Yeni konu?

Bunca çabaya rağmen hala sevgili bulamıyorsa makyaj kurtarmaz bence Rainy’yi. İnternetten düşürmeye çalışıyor, o bile olmuyor. :KK43:
Mutsuz, mutsuzlugunu da besliyor, mutlulugu gelen sevgili getiricek saniyor. Ulan sen Adriana Lima degilsin kendine gel. Kim niye mutsuz insani alip soksun ki hayatına. Civik civil neseli gacular dururken

Mutsuz, mutsuzlugunu da besliyor, mutlulugu gelen sevgili getiricek saniyor. Ulan sen Adriana Lima degilsin kendine gel. Kim niye mutsuz insani alip soksun ki hayatına. Civik civil neseli gacular dururken
Sen niye bu kadar ciddili yorumlar yapıyorsun yav ahsjahah

Surekli ayni seyi dusunuyorsun ..artik baska seylere vakit ayirsan hayati yasamaya baslasan bulacaksin bence

Kizlar yeni konuyla geldim. disari cikiyorum herkes elele kolkola. Bir benim yok galiba. :KK43: Birde kimse bakmiyor. Cirkin miyim acaba :KK43:
Sosyal çevreniz var mı? Arkadaşlarınızla dışarı çıkıp gezip eğleniyor musunuz? Sonuçta evde oturarak ya da yolda yürürken bulunmuyor :D

Yaaaa oooof heyecan yaptım bende yeni konu deyince 🤦‍♀️ ya R rainyy neden ille hayatında biri olsun diye bu kadar zorluyorsun? Yahu zamanı vardır buna neden inanmıyorsun? Senin şu erkek takıntından artık herkese 🤢🤮 geldi yani. Ne erkek meraklısı biri çıktın sen yahu 😃

bi de dalga geçenlere de kızıyo 😂😂 elli tane yeni biri, biri var, biri olsun, oh oldu diye konu açmış bize kızıyo 😂

Cunku hepiniz kiskanc ve fesatsiniz. Surada bir kisi bile cikip benim kardesim var, benim abim var dediniz mi? Dusunsenize soyle bir yenge, gorumce ya da elti ne hos olurdu. Bas agritmaz cunku kurdugu cumle sayisi kisitli, yormaz cunku hep ayni seyi tekrarliyor.

Cunku hepiniz kiskanc ve fesatsiniz. Surada bir kisi bile cikip benim kardesim var, benim abim var dediniz mi? Dusunsenize soyle bir yenge, gorumce ya da elti ne hos olurdu. Bas agritmaz cunku kurdugu cumle sayisi kisitli, yormaz cunku hep ayni seyi tekrarliyor.
beğenmedimi yedik rahatladın mı?çok incindim şu an 😂 ya güya trollemeye çalışıyo da işte burdakiler yemiyo 😂

Back
X