Evli mi degil miLütfen terapi alın birsey fark ettiğiniz yok aylardır aynı dairede dönüp duruyorsunuz sürekli biri ile yatıp kalkıyorsunuz yapmayin
Yok kararlarımın arkasındayım çok düşündüm evet daha önce düşüncelerim çok değişmişti ama şu anda daha net oturdu. Hayatta mutlu olacaksam kendim için olucam...Bak buraya yazıyorum ama taş çatlasın bir hafta sonra diyeceksin ki şu şöyle bu böyle. Yine hayatında suçlayacak birilerini bulacaksın. Bugün takılmıyorum dediğine yarın takılacaksın. Terapiyle birlikte psikiyatriye git
Evliyim tek başıma derken yani eşimle ikimizi hayatımın odak noktası yaptım ki bence herkesin de odak noktası kendi olmalı...Evli mi degil mi
Tamam bir daha foruma yazmam o zaman bende teşekkürler herkese...Kız banlancan şimdi. İlk konudan sonra günlük gibi kullanmaya başladın
O yanlış yaptığımı fark edene kadardı şu anda öyle değil başkasının hayatımdaki etkisi nötr....Lütfen terapi alın birsey fark ettiğiniz yok aylardır aynı dairede dönüp duruyorsunuz sürekli biri ile yatıp kalkıyorsunuz yapmayin
Eğer dediğin gibi olursa kararımın arkasında hala durmazsam evet o anda hemen bir psikiyatriye gidip ilaç kullanmaya başlarım benim için daha sağlıklı olur....Bak buraya yazıyorum ama taş çatlasın bir hafta sonra diyeceksin ki şu şöyle bu böyle. Yine hayatında suçlayacak birilerini bulacaksın. Bugün takılmıyorum dediğine yarın takılacaksın. Terapiyle birlikte psikiyatriye git
Hayat oyle bir karar aldım herseyi sifirladim diye ilerlemiyorYok kararlarımın arkasındayım çok düşündüm evet daha önce düşüncelerim çok değişmişti ama şu anda daha net oturdu. Hayatta mutlu olacaksam kendim için olucam...
HErgun biriyle yatip kalkiyosunuz demis sasirdimEvliyim tek başıma derken yani eşimle ikimizi hayatımın odak noktası yaptım ki bence herkesin de odak noktası kendi olmalı...
Her gün biriyle yatmak derken ironi herhalde ben öyle anladım yani kafaya takmak anlamında... Niye boşanayım eşimle aram da bir sorun yok kiHErgun biriyle yatip kalkiyosunuz demis sasirdimneden boyle yapiyosunuz o zaman bosanin
O zaman denicem baktım hala olmuyor psikiyatr desteği de alırım...Hayat oyle bir karar aldım herseyi sifirladim diye ilerlemiyor
Ilk mesajinizda yazdıklarınızda bile baskalarina odakli oldugunuz o kadar belli ki kafa yapinizda degisen bir sey yok
Bakin ne demissiniz orada
"Onlar beni severse severim sevmezse mesafemi korurum" bu kendini sevmek degil bu dışa bagimlilik
Baskasi sizi sevse de sevmese de kendiniz sevdiyseniz konuşun görüşün ha beklediginizi alamadiniz siz de ona gore tavir alirsiniz zaten ama bu simdi bir anda karar aldim oldu seklinde degismez ki
Lütfen psikolojik destek alin gerekirse ilac da kullanın ve kendi uzerinize çalışın
Daha doğrusu birisinin sevip sevmemesi in önemi yok hayatımda etkisi yok ben sevdiysem görüşürüm. Ama baktım gerekli sıcaklığı alamadım yine görüşmem gerekiyorsa mesafeli samimi olmadan görüşürüm. Ama yine etkisi yok ki hayatımın merkezinde ben ve eşim var başkası yok olması da doğru olmaz dediğiniz gibi dışa bağımlılık olur...Hayat oyle bir karar aldım herseyi sifirladim diye ilerlemiyor
Ilk mesajinizda yazdıklarınızda bile baskalarina odakli oldugunuz o kadar belli ki kafa yapinizda degisen bir sey yok
Bakin ne demissiniz orada
"Onlar beni severse severim sevmezse mesafemi korurum" bu kendini sevmek degil bu dışa bagimlilik
Baskasi sizi sevse de sevmese de kendiniz sevdiyseniz konuşun görüşün ha beklediginizi alamadiniz siz de ona gore tavir alirsiniz zaten ama bu simdi bir anda karar aldim oldu seklinde degismez ki
Lütfen psikolojik destek alin gerekirse ilac da kullanın ve kendi uzerinize çalışın
Evli mi degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?