merhabalar,
aslında benimki dert değil, heyecan mı desem stres mi desem bilemedim.
10 gün sonra kısmetse yeni bir işe başlıyorum.
yeni çevrem olacak. evlendim baya uzağı gittim. şuan bulunduğum iş yeri küçük bir şirket ve öyle üstüme çok önemsemiyordum hemen hemen hergün yanlız çalıştığım için..
ama yeni işim baya büyük bir şirket ve yeni tanıyacağım çevre.
şık giyinmek istiyorum. başladım alışverişe bu arada
ama aldıklarım hep gömlek ve pantolon. sizler neler giyiyorsunuz genelde?
mesela topuklu giyip tıkır tıkır işe gitmek istiyorum. bir türlü alışkanlıklarımdan vazgeçemedim.
bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
abartı olmadan, göze batmadan ve aynı zamanda şık olmanın noktaları nelerdir bayanlar?
zahmet edip okuduğunuz için teşekkür ederim.
kot bile giyseniz şık bir babet
güzel bi bluz la tamamlayabilirsiniz
ben bi gün tıkır tıkır giyinsem ertesi gün tayt tunik le geliyorum
bazen spor ayakkabı bile giyiyorum ruh halime bağlı
kışın hırkalar güzel duruyor
içine gömlek yada askılı renkli badilerle
saçlarınız bakımlı olmalı fönlü hafif makyajlı olursanız olur yani.
Merhaba,
Öncelikle yeni işin hayırlı olsun.
çalıştığın şirkette resmi giyinmek mı gerekiyor, mesela benim çalıştığım şirkette böyle bir zorunluluk yok ama ben yine de dikkat ediyorum
resmi olma zorunluluğu yoksa şık bir kot üzerine şık bi bluz ve topuklu ayakkabıyla bile çok şık olabilirsin
ben çok göze batıyorum çünkü rengarenk giyiniyorum ve özen gösteriyorum, burdakiler biraz paspal :) ama göze batman önemli değil ki sen nasl mutlu olacaksan öyle yap
pantalon bluz dışında da abartı olmayan diz boyu veya diz altı elbiseler yada etek bluz kombinleri de yapabilirsin, senin zevkine kalmış..
hafif makyaj ..
temiz kıyafetler ..:115::108:
yeni işinizde başarılar ..
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
resmi giymek zorunlu değil aslında. ben kot giyerim genelde sanırım bundan sıkıldım.
etek giymeme de eşim izin vermiyor bu da ayrı bir dert ne giysem karışır.
ben göze batmak istemem ama paspal olmakta istemem.
genelde bakımlıyımdır.
benim sevgilim de etek giymeme izin vermiyor, ama uzun yere kadar spor elbiselerden giyiyorum :)
eğer diğerleri paspalsa mecbur göze batıyorsun bu da beni pek ilgilendirmiyor
bakımlı olmak insanın kendisini mutlu hissetmesini sağlıyor o yüzden takamam kimseyi
Ben kafama göre takılıyorum
Önemli olan renk uyumu
Kotla şık bir bluz ve babet bile hoş durabiliyor
En önemlisi saç bence
Bi de hafif göz makyajı
ruh halime göre değişir
bazen elbiseler topuklular içinde
bazen kot tshrt ve renkli pabuçlarla olurum
bence şıklık demek temiz giyinmek demek,
fönlü saç ve hafif makyajla ne giyersen giy şık olabilirsin.
yeni işin hayırlı uğurlu olsun konu sahibesi kardeş.
merhabalar,
aslında benimki dert değil, heyecan mı desem stres mi desem bilemedim.
10 gün sonra kısmetse yeni bir işe başlıyorum.
yeni çevrem olacak. evlendim baya uzağı gittim. şuan bulunduğum iş yeri küçük bir şirket ve öyle üstüme çok önemsemiyordum hemen hemen hergün yanlız çalıştığım için..
ama yeni işim baya büyük bir şirket ve yeni tanıyacağım çevre.
şık giyinmek istiyorum. başladım alışverişe bu arada
ama aldıklarım hep gömlek ve pantolon. sizler neler giyiyorsunuz genelde?
mesela topuklu giyip tıkır tıkır işe gitmek istiyorum. bir türlü alışkanlıklarımdan vazgeçemedim.
bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
abartı olmadan, göze batmadan ve aynı zamanda şık olmanın noktaları nelerdir bayanlar?
zahmet edip okuduğunuz için teşekkür ederim.
çok şanslısınız bence çünkü katı giyim kuralları olmayacak bir yerde çalışacaksınız tam benim hayalim :) ben de resmi giyinilmesi gereken bir yerdeyim ve bazen sınırlarım aşıyorum biraz itiraf edeyim, özellikle renk konusunda ama asla bir kolsuz elbise giyemiyorum mesela. o kadar çok alternatif var ki giyebileceğiniz, topuklu ayakkabı ile etek giyemiyorsanız sigaret pantolon çok şık duruyor üstüne dökümlü bir ipek gömlek/bluz, minik küpeler, sivri burun alçak topuk ayakkabılar, şık bir çanta bence çok uygun. babet giyecekseniz deri olmasına ve klasik bir modelde olmasına dikkat edin, iş yaşamında babet çok sevmiyorum ben aslında, ama haftanın 5 günü topuklu ayakkabı giymek bayağ yoruyor bazen, şık babetler aldım arada onlardan giyiyorum :)
gömlekleri de klasik pamuklu gömlek yerine, ipek gömlekler tercih etmek görüntüye anında şıklık ve klasiklik katıyor. kalem etek giyemezseniz ben pileli eteklerden de giyiyorum diz boyu olanlar çok kullanışlı. elbiseler zaten muhteşem tercih olur...
renkli giyimi de şöyle ayarlıyorum ben, renkil parçaları ayakkabı çantada kullanıyorum, ya da bluzları renkli giyip gerisi tamamen siyah gibi. bir de size çok işe yarayan bir giyim kuralı vereyim; pantolon ile aynı renk ayakkabı hem bacak boyunu inanılmaz uzun gösteriyor hem de çok şık duruyor, ben bunu siyah ve devetüyü için uyguluyorum genelde.
bende sizin gibi babet giymeyi istemiyorum.
hafif topuklu giyeyim istiyorum. dolgu topuk çok severim.
detaylı bilgileriniz için teşekkürler. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?