- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Canim benim yaşına göre ne kadar olgun ve ne kadar zekice bir yanıt vermişsin. .sonuna kadar fikirlerine katılıyorumSimdi bütün gençler öyle. Ben 19 yaşındayım. O yaşlarda bende odama kapanirdim ama Allah vermesin cahillik yaşı işte her an heves edip sonradan pişman olacağı şeyler yapabilir. Allaha şükür benim öyle şeylerim olmadı ama insan o yaşlarda kimsenin kendini anlamadığını düşünüyor kendi kendine triplere giriyor. Ben en fazla odamın kapısını çarpardım hızlıca, ama çok daha beter kızlar var. Bir şeyler çekip kafa bulan mi dersin, her gün polis ten kaçan zibidi tipi kızlar mi dersin. Allah basa vermesin. İyi yönleri varsa otur da şükret bence . Ha bide o yaşlardan geçen bir kız olarak ; senin onun arkadaşı değil annesi olduğunu hissettirmen gerekiyor abla. Çünkü arkadaş gibi olunca bi zamandan sonra edeb kalmıyor ana ya babaya. Annesi olduğunu atası olduğunu bilsin. Ama her an bisey olduğunda da anlatabilsin. Ben anneme anlatamadım bi sevdiğim olduğunu,hala da korkarım. Ne çok arkadaş ne çok baskıcı olmak orta yol. Ukalalık ettiysem affola.
Offff inşallah. .geçen yıl bu kadar değildi zaten ama bu yıl aramızda görünmez bir duvar var sanki..korkuyorum bizden uzaklaşarak diyeöğretmenim. işim ergenlerle :) bi yıl önceki kızı bi yıl sonra hiç lafla ulaşılmaz olduğunu biliyorum. baskı yapmayın yapması gerekenleri .sabredin. 3 yıl sonra lise sona doğru kişilikleri oturmaya başlıyor
Ergenismus benimkiler..yaş büyüdükçe dert buyurmuş derlerdı doğruymuşBende var beş tane 6.da yolda korktum yazdıklarınızı okuyunca. Bizde tv yok. Bilgisayar da sınırlı. Çocukların en büyük zevki dışarı çıkmak patene bisiklete binmek. Ya da ailece gezmeye gitmek. Şimdilik en büyüğü 8.5 yaşında olduğundan pek sorun yok da büyüyünce ister istemez telefonları falan olacak. Korktum valla simdi
Evet bu da doğru. .eskiden bu kadar tehlikeli değildir sokaklarBende o donemler oyleydim. 18 den sonra Duruldum annemle gezmem, tozmam artti.Bide su var bende sokakta oynayarak buyudum, eve alamazlardi beni. Ama su an oyle bi donemdeyiz ki evde olmalari daha güvenli.
Ne güzel sizlerin yaşında ki gençlerden tavsiye almakBen de odama kapanırdım o yaşlarda. Müzik dinlerdim kendi hayal dünyamda yaşardım. Benimkiler de özellikle de babam çok rahatsız olurdu bundan ama inanın kızınız şu an öyle mutlu. Bırakın ne yapıyorsa yapsın. Eleştirmeyin sen dili değil ben dili ile konuşmaya çalışın yani "sen odandan çıkmıyorsun" yerine "ben seni yanımda görmek istiyorum seninle mutlu oluyorum" gibi.
Yaşları birbirine çok yakın. Belki arkadaşlık eder hep beraber gezmeye sinemaya tiyatroya falan giderler. Kendimi avutuyorum işte. ..Ergenismus benimkiler..yaş büyüdükçe dert buyurmuş derlerdı doğruymuş
İnşallah öyle olur..elimde olmadan arkadaşları ile olan yakinliginimi kıskanıyorum diyorum bazen.o yaşlarda herkes öyledir. bence kendi haline bırakın. olgunlaştıkça size yakınlaşacaktır zaten. ayrıca dışarıda zararlı bişey yapacağına evinde, odasında takılsın daha iyi.
İnşallah öyle olur..ama yeni nesil bizden farklı ister istemez sabırlı davranicaz sanırım. .Yaşları birbirine çok yakın. Belki arkadaşlık eder hep beraber gezmeye sinemaya tiyatroya falan giderler. Kendimi avutuyorum işte. ..
İnşallah öyle olur..elimde olmadan arkadaşları ile olan yakinliginimi kıskanıyorum diyorum bazen.
Hani ben anneyim daha yakın olmam lazım gibi geliyor sanki..ne biliyim anlatamıyorum da hislerimi..tuhaf bir durumdayım. .
88lisin ve 6.ya mi hamilesin?? Konuya biraz alakasiz maydanoz oldum ama:) ikiz falan var herhalde?Bende var beş tane 6.da yolda korktum yazdıklarınızı okuyunca. Bizde tv yok. Bilgisayar da sınırlı. Çocukların en büyük zevki dışarı çıkmak patene bisiklete binmek. Ya da ailece gezmeye gitmek. Şimdilik en büyüğü 8.5 yaşında olduğundan pek sorun yok da büyüyünce ister istemez telefonları falan olacak. Korktum valla simdi
Zaten ise yaramadı artık hiç zorlanıyorum bıraktım artık içinden gelirse geliyor yanımıza. .kırk yılda bir de anne kız gezelimmi diye soruyor ah nasıl mutlu oluyorum onu sorunca görseniz halimi gülersiniz:- )Eleştirme, arkadaş olmaya çalışma, anne ol sadece. Zevklerine ortak olmaya çalış, anlamaya çalış. Zorlama sizle oturmasına, sizle gezmesine. 1-2 sene sonra düzeliyorlar, daha söz dinler daha uyumlu oluyorlar. Bu süreç geçici, unutmayın. Benimki 19 yaşında ordan iyi biliyorum bu süreci....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?