Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bgn aktarlara gittim.tribulus ve ginseng istedim tablet olarak var dedi.bunlar bitki olarak satılmıyo mu? gördüğüm bi tarifte gram olark verilmişti ölçü
evet canım bitki olarak satılıyo
arkadaslar bi süre önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik kahrolduk falan zaten sizde bilirsiniz bu süreçleri hemen bi talil daha oda aynı daha sonra bazı kürler ve bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık aşağıda bunlar neler yazıcam sizlere neyse ilaçları kullandı bittiği günün ertesi hemen bi tahlil daha yaptırdık sonuç yine aynıydı bir hafta sonra tüp bebek merkezine (alman hastanesi ) başladık ben şuan iğne kısmındayım işin bugun doktor spermiogram istedi sonuç çıktı yanına çağırdı iyi çıktı bu sefer dedi nasıl dedim ve inanamadığımız birşey duyduk 50.000 sperm bulunmuş şok geçirdik tabii sanırım ilaçlar etkiledi 1,5 hafta sonra bittikten böyle bi sonuç aldık tabi hız şekil haraket problemi var ama bi azo lu için 50,000 sperm demek 50000 umut demek bence dondurma işlemi filan yapıldı acayip mutluyum şimdi size eşime uyguladığımız ot vs onları yazıcam umarım şifa bulursunuz arkadaslar sizlerde
hergün keçi boynuzu kürü ve nohut kürü yaptık
eyüp sultan tarihi aktarından adıda böle kendi azolular için yaptığı bi bal gibi karışım var onu aldık (1 kavanozu bitirdi ) ve yanında arı sütü tableti verdi kesmeden hep bunları kullandı eşim bu arada banyo suyuna filanda özen gösterdi sıcak banyo vs yapmadı umarım etkisini görürsünüz arkadaslar yaa bi gördük sanırım :)
cok sevindim canim senin adina allah devamini getirsin insallaharkadaslar bi süre önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik kahrolduk falan zaten sizde bilirsiniz bu süreçleri hemen bi talil daha oda aynı daha sonra bazı kürler ve bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık aşağıda bunlar neler yazıcam sizlere neyse ilaçları kullandı bittiği günün ertesi hemen bi tahlil daha yaptırdık sonuç yine aynıydı bir hafta sonra tüp bebek merkezine (alman hastanesi ) başladık ben şuan iğne kısmındayım işin bugun doktor spermiogram istedi sonuç çıktı yanına çağırdı iyi çıktı bu sefer dedi nasıl dedim ve inanamadığımız birşey duyduk 50.000 sperm bulunmuş şok geçirdik tabii sanırım ilaçlar etkiledi 1,5 hafta sonra bittikten böyle bi sonuç aldık tabi hız şekil haraket problemi var ama bi azo lu için 50,000 sperm demek 50000 umut demek bence dondurma işlemi filan yapıldı acayip mutluyum şimdi size eşime uyguladığımız ot vs onları yazıcam umarım şifa bulursunuz arkadaslar sizlerde
hergün keçi boynuzu kürü ve nohut kürü yaptık
eyüp sultan tarihi aktarından adıda böle kendi azolular için yaptığı bi bal gibi karışım var onu aldık (1 kavanozu bitirdi ) ve yanında arı sütü tableti verdi kesmeden hep bunları kullandı eşim bu arada banyo suyuna filanda özen gösterdi sıcak banyo vs yapmadı umarım etkisini görürsünüz arkadaslar yaa bi gördük sanırım :)
hurma ve incir yedirin eşlerinize sonucu göreceksiniz
bende esime 1 aydir incir kuru yapiyorum , canim sen faydasini gordunmu hurma ve incirin biraz anlatirmisin canim ne gibi bi faydasi oldu sizde