- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Aynen öyle gitgide daha da değişiyorlar. Neyse geçecek nasıl olsa. Bir zamanlar emzirmekten ağlamasından sıkılıp bi bitse diyorduk. Rabbim hayırlı ömürler versin hepsine...İnşallah öyle olur..ama yeni nesil bizden farklı ister istemez sabırlı davranicaz sanırım. .
Biliyorum normal bir durum bu ama korkuyorum uzaklaşmaya yada bir yanlış yapar sa haber alamaktan engel olamaktan. .malum internet tehlike saçıyorBende odamdan hiç cikmazdim 16-17 yaslarimda. Halada ciktigim soylenemez.
Ergenliktendir bunlar. Arkadaş gibi yaklasin ona. Anlatin bana annem boyle arkadasca davraninca ben geciyodum onun yanina :) bu arada otoritesinide koruyodu. Tam su tipte olun onu anladiginizi gosterin ama annesi oldugunuzu unutturmayin.
Evet 88liyim ve ikiz falan yok teker teker geldiler. Her konuda oluyor böyle soran alıştım artık :)88lisin ve 6.ya mi hamilesin?? Konuya biraz alakasiz maydanoz oldum ama:) ikiz falan var herhalde?
Amin canım. .Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı. .Aynen öyle gitgide daha da değişiyorlar. Neyse geçecek nasıl olsa. Bir zamanlar emzirmekten ağlamasından sıkılıp bi bitse diyorduk. Rabbim hayırlı ömürler versin hepsine...
Amin inşallah...Amin canım. .Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı. .
Biliyorum normal bir durum bu ama korkuyorum uzaklaşmaya yada bir yanlış yapar sa haber alamaktan engel olamaktan. .malum internet tehlike saçıyor
Haklısınız. .geçen yaz kızım çok istediği için hiç halim olmamasına rağmen bir kaç kez bir arkadaş grubu ile kızımda dahil diskoya bile gittim. .dans ta ettik..elimden geleni yapıyorum inşallah faydası olur..Anormal bir durum değil bu; sizden uzaklaşıp arkadaş çevrelerine ve kendilerine dönmeleri gayet doğal :)
Ama herşeyin aşırısı problem elbet...
Sizin paniğinizi de anlıyorum.
Yapmacık olmadan onların zevklerine ve tercihlerine ayak uydurmaya çalışın. Sevebileceklerri bir filme bilet ayarlayın ama arkadaşları ile plan yapmamış olduklarından emin olun önce :)
Önümüz bahar, ortamınız müsaitse ailece trekking yapabilirsiniz.
Akran gibi ancak hafif tatlı sert anne seviyor o yaştaki kardeşlerimiz ...
Ah işte bazen benimde sabrım bitiyor sakinligimi koruyamiyorum..oğlumda var çünkü yetişemiyorum bazen..Çok hassas zamanlar bence. İyi takip gerektirir ama bu sürekli açık arar şekilde değil..
Bu çağlarda çocuklar sakin anneye ihtiyaç duyar, pozitif anneye ihtiyaç duyar.
Sen yönlerdirme ama hoşuna gidebilecek şeyleri teklif et. Arkadaş olmak en güzel çözümdür hayat boyu etkisi sürer.
Süpersiniz valla ..Haklısınız. .geçen yaz kızım çok istediği için hiç halim olmamasına rağmen bir kaç kez bir arkadaş grubu ile kızımda dahil diskoya bile gittim. .dans ta ettik..elimden geleni yapıyorum inşallah faydası olur..
2 yetişkin adayı dışında bir de bebek mi var?Ah işte bazen benimde sabrım bitiyor sakinligimi koruyamiyorum..oğlumda var çünkü yetişemiyorum bazen..
Bebekken ne kolaydı aslında yedir icir gezdir vs..meğer asıl dert bir gencin psikolojisi anlamaya çalışmakmis. .
Evet doğru. .bazı konularda anneme benzesemdee annemin bana davrandığı gibi davranamıyorum ben..dediğiniz gibi yeni düzen buSüpersiniz valla ..
İşte bu; maalesef gençler bize değil biz gençlere uyacağız yeni düzen bu..
Lise öğretmeniyim; onların cıvıltısı, enerjisi beni yukarı taşıyor . Buna çok inanıyorum.
Bizden bekledikleri de benzer. Toplanıp tüm sınıfla sinemaya giden öğretmen onların gönüllerini direk fethediyor. :)
Yok yok..bir oğlum bir kizim var bebeğim yok Allah'tan. .yani onlar bebekken ne kolaydı anlamında yazmıştım..2 yetişkin adayı dışında bir de bebek mi var?
Haklısın sen de insansın sabrını zorlayabilir olaylar.
Ancak sen onlardan +1 durumdasın. Daha önce yaşadın bunları. Onların seni anlamasını beklemen yerine, senin onları anlaman lazım.
Mesela bebeklere kızanları da anlamıyorum. Bebek adı üstünde bilse yapmaz, yetişkin gibi düşünemez. O yüzden bebek gibi düşünmeye çalışmak zorunda annesi sağlıklı iletişim için.
"oğlum var" deyince bebek gibi düşündüm nedense.Yok yok..bir oğlum bir kizim var bebeğim yok Allah'tan. .yani onlar bebekken ne kolaydı anlamında yazmıştım..
Evet bebeklere kızan anneleri bende anlayamam..bebek o ne bilsin
Onunla kilo sorunu var..okul sonrası gimnastige götür sağlıklı yemek pişirmek vs derken sabrım bitiyor işte. ."oğlum var" deyince bebek gibi düşündüm nedense.
O da sonuçta 12 yaşında koca adam.
Önemli değil ablacım teşekkür ederim bu arada :)Kimse cevap yazmamış..
Canim benim yaşına göre ne kadar olgun ve ne kadar zekice bir yanıt vermişsin. .sonuna kadar fikirlerine katılıyorum
Dediğin gibi olmaya çalışıyorum.anne olduğumun ama gerektiğinde bir arkadaş gibi sorununu paylasabilecegimin farkında kızım. .
Ama işte zaman geçiyor aynı evde yüzüne hasret kalıyorum onun..
Bakalım yaşı ilerledikçe inşallah değişir
Sağol güzel yorumun için tatlım
Ne güzel sizlerin yaşında ki gençlerden tavsiye almakanlamanız daha kolay tabi..ben bazen o yıllarımı unutuyorum..
Ah ben neden sizi ergen sandım ki..kafa gitti tabiYok canım biz de yaşıt sayılırız ben de 36 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?