Yeni Keşfettim.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar ben buraya daha önce erkek arkadaşım ile ilgili konular açmıştım.Hani şu uzak mesafede olan.Bana soğuk davranıyor,kimi anlaşılmaz davranışlar sergiliyor.Mesela çok dengesiz davranıyor.Halbuki normalde hiç dengesiz bir insan değil.Bazen çok iyiyken bazen kendini çekiveriyor tamamen.
Böyle yapmalarının taktik olduğu sonucuna vardım.Bir keresinde konuşurken,sizlerin taktikleri olabilir ama erkeklerin de taktikleri var,demişti ağzından kaçırarak.
Yani beni çok seviyor ama taktik yapıyor.Ben yeni keşfettim bunu.Nasıl bir tutum sergilemeliyim?

Taktik mi değil mi anla bakalım önce...
Misliyle karşılık verirdim ben olsam.

Birini gerçekten seven insanın aklı başından gider taktik falan yapmaz sal ipini gitsin

Fadime fikrasi vardi o geldi aklima
Sen gulunu nerene takarsan tak sigarami yakarim keyfime bakarim diye
Sen de umursama o zaman

Na

Nasıl mesela misliyle derken?
Şimdi yaşlar küçükmüş ne deyim ki bilemedim
Sende onun gibi davran o zaman , soğuk ol , trip at onun gibi dengesizleş. Anlarsın zaten , seviyormu sevmiyormu tahammülü var mı ... Yoksa sadece canı sizinle konuşmak görüşmek istedikçe mi ilgili bir sevgili ....

Mesela bir keresinde bana,senin sinirli haline bayılıyorum ,demişti.

Bilmem bende yarıyordu .
Ama bu işler taktikle olmaz.

' Taktik maktik yok BAM BAM BAM '
Çok sevdiğim bi cümledir
Bence de olmaz ama karşımdaki yapıyor.Siz nasıl taktik yapıyordunuz rica etsem anlatır mısınız biraz?

Ohoooo liseli misiniz ? O çocukta taktik yok su an hormon var hormon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…