• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Yeni Kür , Beraber Yapıp Paylaşalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bgn aktarlara gittim.tribulus ve ginseng istedim tablet olarak var dedi.bunlar bitki olarak satılmıyo mu? gördüğüm bi tarifte gram olark verilmişti ölçü

arkadaslar bi süre önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik kahrolduk falan zaten sizde bilirsiniz bu süreçleri hemen bi talil daha oda aynı daha sonra bazı kürler ve bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık aşağıda bunlar neler yazıcam sizlere neyse ilaçları kullandı bittiği günün ertesi hemen bi tahlil daha yaptırdık sonuç yine aynıydı bir hafta sonra tüp bebek merkezine (alman hastanesi ) başladık ben şuan iğne kısmındayım işin bugun doktor spermiogram istedi sonuç çıktı yanına çağırdı iyi çıktı bu sefer dedi nasıl dedim ve inanamadığımız birşey duyduk 50.000 sperm bulunmuş şok geçirdik tabii sanırım ilaçlar etkiledi 1,5 hafta sonra bittikten böyle bi sonuç aldık tabi hız şekil haraket problemi var ama bi azo lu için 50,000 sperm demek 50000 umut demek bence dondurma işlemi filan yapıldı acayip mutluyum şimdi size eşime uyguladığımız ot vs onları yazıcam umarım şifa bulursunuz arkadaslar sizlerde
hergün keçi boynuzu kürü ve nohut kürü yaptık
eyüp sultan tarihi aktarından adıda böle kendi azolular için yaptığı bi bal gibi karışım var onu aldık (1 kavanozu bitirdi ) ve yanında arı sütü tableti verdi kesmeden hep bunları kullandı eşim bu arada banyo suyuna filanda özen gösterdi sıcak banyo vs yapmadı umarım etkisini görürsünüz arkadaslar yaa bi gördük sanırım :)

arkadaslar bi süre önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik kahrolduk falan zaten sizde bilirsiniz bu süreçleri hemen bi talil daha oda aynı daha sonra bazı kürler ve bitkisel ilaçlar kullanmaya başladık aşağıda bunlar neler yazıcam sizlere neyse ilaçları kullandı bittiği günün ertesi hemen bi tahlil daha yaptırdık sonuç yine aynıydı bir hafta sonra tüp bebek merkezine (alman hastanesi ) başladık ben şuan iğne kısmındayım işin bugun doktor spermiogram istedi sonuç çıktı yanına çağırdı iyi çıktı bu sefer dedi nasıl dedim ve inanamadığımız birşey duyduk 50.000 sperm bulunmuş şok geçirdik tabii sanırım ilaçlar etkiledi 1,5 hafta sonra bittikten böyle bi sonuç aldık tabi hız şekil haraket problemi var ama bi azo lu için 50,000 sperm demek 50000 umut demek bence dondurma işlemi filan yapıldı acayip mutluyum şimdi size eşime uyguladığımız ot vs onları yazıcam umarım şifa bulursunuz arkadaslar sizlerde
eyüp sultan tarihi aktarından adıda böle kendi azolular için yaptığı bi bal gibi karışım var onu aldık (1 kavanozu bitirdi ) ve yanında arı sütü tableti verdi kesmeden hep bunları kullandı eşim bu arada banyo suyuna filanda özen gösterdi sıcak banyo vs yapmadı umarım etkisini görürsünüz arkadaslar yaa bi gördük sanırım :)

çok iyi canım ben nohut a çok güveniyorum. önce inanmakta bitiyo herşey galiba birde duaetmek herşey daha iyi olur inşallah

cok sevindim canim senin adina allah devamini getirsin insallah
benim esimde azosperm ve tesede sperm cikmadi
bende keciboynuzu ve nohut uyguluyorum arisutu de alicam bugun
ins ise yarar

merhaba kizlar.
Bugün Prof. Dr Saraçoglu'nun danisma hattini aradim kürler için.
Esimin azosperm oldugunu söyledim ve iki kür ayni anda kullanilir diye sordum.
Bayan dedi ki ikisi bir arada olmazmis kürlerin siralamasi varmis. Ilk önce keçi boynuzu kürü öneriyorlar 3 ay sonra nohut suyu yine 3 ay.
Biz önce nohut suyuna basladik bilmiyordum siralama oldugunu sonrada keçi boynuzu kürüne baslar esim.

Kızlar bende arı sütü tableti almak istiyorum güvenilir bildik bi marka söyleyebilirmisiniz

selam arkadaşlar benim eşimin de sperm sayısı iyi ama ve hareketlilik ve morfoloji sorunu var

ben de keçi boynuzu kürü uyguluyorum 1 aydır. Ayrıca yanında klomen ve L- Arginin kullanıyor. L-arginin toz halinde eczaneden aldım. günde 2 kere yarım bardak suyun içinde eriterek içiriyorum. Bir de K.Ginseng, arı sütü ve polen karışımı bir ilaç aldım aktardan tablet şeklinde günde 2 kere de onu alıyor. Ama çakşır otunu içemedi midesine dokundu bir de trebillus aldım ama macun gibi haftada 1 kere suyla birlikte içmesi gerekiyormuş ama henüz vermeedim
ışte bu kadar inş. Allah emeğimizi boşa çıkarmaz Eylül- ekim gibi 4. tüp denememe başlayacağım

GNC ürünleri indirime girmiş. Antioxidant Formula almak istiyordum 59'dan 39 'a düşmüş onu aldım bir de Natural E 300 vitamini aldım selenyum takviyeli o da 22,5 gibi ikisi 62'ye geldi yani. Evicap ta 30 tane var 10 tl ye yakın bunda 90 tane var ve mg olarak daha yüksek. Aklınızda bulunsun.

canım GNC'nin sitesine gir ben netten aldım. Türkiye'de indirim var ama yurtdışında bilemicem. Hemde TR 'de kredi kartına taksit yapıyor :) Sen de FR olanına gir bence şimdi yoksa bile ara sıra yokla :)

Arginmax ta indirim yoktu maalesef. Ama ben zaten Mega Men almıştım. Daha içinde çok var o bitsin de sonra bakarım...

bende esime 1 aydir incir kuru yapiyorum , canim sen faydasini gordunmu hurma ve incirin biraz anlatirmisin canim ne gibi bi faydasi oldu sizde

benim eşimde sorun yok bi arkadsımın eş,inin cok cok azmıs spermi hurma ve incir yiyerek cok artmıs ve hamile kaldı bide sepe naturel die bi marka var orda bir karısım varmıs 300 tl ama birebir geliyormus öyle de hamile kalan arkadasım var

slm arkadaşlar siteye yeni katıldım,iki üç gündür inceliyorum,benimde eşimin sperm sayısı sınırsa diğer değerleride mart dan beri bende bir takım bitkisel kürler uyguluyorum eşime,bu hafta yeni test yaptırıcaz,geçen ay alman hastanesinde ünlü bi doktora gittik ve bizden daha önce duymadığım şekliyle sperm testi istedi bendende hormon testleri,yani spermlerin yüzde kaçının dölleme yeteneğine sahip olduğunu gösteren bir test yaptırıcaz eğer iyi birşeyler olursa herkesle seve seve paylaşırım,eşimin görevi geregi çok fazla proğramlı hareket edemiyoruz ama mümkün oldu kadar bi takım kürler kullanıyor,en önemli gellişme bünyesi bi dönem çok zayıflamıştı mide sorunu vardı ,bu kürler sayesinde drenci arttı vucudu kendine geldi ,daha önce meyve yiyemiyodu yemeye başladı çook şükür inşallah spermlere de etkisi olur,herkese sabır diliyorum umarım en kısa zamana bizlerinde bebekleri olur..

Back
X