• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni iş ve sürekli artan heyecan.

Zeynepisevde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
4
2
36
31
Arkadaşlar merhaba. Ben geçen yıl mezun oldum ve bu sene bir okulda öğretmen olarak çalışmaya başlayacağım. Çalışacağım okul bir kolej ama benim kendime güvenim yok. Yeni insanlar tanımak onlarla samimiyet kurmak şimdiden bile düşündükçe heyecanımı arttırıyor. Ve ben hep en kötüyü düşünüyorum, oradakiler beni dışlayacakmışlar gibi hissediyorum. Belki de deneyimsiz olduğum için bu kadar heyecanlıyım bilemiyorum. Bu konu buradaki dertlere bakılacak olursa çok basit, sıradan bir konu ama inanın uykularımı kaçırıyor. Yardımcı olabilecek olan olursa çok sevinirim.

Yani seminerler oldu ama zümremdekiler benden oldukça büyükler arkadaşlık ilişkimiz olmadı, arada hep bir mesafe oldu. Diğerleriyle tanışma imkanım olmadı.

Belirsizlik kaygılandırır. Normal bir durum şuan kaygılanmanız aslında. Alıştıkça kaygınız azalacaktır. :)
Hayırlı olsun işiniz. :)

Ben de ğretmenim. İlkler hep öyle heyecanlı olur. 3 okul değiştirdim, üçünde de ilk günler hep stres yaparım. Streslik bir durum yok ama huyum bu.. O gün gelip çatınca stres falan kalmıyor birkaç güne.. Kendini okulun yoğunluğuna kaptırıyorsun, aralarda diğer hocalarla denk gelirsen ne ala :D

Nasıl bir heyecan hem de sabahları erkenden uyanıp okulda ne yapacağımı düşünüyorum Komik bir durum ama böyle yani. Bir tek kendimde böyle sanıyorım bende

Back
X