Yeni komşumuzun evcil hayvanları sıkıntı vermeye başladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inanin boyle birsey mümkün değil, sokak kopekleri dolu bizim sokağımiz ve buralarda kedi hic olmaz, ayrica evde kot farkı var duvarlari o kadar yuksek ki zaten komsumun tum gun kendilerinin bizim bahcede dolasiyor olmasi asagi atlayamadiklari yada kacamadiklari icin.
bence bahcenıze kedıler geldıgı ıcın sevınmelısınız bocek ve fare konusunda cok rahat edersınız sanslısınız bahcenızı dogal yoldan koruyanlar var bahceye gelen kedıye yapacak bırsey yok evınıze gırmesıne ızın vermezsınız ama bahce bu yanı...

sey gıbı bu evımın catısının ustunden kus ucmasın cunku pislıyor demek gıbı :KK70: keske popolarını bezle baglayabılsek

bence bahcenıze kedıler geldıgı ıcın sevınmelısınız bocek ve fare konusunda cok rahat edersınız sanslısınız bahcenızı dogal yoldan koruyanlar var bahceye gelen kedıye yapacak bırsey yok evınıze gırmesıne ızın vermezsınız ama bahce bu yanı...

sey gıbı bu evımın catısının ustunden kus ucmasın cunku pislıyor demek gıbı :KK70: keske popolarını bezle baglayabılsek
Ne kadar anlayislisiniz.
Diğer komşularınız da şikayetçi mi ?
Onların tarafina geçmiyor kediler onlar arka tarafta kalıyor biz tam yanlarindayı, dolayisiyla değiller sanırım.

Kediler beslendikleri yeri kolay kolay terk etmez farklı yerlere bırakılsalar bile geri gelebiliyorlar. Bizim sokakta bende besliyorum diye çok laf yedim maalesef. Bazı sırnaşık olanları alıp başka sitelere bıraktılar ama onlar geri geldi. Sokakta 15-20, evde 1,çalıştığım şirkette 3 kedi besliyorum.

Kediler beslendikleri yeri kolay kolay terk etmez farklı yerlere bırakılsalar bile geri gelebiliyorlar. Bizim sokakta bende besliyorum diye çok laf yedim maalesef. Bazı sırnaşık olanları alıp başka sitelere bıraktılar ama onlar geri geldi. Sokakta 15-20, evde 1,çalıştığım şirkette 3 kedi besliyorum.
komsumuz istanbulun her yerinden kedi getiriyor eve sorun beslemesi değil zaten sadece benim temizliğine dikkat ettiğim yere o da dikkat etsin.

komsunuz hıc olmasaydı bıle sokakta yasayan kedıler de bahcenıze gelıp dıskılar neden bılıyor musunuz cunku tabıat ... doganın kanunu normal dongu bu

napsın kedıler ? beledıyeye muracaat edıp patısıyle masaya vurup buranın yetkılısı kım derhal her sokak basına her saat bası degıstırılmek uzere 100 kg kokusuz kum ıstıyoruz oraya mıcıcaz da mı desın ? ne yapsın tabıkı topraga yapacak

temız hayvanlar ve doganın kanununa gore yasıyorlar sankı gelıp ozellıkle ayakkabınızın ıcıne tuvaletlerını yapıyorlarmıs gıbı tepkı verıyorsunuz bahcelı evde yasıyorsunuz kedıde gelır kusta gelır kakasını yapar solucan da cıkar sumuklu bocekte olur cunku bahcelı evde oturuyorsunuz

kedıler topraaga yapar eselenır ve pıslıgını gomer
kopegınızı tabıkı gezdıreceksınız tabıkı oylece dıskılamasına fırsat vermeyeceksınız bu zaten yapmanız gereken sey
Düşünsene mahalle toplantisi var kediler toplantiyi basıyor hayali bike güzel :KK53:

hadii hadi baska yere nefretini kus.
Oh iyi yapıyorlar , umarım bir 20 kedi daha alırlar .

Ne yapacaksın Kemal Sunal’ın flmdeki gibi kedileri mi toplayacaksın ? :KK53:
N nscckts in dediği gibi , bahçeli evde oturuyorsun ? Envai çeşit hayvan gelir gider , bunun bir sonu olmaz ki . Tuğladan duvar bile yapsan kedi dediğin hayvan girer .
Arizona kertenkelesi besliyor insanlar sanki , tiplere bak ya .

O zaman sorun. İstifci diyoruz biz onlara. Besler ama sagligiyla ilgilenmez. Yani o 40, 80 olur 90 olur. Başa çıkılamaz. Sikayet edin diyeceğim de o da engel değil olan kedilere olur.
iste bende bunu diyorum, istanbulun her yerinden kutuyla kedi getiriyorlar ve sadece mama veriyorlar veterinere goturme yok. Ben temizligine dikkat ettiğim yerin onunda temizlige dikkat etmesini istiyorum ama laf anlatamiyorum napicam bilmiyorum. yikayip astigim camasirlarin uzerine pireler zipliyor bazen. simdi ben mecbur muyum bunu cekmeye.

Cit zaten var. Pire damlasi bile yaptırmıyorlar kisirlastirma 40.kedi icin asla yapmazlar.
40 kediye pire damlası 50 TL den hesaplarsanız fiyatın ne kadar uçuk olduğunu anlarsınız
Ayrıca illaki komşunuza kediler için yardım etmek isterseniz mesela komşunuza yardım edebilirsiniz pire damlası için o zaman ne pire olur ne de böyle kedi istemiyorum demeniz..
Her yer beton yığını hayvanlara yaşayacak yer bırakmadık her yeri zaptettik sanki dünya da sadece biz insanoğlu varmış gibi yaşadık yaşamaya devam ediyoruz ama öyle bir dünya yok
Bu hayvanlar da yaşayacaklar gezecekler mutlu olucaklar o yüzden çitinizi daha çok uzatın ya da ya da sı da yok hayvanlarla ( ki aihayvan demek bile canımı acıtıyor patili dostlarımız)la geçinmeyi bilicez
İyi günler

Oh iyi yapıyorlar , umarım bir 20 kedi daha alırlar .

Ne yapacaksın Kemal Sunal’ın flmdeki gibi kedileri mi toplayacaksın ? :KK53:
N nscckts in dediği gibi , bahçeli evde oturuyorsun ? Envai çeşit hayvan gelir gider , bunun bir sonu olmaz ki . Tuğladan duvar bile yapsan kedi dediğin hayvan girer .
Arizona kertenkelesi besliyor insanlar sanki , tiplere bak ya .
sorunların var belli, senin gibiler burda nillete buluşarak stres atiyor anliyorum seni. cevap vermiyorum artik, buyur konus.

iste bende bunu diyorum, istanbulun her yerinden kutuyla kedi getiriyorlar ve sadece mama veriyorlar veterinere goturme yok. Ben temizligine dikkat ettiğim yerin onunda temizlige dikkat etmesini istiyorum ama laf anlatamiyorum napicam bilmiyorum. yikayip astigim camasirlarin uzerine pireler zipliyor bazen. simdi ben mecbur muyum bunu cekmeye.
eve kutu kutu kedı getırıp ama bakımını yapmadan oyle bır alana yıgıyorlarsa beledıyeyı arayıp bılgı verırsenız ılgılenırler

40 kediye pire damlası 50 TL den hesaplarsanız fiyatın ne kadar uçuk olduğunu anlarsınız
Ayrıca illaki komşunuza kediler için yardım etmek isterseniz mesela komşunuza yardım edebilirsiniz pire damlası için o zaman ne pire olur ne de böyle kedi istemiyorum demeniz..
Her yer beton yığını hayvanlara yaşayacak yer bırakmadık her yeri zaptettik sanki dünya da sadece biz insanoğlu varmış gibi yaşadık yaşamaya devam ediyoruz ama öyle bir dünya yok
Bu hayvanlar da yaşayacaklar gezecekler mutlu olucaklar o yüzden çitinizi daha çok uzatın ya da ya da sı da yok hayvanlarla ( ki aihayvan demek bile canımı acıtıyor patili dostlarımız)la geçinmeyi bilicez
İyi günler
Hayvan demek neden can acıtsın ki hayvan onlar. Hayvan olmak kötü bişey değil ki onları da biz gibi allah yarattı. Ben açıkçası konu sahibini haklı buldum, doğaya verdiğimiz zarar konusundaki hislerinizi paylaşıyorum ama konu sahibi neden 40 kediye bakmaya mecbur edilmeli? Bu da kul hakkı değil mi?

40 kedi nedir yahu yuh, hakkını verebileceğimiz çevreye zarar vermeyeceğimiz kadar hayvan beslemeliyiz.
Çevreye zarar vermiyor zaten bakan kişi sadece patili dostlarımıza yardım ediyor isterse 100 tane bakar bu bakan kişinin sorunudur (maması falan)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X