Yeni konu?

Kovaya aslanim ben, onlar vin turizm ben astral seyahat jxbxjxj

Ay sizin diğer adınız "Özgür Kız" bence şey vardı ya Nil Karaib. bir reklam filmi... Onun gibi... Ya bir de sizin ciddi ortamlarda gülme krizinize ben yarılıyorum afedersin asdfghgf :D

Rainy eglenmeyi öğrenmen lazim, egleniceksin, hayati, gülmeyi, insanlari, kendini sevmeyi ogreniceksin, bu kafayla kendin de mutlu olamazsin, kimseyi de mutlu edemezsin, kimse seni gormedi, gelip gidip ben cirkin miyim diye konu aciyosun, bizim yerimizde olsan kendine ne dérdin? Bi düşün söyle bakiim, bekliyorum burda 🤔
Benim dua topiginde acilan konuda kizdigimi biliyorsun ama

Benim dua topiginde acilan konuda kizdigimi biliyorsun ama
Tamam da bu konunun o konuyla hic alakası yok ki, kimse sana hakaret etmedi bisey demedi. Elimizden geldiğince fikir vermeye çalışıyoruz, arada da gülüp egleniyoruz. Hani cok ciddi gerçekten ciddi bi derdin olur zaten kimse gelip geyik çevirmez, ama hep ayni konuyu acip farkli ne duymayi bekliyosun, sana kac kere makyaj dedim cevap bile vermedin, makyaj diyorum çünkü profesyonel olarak yaptım bi zamanlar, biliyorum farkini insanda. Ama lütfedip ne cevap yaziyosun ne bisey diyosun. Valla bu insnalari yormaktan baska biseye yaramaz, hep ayni konuyu acarsin, sonra kimse ciddiye almaz.

Tamam da bu konunun o konuyla hic alakası yok ki, kimse sana hakaret etmedi bisey demedi. Elimizden geldiğince fikir vermeye çalışıyoruz, arada da gülüp egleniyoruz. Hani cok ciddi gerçekten ciddi bi derdin olur zaten kimse gelip geyik çevirmez, ama hep ayni konuyu acip farkli ne duymayi bekliyosun, sana kac kere makyaj dedim cevap bile vermedin, makyaj diyorum çünkü profesyonel olarak yaptım bi zamanlar, biliyorum farkini insanda. Ama lütfedip ne cevap yaziyosun ne bisey diyosun. Valla bu insnalari yormaktan baska biseye yaramaz, hep ayni konuyu acarsin, sonra kimse ciddiye almaz.
Ben oyle cok makyaj yapmiyorum.

Şuna da açıklama yapıyorsun ya bide ciddiye alıp 🤦🏼‍♀️

Kız sen bizle defalarca dalga geçilen konular açtın haspam topikteki konuya kızmış. Ayy ..tüm yaa

Back
X