliyosunuz her yontemde % 1 ihtimal var diye cümleye baslarim artik :) veya hapimi icmeyi unutmusum falan :) dusundukce gulesim geliyor.
Sorduklarinda hayir demedimde su an düşünüyorum dedim.

sanane vajinamın derdi seni mi gerdi dersin ne terbiyesizce bi soru :KK12:

Bu soran adamlarin eslerine ayni soru sorulsa ne yaparlardi diye dusunuyorum da ama zaten bu adamlar da eslerini calistirmiyor.

Merhabalar,

Tam artik bebek zamani geldi dedigimiz bi zamanda isten ayrildim. Yakin zamanda yeni bir ise baslayacagim
İş gorusmesinde bebek dusunuyor musunuz dediklerinde evet diyemedim tabi.
Is icin bebekten vazgececek degilim ertelemek istemiyorum. Ama calismam da gerek.
Yeni ise girdikten bi kac ay sonra hamile kalsam nasil bi tepkiyle karsilasirim diye dusunup duruyorum. Var mi yeni ise giripte hamile kalan ?

işe bi gir sonrası kısmet..

Arkadaşım kanun açık
hamile kadını işten kovmak cinsiyet ayrımcılığına giriyor
üşenmedim baktım

6 ay kıdemin ve 30üzeri çalışan varsa işten çıkartırsa 4-8 aylık maaşı kadar tazminat öder
mahkeme açarsan 1 ay sonra işe almak zorunda

6 ay kıdemin yok 30un altında çalışan varsa ihbar tazminatının 3 katı kadar kötü niyet tazminatı öder

yani herhalukarda işveren zararlı çıkıyo

Belirtilen pozisyon bir süre boş kalsa dahi işler çok da aksamayacaksa, size maddi manevi fazla yatırım yapılmayacaksa içiniz rahat olsun bence.

Arkadaşım kanun açık
hamile kadını işten kovmak cinsiyet ayrımcılığına giriyor
üşenmedim baktım

6 ay kıdemin ve 30üzeri çalışan varsa işten çıkartırsa 4-8 aylık maaşı kadar tazminat öder
mahkeme açarsan 1 ay sonra işe almak zorunda

6 ay kıdemin yok 30un altında çalışan varsa ihbar tazminatının 3 katı kadar kötü niyet tazminatı öder

yani herhalukarda işveren zararlı çıkıyo

Bu detayi bilmiyordum cok tesekkur ediyorum :) kovarlarsa da 8 aylik maas gayet iyi bi rakam bebisin odasindan en ufak esyasina kadar hersey hazirlanir. Hem de 1 ay dinleyip tekrardan ise baslarim. Tesekkur ederim tekrardan

Amaan canim bosver.Bu devirde isvereni dusunmiyceksin. Onlarin isine gelmeyince gozunun yasina bakmadan kapi önüne koyuyolar,sonuna kadar da sömürüyolar.Hepsinden nefret ettim.Acıma gir işine,özel hayatın hakkinda söz veremezsin,düşünmüyorum de. Etik olmayiversin,kendini düşün,onlar seni bu kadar düşünmez emin ol

Amaan canim bosver.Bu devirde isvereni dusunmiyceksin. Onlarin isine gelmeyince gozunun yasina bakmadan kapi önüne koyuyolar,sonuna kadar da sömürüyolar.Hepsinden nefret ettim.Acıma gir işine,özel hayatın hakkinda söz veremezsin,düşünmüyorum de. Etik olmayiversin,kendini düşün,onlar seni bu kadar düşünmez emin ol

Evet canim dusunmuyorlar bunu bi kez tecrube ettim bi daha etmiycem bi 6 ayi doldurayim yapcam bebisi ne olursa olsun bana is cok onlara da personel cok :)

Merhaba , konunun üzerinden 6 yıl geçmiş ama şu an bende aynı durumdayım. Acaba ne yaptınız siz ? İşe girdikten sonra hamile kaldınız mı ? Nasıl bir tepkiyle karşılaştınız?

Back
X