- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
Nerden bildin kiz lekesini at kuyrukunuSaçlarını uzat biraz. At kuyruğu yakışmıyor sana bilgin olsun. Uzun, açık ve düz saçların olsun. Kahve tonları ideal. Yüzünle de çok oynama leke yapmışsın hep. Peelingler kullanarak onların görünümünü hafifletebilirsin. Burada güzellik ve cilt bakımı topikleri var, oradan kullanman gereken ürünlerle ilgili bilgi alabilirsin.
Yeni sarı saçlarımı nasıl buldunSaçlarını uzat biraz. At kuyruğu yakışmıyor sana bilgin olsun. Uzun, açık ve düz saçların olsun. Kahve tonları ideal. Yüzünle de çok oynama leke yapmışsın hep. Peelingler kullanarak onların görünümünü hafifletebilirsin. Burada güzellik ve cilt bakımı topikleri var, oradan kullanman gereken ürünlerle ilgili bilgi alabilirsin.
Ayıp be ayıp biz burda olmayan aşkın ızdırabını çekiyoruz raniyle sen ne diyon aaaaYemekten sonra ağırlık çöktü kalkmadı üstümden ondan yani, yoksa kocisimle hala çok mutluyum
KiyamammmmmmAyıp be ayıp biz burda olmayan aşkın ızdırabını çekiyoruz raniyle sen ne diyon aaaa
Millet evlenmis gelmis kocasini övüyor, tok acin halinden ne anlasinAyıp be ayıp biz burda olmayan aşkın ızdırabını çekiyoruz raniyle sen ne diyon aaaa
Yarının menüsünü belirledin şekerim teşkürlerrrKiyamammmmmm
Biyikla uyumsuz olmus benceYeni sarı saçlarımı nasıl buldun
Kalp gözümle. Lütfen ama.Nerden bildin kiz lekesini at kuyrukunu
Aman amann mutlu mesut icik bicik yaşasınlar bizden uzaktaMillet evlenmis gelmis kocasini övüyor, tok acin halinden ne anlasin
Rica ederim kuzumYarının menüsünü belirledin şekerim teşkürlerrr
Bıyıklar çabuk yıpranıyor ondan açmıyorum.Biyikla uyumsuz olmus bencebıyıkları acik kumral mi yapsan aceba
Bir şarkıcı vardı adı aklıma gelmez. Onun gibi buldum.Yeni sarı saçlarımı nasıl buldun
tahmin yaptıNerden bildin kiz lekesini at kuyrukunu
Banu AlkanBir şarkıcı vardı adı aklıma gelmez. Onun gibi buldum.
Favorim Banu alkanBir şarkıcı vardı adı aklıma gelmez. Onun gibi buldum.
Kalp gözümle. Lütfen ama.
Tarık Mengüç ?Bir şarkıcı vardı adı aklıma gelmez. Onun gibi buldum.
KibariyeBir şarkıcı vardı adı aklıma gelmez. Onun gibi buldum.
Bende aynısını yazdimFavorim Banu alkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?