- 19 Nisan 2022
- 4.467
- 48.779
- 458
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesli güldüm, sesli gülünce bu kocam insani basliyo kimle konusuyosun, ne dedi komik bana da söyle bikbik![]()
Sorma Rainyy işe başladım baya yoğun ara ara girip çıkıyorum ama ben nedense senin çirkin olduğunu düşünmüyorum ama kendinden bahsetsene biraz boy kilo saç vb yani anonim bir site olmasa fotoğrafini görsem daha objektif yorum yaparım ama ben nedense iletisiminden kaynaklı bir ilişkiye baslayamadigini düşünüyorum senin
Ben bilmem öyle şeyler. Bıyıklarım bile doğal.Hayir be parasi varsa yaptirir orasini burasini
Kahveyi döktüm yaRainy hiç sevgilin oldu mu? Olduysa ona bir sorsana bende ne bulmuştun diye. Ordan yola çıkalım bari![]()
Sessiz kalacağını düşünüyorum.Rainy hiç sevgilin oldu mu? Olduysa ona bir sorsana bende ne bulmuştun diye. Ordan yola çıkalım bari![]()
Diyorum azicik guleryuzlu komikli ol, benim mikemmel ozelliklerimi al, ondan sonra dalga gectin de bilmemne, bak Cem Yilmaz a düdük gibi bi tip, ama Türkiye'de birlikte olmadigi manken oyuncu kalmadi adaminrainy bu üyeyi rol model alabilirsin. Aurası çok yüksek. Çok komik. Bi' de ısırma huyu var ama onu örnek almasan da olur.
Aklıma artık hiçbir şey gelmiyor yaa ciddi ciddi rainynin sorununu çözmek istiyorum. Fikir sahibi olmamız lazımKahveyi döktüm ya![]()
Kaç lira uleyn bir kocanın kilosu?Parayla koca alanlar var. Yok değil.
Değil mi, bize başlangıç için bir referans lazım.Aklıma artık hiçbir şey gelmiyor yaa ciddi ciddi rainynin sorununu çözmek istiyorum. Fikir sahibi olmamız lazım
Görmedik diyor ki çirkin miyim beni niye kimse beğenmiyor. Hiç olmazsa eski sevgilisinin falan yorumlarını bilsek az fikir sahibi oluruz![]()
Size sormak lazımKaç lira uleyn bir kocanın kilosu?
Var mı ki öyle biri??Aklıma artık hiçbir şey gelmiyor yaa ciddi ciddi rainynin sorununu çözmek istiyorum. Fikir sahibi olmamız lazım
Görmedik diyor ki çirkin miyim beni niye kimse beğenmiyor. Hiç olmazsa eski sevgilisinin falan yorumlarını bilsek az fikir sahibi oluruz![]()
Onun olayı komiklik değil, adam zengin.Diyorum azicik guleryuzlu komikli ol, benim mikemmel ozelliklerimi al, ondan sonra dalga gectin de bilmemne, bak Cem Yilmaz a düdük gibi bi tip, ama Türkiye'de birlikte olmadigi manken oyuncu kalmadi adamin
Çok doğru. Belki erkekler de komik kadınlardan hoşlanıyor? Olamaz mı, bence olabilir. Bak senin eş kişisi sen gülünce gözüne ışık tutulan davşan gibi dikkat kesilmiş... Rainy bunları not al bak iyi taktikler bunlarDiyorum azicik guleryuzlu komikli ol, benim mikemmel ozelliklerimi al, ondan sonra dalga gectin de bilmemne, bak Cem Yilmaz a düdük gibi bi tip, ama Türkiye'de birlikte olmadigi manken oyuncu kalmadi adamin
Bacim simdi bunlar kalitesind göre degisiyor, size nasi bisey lazimdi?Kaç lira uleyn bir kocanın kilosu?
Hiç bilmiyorum ki belki olmuşturVar mı ki öyle biri??![]()
Gözlerin ela mı kızım senin?Ben bilmem öyle şeyler. Bıyıklarım bile doğal.![]()
Kadinlar komik erkek sever beOnun olayı komiklik değil, adam zengin.