- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
Arkadaş yeni uyanmış verin çayınıRainy her hafta aynı konu. Uzunluğu bile aynı paragrafın. Sen bizle eğleniyor musun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş yeni uyanmış verin çayınıRainy her hafta aynı konu. Uzunluğu bile aynı paragrafın. Sen bizle eğleniyor musun?
Yok, erkek benim dediğim. Esmer ve sarı saçlıBanu Alkan![]()
Yaa iştee o Tarık Mengüç aaaaYok, erkek benim dediğim. Esmer ve sarı saçlı
Tarık Mengüç o zamanYok, erkek benim dediğim. Esmer ve sarı saçlı
Olsun kendisi bir defa iniversite mezunu, iyi bir ailenin kızıBiyikla uyumsuz olmus bencebıyıkları acik kumral mi yapsan aceba
Evet evet evet.Tarık Mengüç ?![]()
Açılmaya niyetlidir belki?Kalp gozun kapanmis bacimcunku rainy kapaliydi sanki :)
Soner ArıcaYok, erkek benim dediğim. Esmer ve sarı saçlı
Sana mı attı fotosunu?Saçlarını uzat biraz. At kuyruğu yakışmıyor sana bilgin olsun. Uzun, açık ve düz saçların olsun. Kahve tonları ideal. Yüzünle de çok oynama leke yapmışsın hep. Peelingler kullanarak onların görünümünü hafifletebilirsin. Burada güzellik ve cilt bakımı topikleri var, oradan kullanman gereken ürünlerle ilgili bilgi alabilirsin.
Selin bebişimOlsun kendisi bir defa iniversite mezunu, iyi bir ailenin çocuğu![]()
Kizlar yeni konuyla geldim. disari cikiyorum herkes elele kolkola. Bir benim yok galiba.Birde kimse bakmiyor. Cirkin miyim acaba
![]()
Peehhh de yazsaydın sonuna, cümleyi tamamlayın kardeşim yaaaBu kafayı değiştirmedikçe istersen dünya güzeli ol
Yaaa şarkıcıyı sorduu benim ne suçum varAferin, Nişantaşı çocuğunu üniversite mezunu Burhanı bütün çirkinlere benzettiniz! Hasetler, kiskançlar!
Galp közü diye bir şey var bacım. Ayrıca hepiniz bana yazıyorsunuz yetişemiyorum imdaaat!Sana mı attı fotosunu?
Cinsiyet değişikliği??Rainy makyaj kursuna git, olmadi kalk Mac e git, orda makyaj yaptir kendine, hala cirkinsen baska bisey dusuncem
Ben kaşlarına şekil veririm onunRainy makyaj kursuna git, olmadi kalk Mac e git, orda makyaj yaptir kendine, hala cirkinsen baska bisey dusuncem