Birini gerçekten seven insanın aklı başından gider taktik falan yapmaz sal ipini gitsinMerhabalar ben buraya daha önce erkek arkadaşım ile ilgili konular açmıştım.Hani şu uzak mesafede olan.Bana soğuk davranıyor,kimi anlaşılmaz davranışlar sergiliyor.Mesela çok dengesiz davranıyor.Halbuki normalde hiç dengesiz bir insan değil.Bazen çok iyiyken bazen kendini çekiveriyor tamamen.
Böyle yapmalarının taktik olduğu sonucuna vardım.Bir keresinde konuşurken,sizlerin taktikleri olabilir ama erkeklerin de taktikleri var,demişti ağzından kaçırarak.
Yani beni çok seviyor ama taktik yapıyor.Ben yeni keşfettim bunu.Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Güzel sözmüş,beğendimHicbisey bilmiyorsan rakibinin yaptigini yap
Lise talebesiyiz.Yaslar kaç?
Nasıl mesela misliyle derken?Taktik mi değil mi anla bakalım önce...
Misliyle karşılık verirdim ben olsam.
Şimdi yaşlar küçükmüş ne deyim ki bilemedimNa
Nasıl mesela misliyle derken?
Mesela bir keresinde bana,senin sinirli haline bayılıyorum ,demişti.Şimdi yaşlar küçükmüş ne deyim ki bilemedim
Sende onun gibi davran o zaman , soğuk ol , trip at onun gibi dengesizleş. Anlarsın zaten , seviyormu sevmiyormu tahammülü var mı ... Yoksa sadece canı sizinle konuşmak görüşmek istedikçe mi ilgili bir sevgili ....
Bilmem bende yarıyordu .Bu her zaman işe yarar mı?
Bence de olmaz ama karşımdaki yapıyor.Siz nasıl taktik yapıyordunuz rica etsem anlatır mısınız biraz?Bilmem bende yarıyordu .
Ama bu işler taktikle olmaz.
' Taktik maktik yok BAM BAM BAM '
Çok sevdiğim bi cümledir
Geçti o işler bizden 6 yıllık evliyimBence de olmaz ama karşımdaki yapıyor.Siz nasıl taktik yapıyordunuz rica etsem anlatır mısınız biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?