- 18 Şubat 2023
- 2.945
- 2.851
- 63
- 35
Ayakci manyakmi? Ne diyordu sana?onun için ayak başka ben başkaydım öyle diyordu bende çekiciymişim ama ayağıma aşık olmuş resimlerden değişikti ya şanlıurfaya atandı orası düşünsün artık ahahaha
onun için ayak başka ben başkaydım öyle diyordu bende çekiciymişim ama ayağıma aşık olmuş resimlerden değişikti ya şanlıurfaya atandı orası düşünsün artık ahahaha
Ayakci manyakmi? Ne diyordu sana?
Bu adam zengin değil miydi ? Aileden zengin olup(?), devlet memuru olacak ve atama ile şehir şehir gezecek kadar koca yürekliymiş herhalde adam. Devlet memurluğunda: zenginlik kendine aitse, beyan etmesi gerekiyor yanılmıyorsam ve kaynağı araştırılıyordu; öyle değil miydi ?
Sizin piyasa "OyMemurumMemurum.net" falan mı ?
Askimtenhadabulusmayalim.comSite adresleri için bulduğunuz isimler güzel olmuş.
Sizin piyasanın(!) adresini alabilir miyiz ?
Askimtenhadabulusmayalim.com
Kesinlikle troll.Ciddi cddi soruyon mu trollüyo musun?
Alens kirdinGerçekten sıktı
İki şık arasndayım halen gerckte olabilirKesinlikle troll.
Insan bu kadar salak olamaz
Sessiz bir yere gidelim derken ? Uzak durmalısınız.Kizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
Kırmak için değilde senden açık fotoğraf isteyen ilk buluşmada vs bu tarz biri için konu açmak mantıklı mı rainy hani bu biriyle tanıştım sizce buluşsam mı diye bir soru değil sapığın tekinden bahsediyorsunAlens kirdin
"Gerçek piyasa"sanaldan olduğunu düşünmeniz size özgü onu da unutuyorsunuz ve gerçek piyasadan epey uzaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?