Yeni kisi?

Mıknatıs gibi sapıkları çekiyorsunuz bidr biraz netten birini bulmayın kimseye de yazmayın başınıza bela açar bunlar

Keşke basit cinsellik pesinde olanlar için açsan sen ayak yalamak isteyenler için açıyorsun daha beter.
Adamlar dümdüz memeni çek at demiyor, ayak yalamak isteyen ruh hastalarıyla muhatap o. Siz ne anlarsınız vizyonsuzlar

Ha ha amacı ne mi? Söylemiş amacini işte. Kendini kullandirtma, seviyesiz biri demek ,amacı sevmek ,tanışmak degil

sanaldan olduğunu düşünmeniz size özgü onu da unutuyorsunuz ve gerçek piyasadan epey uzaksınız
Valla bu daha beter. Sanaldan en azından serefsizdir , ağzına geleni yazar, organını falan atar. Seninle değil sadece 'kiz profili' ile muhataptir, kişisel almaya gerek yok.
Ama sana onca saygisizligi yapan, tanıştığı saniye konuyu cinsellikten açan insanlar için sen kanlı canlı birisin. Yaptıkları her saygısızlığı kişisel alabilirsin.
Bu arada gerçek piyasanın içindeyim, elhamdülillah yeri geliyor içkili mekanlarsa da birileriyle tanışıyorum ama tanıştığım yer ne kadar uygunsuz olsa da saygı çerçevesini bir santim aşan olmuyor,olursa da anca bir santim aşar zaten,daha da bir muhattabi olamaz

engeli çaktım bunlar imalı sözlerle söylüyorlardı saygılı cinsellik talebi gibi düşün

Ayak fenimisti bi konu vardi sevgilisi ayaklarini yalamak istiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…