- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
Afra tafraYaaa şarkıcıyı sorduu benim ne suçum var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afra tafraYaaa şarkıcıyı sorduu benim ne suçum var![]()
Kız banada bakmıyolarKizlar ben baksam bile bakmiyorlar![]()
Kiz seni Tarik Menguce bu artemissisipi benzett burhanim, ben kibariye demistim ilkGalp közü diye bir şey var bacım. Ayrıca hepiniz bana yazıyorsunuz yetişemiyorum imdaaat!
Kalbinin gözü bu kadar açık mı senin bacito?Galp közü diye bir şey var bacım. Ayrıca hepiniz bana yazıyorsunuz yetişemiyorum imdaaat!
He yaa adını unuttu diye ben adını dedim benzeten oydu yaaKiz seni Tarik Menguce bu artemissisipi benzett burhanim, ben kibariye demistim ilk
Sordun cevap verdik.Aferin, Nişantaşı çocuğunu üniversite mezunu Burhanı bütün çirkinlere benzettiniz! Hasetler, kiskançlar!
Galp közü diye bir şey var bacım. Ayrıca hepiniz bana yazıyorsunuz yetişemiyorum imdaaat!
Sana bakmayan ölsün kızzzKız banada bakmıyolar![]()
Rainye sorKalbinin gözü bu kadar açık mı senin bacito?
Peehhh de yazsaydın sonuna, cümleyi tamamlayın kardeşim yaaa![]()
Ama bebişim seda sayan varken hadise varken neden tarık Mengüç anlatsana birazSordun cevap verdik.![]()
Her zamanki gibi konuyu açıp gitti kendisiRainye sor![]()
Ne var kafamdaBu kafayı değiştirmedikçe istersen dünya güzeli ol
Geyik yapiyorsunuz ne yaziyim kiHer zamanki gibi konuyu açıp gitti kendisi.
Kalbinin gözü bu kadar açık mı senin bacito?
Sedanın hadisenin bıyığı yok kuzumAma bebişim seda sayan varken hadise varken neden tarık Mengüç anlatsana biraz![]()
Sana elli kere dedim demi neon renk şal takma diye raniNe var kafamda
Ne demek bu anlamadimSana elli kere dedim demi neon renk şal takma diye rani![]()