Yeni ise baslamak ve kararsizlik

Benim icin sorun yok aslinda
Cunku o kisi 6 yildir orada ben yeniyim
Birim muduru sorunca kafama takilir oldu
Bir de yeni ise baslamanin stresini yasiyorum sanirim

Satinalma sorumlusu olarak calisicam
O da satinalma sefi olacak

İyi de yaş ile falan ilgili bir iş değil ki

Yani deseniz ki ben 3 dil biliyorum ama o dil bilmiyor yurtdışı satışta amir belki bozulmakta haklısınız da yaş ile işinizin cidden bağlantısı yok

Aslinda haklisiniz
Serin dusunmem gerekiyo, zaten hic mudurluk yapmadim, adamlar beni niye mudur yapsin ki, biraz da yeni ise girmenin stresini yaşıyorum sanirim

İyi de yaş ile falan ilgili bir iş değil ki

Yani deseniz ki ben 3 dil biliyorum ama o dil bilmiyor yurtdışı satışta amir belki bozulmakta haklısınız da yaş ile işinizin cidden bağlantısı yok

Beni rahatlatti gelen msjlar, abartiyorum sanirim, galiba yeni ise gitmenin stresi bu yasadigim

Ben daha once boyle bi durumla karsilasmadim hic
Zaten tuhaf bi durum birim muduru bile sordu 10 yas kucuk sefiniz olacak sorun olur mu diye
Neyse yine de yorum icin tşk

Aslında tuhaf bir durum değil bu, birim müdürü kendince durumu tuhaflaştırmış size bu soruyu sorarak. Kurumsal bir firma olmadığını düşünüyorum anlattıklarınızdan.
Ben bu sene 29 yaşına gireceğim ve ekip lideriyim, ekibimde benden büyük kişiler elbette ki var. Kariyerlerine geç başlamışlar, belirli noktaya kadar ilerlemeyi tercih etmişler vs. Zaman herkes için farklı ilerler, bu işin tek bir doğrusu yok ki. Girdiğiniz herhangi bir işte amirinizin sizden küçük olma olasılığı var ve hep olacak.

Çalışmaya ihtiyacım var ondan oyle soyledim , calismam gerekmese kabul etmezdim
Ama bu yanlis iste. Sizin profesyonelliginizi olcmek istemis soran kisi. 6 yilin sonunda sef olan biri isi bilen, hak ettigi icin o unvani alan biridir. Sirf yasindan dolayi bunu sorun edecek bir ast istemezler. Ustu kapali uyarilmissiniz bir anlamda. Ayrica bu is olmasa baska iste de sizden genc ve ust pozisyonda kisiler olabilir. Bumu hazmedemezseniz is hayatinda basarili olmaniz zor

Enteresan bir bakış açısı sanki şefle evleneceksin bu kadar büyütürsen zorluk yaşarsın

Aynen cok kurumsal bi firma degil
Icerde 20 ya da 30 calisan vardi ortalama

Yo, birim müdürü daha önce böyle sorunlarla karşılaştığı için sormuştur. Böyleleri vardır " ben kimseden emir alamam bla bla " diye ortalıkta dolaşan. Evet gayet saçma, bir yerlere gelmek için emek gerekir, gelişmek gerekir.

Benim de çalışırken altımda çalışan benden yaşça büyük insanlar vardi benim verdiğim iş neden onları rencide etsin bilemedim.
Siz de çok takmayın işinizi yapın gecin milletin yasindN size ne

Gercekten icimi rahat lattiniz
Ise en cok ruhen ihtiyacım var. Evde dura dura bunaldim, butun gun evdeyim
Hem sefim olan kisi 6 yil orda calismis ve 6 yilin sinunda terfi almis
Tutup beni sef yapacak halleri yok emek vermis yillarca firmaya
Bu mesajınızdan yas itibari ile büyük olduğunuz için sef olmak gibi bir beklentiye girdiğinizi algıladım.adi üstünde sef tabiki size is buyuracak.ne sandınız?
10 senedir is hayatındaki nefret ediyorum yasi büyük diye ekstra saygı ve hürmet bekleyenlerden.insan emeği ile bir yere gelir çalışkanlığı ile tecrübesi ile yasi ile değil.
Insallah mutlu olursunuz yinede.egolarinizi bir kenara bırakıp bulduğunuz ise sıkı sıkı sarılmanizi tavsiye ederim yukarıda bir üyenin yazdığı gibi zira insanlar işsizlikten kırılıyor.

Onu da nerden cikardiniz?
Yok sef olmak istiyormuşum yok egom varmis
Taniyor musunuz beni?
Is gorusmesine birim müdürü katildi kendisi bizzat sordu sizin icin sorun olur mu diye?
Konu acanlari sinir edip kışkırt maya calismayin lutfen, dogru okumayi ogrenin
Neyse gene de tsk ettim

Benim emek vermedigimi ya da vermiycegimi nerden biliyosunuz
Benim yanimda miydiniz calisirken
Sacmalamayin Allah askina!
Sirf konuyu baltalamak icin kışkırtıcı ters ters cevaplar yazmayalin lutfen, hasetlik ve saldirganlik akiyor mesajinizdan
Ben mudur olmaliydim da yazmadim ayrica
Size kalbiniz gibi kirli gunler dilerim

Sizi neden hasetlenmis olabilirim peki? Yani neyinizi kiskanmisimdir sizce ?

Ruhunuz hasettir onu sezinliyorum
Maksat karsinizdakine ters ters cvp verip moral bozmaktir
Bazilari bu sekilde ruhunu besler
Yok, ben egolu olanlardan hazzetmiyorum sadece. Yaşı sizden küçük diye birinden emir alıp almamayı kafasına takan insan bence egoludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…