Millet işsizlikten kırılıyor siz şefim benden küçük bana emir verirse diye dert ediyorsunuz ayrica küçük olsun belki olgun bir kisiligi vardır derdim de Sevgilimi es mi seçiyorsunuz sanki çalışıp eve geleceksiniz zaten
Pandemide iş bulmuş olmanıza bence sevinin. Ayrıca profesyonel düşünün. Yaş olarak değil hiyerarşik olarak bakın. Sizden küçük olması sizi rahatsız etmemeli. Yaşlar kaç bu arada
İş bulmuş olmanıza sevinmelisniz. Ben 20 yaşındayken kimya okudum laborantım bu arada hata olduğunda mal yanlış çıktığında üretimi durduracak yetkim vardı. 40 - 50 yaşındaki insanlara gidip mal bozuk durdurun üretime geri gitsin deme yetkim vardı. Ben üniversite onlar ise ilkokul okumuşlardı. Bunu küçümsemek yada egolarımı tatmin etmek için söylemiyorum ama mevki olarak fark oluyor. Zira şuan eşimde öyle kendinden yaşça çok büyük insanlara emir vermek durumunda. Buna profesyonel yaklaşmalısınız. İhtiyacınız varsa çalışacaksınız. Ben de şuan işsizim.
senden once girmis sef konumuna yukselmisse ne var bunda? emir verse ne olacak bana cay koy gel mi diyecek? isle ilgili olacak. benim sefimde benden 4-5 yas kucuk kadindi.. iyi anlastik. o da bana saygiliydi.
Bende yıllardır iş arıyorum. Fakat vardiyalı olmasından girmiyorum vardiya çocuğum olduğu için problem. Vardıyasiz bi iş bulamadım. Bulsam armudun sapına üzümün çöpüne bakmam. Ayrıca emek ve mevki de önemli. Dilerim işiniz iyi ve hayırlı olur.Gercekten icimi rahat lattiniz
Ise en cok ruhen ihtiyacım var. Evde dura dura bunaldim, butun gun evdeyim
Hem sefim olan kisi 6 yil orda calismis ve 6 yilin sinunda terfi almis
Tutup beni sef yapacak halleri yok emek vermis yillarca firmaya
Bende yıllardır iş arıyorum. Fakat vardiyalı olmasından girmiyorum vardiya çocuğum olduğu için problem. Vardıyasiz bi iş bulamadım. Bulsam armudun sapına üzümün çöpüne bakmam. Ayrıca emek ve mevki de önemli. Dilerim işiniz iyi ve hayırlı olur.
Rica ederim. Amin inşallah pandemiyi bekliyorum inşallah biterse o zaman iş arayacağım çocuğumu şuan bırakacak bir yerm yok. Kısmet. Hakkınızda hayırlısı olsunCok teşekkür ederim. Siz de insAllah en kisa surede istediginiz gibi bir is bulursunuz
Ben 36 yasindayim
Sefim 26 yasinda olacak. 6 yildir firmadaymis
Is gorusmesine birim muduru katildi o soylediBunları işe başlamadan kim neden söyledi
Şefim benden 3 yaş büyüktü bir başka birimin şefi benimle yaşıtmış vs ama bunu birlikte çalışırken öğrendim
İşe benden sonra başlayan benden küçük yahut büyük olan kimseye de şu birimin şefi de şu yaşta dendiğini duymadım
Bu konuda kompleksi size bunu iletenler yaratmış
Akıl yaşta değil baştadır der giderim
yeterince uzun işsiz kalmamışsınız yada çalışmaya ihtiyacınız yok :)
Tuhaf olmuş, kendimden küçük birinden nasıl direktif alacağım demek.
iş bu, kişisel bakmayacaksınız. Sizin yaşınızla yada kim olduğunuzla alakası yok iş tanımınızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?