Yeni konu?

Kizlar ben baksam bile bakmiyorlar :KK43:
Sorun bu zaten,sen hep bir beklenti ile çevreni inceliyorsun. Çirkin olduğunu da düşünmüyorum, her kadının ayrı bi güzelliği vardir. Hayatında biri olması düşüncesini bir kenara bırak ve enerjini,özgüvenini yükseltecek seylere yönel.

Yeni hobiler edin,yeni yerler keşfet... bi söz vardı

"Kelebekleri kovalayarak vaktinizi boşa harcamayın. Bahçenizi düzeltin, kelebekler gelecektir.”​

bu söze inan...

Hayirli olsun canim. Oyle mi bana herkes mutlu gibi geliyor
Hayır tabiki bak kendimden de örnek verdim ben çoğu zaman üzgün veya stresliyken bile ailemin yanında arkadaş cevremde ortamı bozmamak adına normalden daha neşeli olurum kimsede içimdeki yangını bilmez o yüzden sen başkalarıyla kendini kıyaslama aksine herkesin mutlu olmasını iste ben insanların mutlu olmasıyla da mutlu oluyorum . sonuçta hepimizin bir kaderi var er ya da geç yaşayacağımız şeyler var ötesine gidemeyiz acele edemeyiz tercih bizimdir ama elimizden gelen sınırlıdır. Sende bir erkekle konuşmaya başladığında ağırdan al bu kadar bir erkeğe ihtiyacın olduğunu belli etme gerektiği yerde kendinden bahset ön plana atılma hemen

Sorun bu zaten,sen hep bir beklenti ile çevreni inceliyorsun. Çirkin olduğunu da düşünmüyorum, her kadının ayrı bi güzelliği vardir. Hayatında biri olması düşüncesini bir kenara bırak ve enerjini,özgüvenini yükseltecek seylere yönel.

Yeni hobiler edin,yeni yerler keşfet... bi söz vardı

"Kelebekleri kovalayarak vaktinizi boşa harcamayın. Bahçenizi düzeltin, kelebekler gelecektir.”​

bu söze inan...
Doğru didi

Back
X