- 8 Mart 2019
- 2.960
- 4.062
- 133
- 38
Is gorusmesine birim muduru katildi o soyledi
Sizi anlamakla beraber daha profesyonel yaklamaya davet ediyorum. Elbette her çalışan yaş aldıkça yükselmek ister ama belli bir işsizlik sürecinden geçtiğinizi unutmayın. Onun bu alanda daha tecrübeli olduğu için orada olduğunu düşünün ki muhtemelende öyle. Büyük küçük demeden herkesten birseyler öğrenmek gocunulcak birsey değil. Karşınızdaki de inşallah iyi biridir olumsuzluk yasamazsiniz
Nasıl söyledi
Sanki biz çalışana değer veriyoruz bak yıllardır çalışıyordu terfi aldı şeklinde söylemiş gibi geldi
Ama siz bunu senden küçük diye algılamışsınız, oysa vurgu iyi ve istikrarlı çalışmaya diye düşünün
1 isyerimde sef adeta tepemizde durur emir yagdirirdi oyle bir ortam olur mu ve isten cikmak zorunda kalir miyim?
Ee olmaz demissiniz ki ise alinmissiniz.simdi neden bu durum kafaniza takildi ki? Hic profesyonel bir yaklasim degil.Su sekilde belirtti, 6 yillik bir personelin sefligu ilan edilcek, sizin islerinizi o paylastiracak, sizden 10 yas kucuk, bu durum size sorun olur mu diye sordu
Su sekilde belirtti, 6 yillik bir personelin sefligu ilan edilcek, sizin islerinizi o paylastiracak, sizden 10 yas kucuk, bu durum size sorun olur mu diye sordu
İş yerindeki hiyerarşiyi toplumsal hiyerarşiyle karıştırmazsanız bi şeycik olmaz.Merhaba
Yeni bir ise basliycam kismetse pazartesi gunu ama icim skiliyor.
Sebebi de su: yeni isimdeki sefim benden 10 yas kucuk olacakmis mudurum ise benden daha buyukmus
Acikcasi pandemi yuzunden 1 yila yakindir issizim ama bu durum canmi cok skti. Neyle karsilasicam yasca kucuk biri bana emir gerirse dayanabilir miyim bilmiyorum?
Issizligim Cok uzun surmese ve pandemi olmasa girmezdim ama artik cok ihtiyacim var ise.
Sizce cok mu onyargiliyim? Ya bir de zirt pirt emir verirse ne yaparim diye icim icimi yiyor? Aslinda pandemi diye dusunmeyip daha fazla mi bekleseydim yani isi kabul etmese miydim
Fikirlere ihtiyacim var
Ee olmaz demissiniz ki ise alinmissiniz.simdi neden bu durum kafaniza takildi ki? Hic profesyonel bir yaklasim degil.
Bu ne saçma bir düşünce tarzı, bende 14 yıllık mühendisim, daha asaleti tasdik olmamış insan gelip amirim oluyor, aslada aklıma gelmedi böyle birşey, calışmış haketmis amir olmuş. Oturduğunuz yerden insanlar yaşa saygı duysun bana emir vermesin diye birşey yok.
iş hayatı bu yahu, benden küçük amirim oldu. Mesleğe benden önce başlamış, sınavları geçmiş başıma amir olmuş. Ben 29 yaşında girdim mesleğe bir miyiz bu kadının deneyimi kapasitesiyle ? Ne değişik kafalarınız var yahu. Eşim 37 yaşında 55 yaşında adamların amiri , abi diyorlar o da onlara abi diyor özel sektörde o , her alanda böyle durumlarla karşılaşılabilir.Merhaba
Yeni bir ise basliycam kismetse pazartesi gunu ama icim skiliyor.
Sebebi de su: yeni isimdeki sefim benden 10 yas kucuk olacakmis mudurum ise benden daha buyukmus
Acikcasi pandemi yuzunden 1 yila yakindir issizim ama bu durum canmi cok skti. Neyle karsilasicam yasca kucuk biri bana emir gerirse dayanabilir miyim bilmiyorum?
Issizligim Cok uzun surmese ve pandemi olmasa girmezdim ama artik cok ihtiyacim var ise.
Sizce cok mu onyargiliyim? Ya bir de zirt pirt emir verirse ne yaparim diye icim icimi yiyor? Aslinda pandemi diye dusunmeyip daha fazla mi bekleseydim yani isi kabul etmese miydim
Fikirlere ihtiyacim var
Sacma bir sey degil, sacma olsa birim muduru bunu sormazdi di mi, adam ozellikle sordu sizden 10 yas buyik bi sefiniz olacak sorun olur mu diye?
Sirf konu sahibine atar yapmak icin tepkisel yazmayin! Hemen yukselmenize gerek yok!!!
Pandemi surecinde uzun sure is aradim bulmak imkansiz, yoksa normal zmn olsa katiyen girmezdim bu ise
iş hayatı bu yahu, benden küçük amirim oldu. Mesleğe benden önce başlamış, sınavları geçmiş başıma amir olmuş. Ben 29 yaşında girdim mesleğe bir miyiz bu kadının deneyimi kapasitesiyle ? Ne değişik kafalarınız var yahu. Eşim 37 yaşında 55 yaşında adamların amiri , abi diyorlar o da onlara abi diyor özel sektörde o , her alanda böyle durumlarla karşılaşılabilir.
Nasıl bir iş bu
Yani bunun sorun olabileceğini düşünüyor
Benim hiç aklıma gelmez yani çalışırken de gelseniz şefin yalı küçük ama işi o organize ediyor deseniz hiç garipsemem
Cidden çok merak ettim işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?