- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
"Gerçek piyasa"
Kız o hayatın gerçeğikötü erkeklerin çok olduğu iyi adamların az olduğu piyasa
Valla aklı melekeleri yerinde degilmis demekayağımın ayrı benim ayrı olduğum gibi saçmasapan şeyler ayak benim benim ayağım diyordum sanki başkasının ayağı tuhaftı ya
Kim miş o özleyenler söylede engelliyeyimCiddi.Zamanla alışıyorsun Rainyy’ye.Hatta görmezsen özlüyorsun.
O tek kelimelik soruları(Sizce?),güncel piyasa durumlarını ben özlüyorum.İlk seferler de pek inanamıştım ama kanım kaynadı sonra.Kim miş o özleyenler söylede engelliyeyim
Amacı senin iç güzelliklerini keşfetmek,sessiz yere de gitmek istiyor ki beraber saklambaç oynayınKizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
Evlenmeden olmaz deEngellesem ayip olmaz dimi yakindik cunku ama niyeti bozduyada aciklama yapiyim mi kizlar
İyi de zaten amaç o.Evlenmeden olmaz de
Kokmus ayaklarini yalat diyeni netten bulmadin mi?aaay ben hep sanaldan tanışmıyorum ve böyle basit cinsellik peşinde olduğu açık adam için konu açmam
Kac tane pembekuvars var abiaaay ben hep sanaldan tanışmıyorum ve böyle basit cinsellik peşinde olduğu açık adam için konu açmam
Sizce?(Rainyy tarzı soru)Tenhalarda nikah memuru mu bekliyo?
Kokmus ayaklarini yalat diyeni netten bulmadin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?