- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
Ay birisine bakiyim demistim arkasindan 5 kere daha foto atti farkli zamanlarda hala guzel miyim diye hxhxhhxxhEn son ben güzel değilim diyen bir kız bana fotoğraf atmıştı burdan, baktım güzeldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay birisine bakiyim demistim arkasindan 5 kere daha foto atti farkli zamanlarda hala guzel miyim diye hxhxhhxxhEn son ben güzel değilim diyen bir kız bana fotoğraf atmıştı burdan, baktım güzeldi![]()
Bu yoruma imzamı atıyorum kuzumAura ile alakalı. Güzel olsan da auran yoksa o iş yaş rainyy
Muhtemelen abartıyorsunKizlar yeni konuyla geldim. disari cikiyorum herkes elele kolkola. Bir benim yok galiba.Birde kimse bakmiyor. Cirkin miyim acaba
![]()
Moral bozmasana kiz sen deAura ile alakalı. Güzel olsan da auran yoksa o iş yaş rainyy
Foto at söyleyelim.Kizlar yeni konuyla geldim. disari cikiyorum herkes elele kolkola. Bir benim yok galiba.Birde kimse bakmiyor. Cirkin miyim acaba
![]()
Bebişim ben doğruları pat pat çat çat söylerim. BananeMoral bozmasana kiz sen de
İmza için teşekkürler. Bir gün bana da ver imzalı bir şey.Bu yoruma imzamı atıyorum kuzum
Sen önce git biyiklarini al, avatara gel bchxhxhxhBebişim ben doğruları pat pat çat çat söylerim. Banane
Yok şimdi yiğidi öldür hakkını yeme benimki başka atmadıAy birisine bakiyim demistim arkasindan 5 kere daha foto atti farkli zamanlarda hala guzel miyim diye hxhxhhxxh
Olan var olmayan var ayıp yaKizlar yeni konuyla geldim. disari cikiyorum herkes elele kolkola. Bir benim yok galiba.Birde kimse bakmiyor. Cirkin miyim acaba
![]()
Rica ederin tatlım, bu ara modum düşük. Normale dönünce veririmİmza için teşekkürler. Bir gün bana da ver imzalı bir şey.
Dün kocişini överken modunun maşallahı vardı.Rica ederin tatlım, bu ara modum düşük. Normale dönünce veririm![]()
Niye kiRica ederin tatlım, bu ara modum düşük. Normale dönünce veririm![]()
Saçlarını uzat biraz. At kuyruğu yakışmıyor sana bilgin olsun. Uzun, açık ve düz saçların olsun. Kahve tonları ideal. Yüzünle de çok oynama leke yapmışsın hep. Peelingler kullanarak onların görünümünü hafifletebilirsin. Burada güzellik ve cilt bakımı topikleri var, oradan kullanman gereken ürünlerle ilgili bilgi alabilirsin.Tahmin yapabilirsiniz
Yemekten sonra ağırlık çöktü kalkmadı üstümden ondan yani, yoksa kocisimle hala çok mutluyumDün kocişini överken modunun maşallahı vardı.
Bu ara çok.misafir ağırladım. İşten gel yemek yap ortalık topla yoruldum sanırım.Niye ki