• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Yeni Kür , Beraber Yapıp Paylaşalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu akşamdan itibaren GNC'ye başlatıorum şimdi geldi:) Aslında benim ki de pek mızmızlanmaz ama yine de ilaç karşıtı bir insandır kendisi. Zor da kalmadıkça ağrı kesici bile içmez :) Hem kilo alırsın falan dicem ki gerçekten de aldırabilir ve cilt ve saç sağlığı için de oldukça yararlıymış. Bir de hayırlı ve mübarek günler şu incir kürünü yapayım da başlatayım inşallah herkese şifa olur:)

lamyay m teseden sonra doktor bir şey dedi mi? yani sonra tekrar deneyin veya şunları yapın diye bir tavsiyde bulundu mu? ben ağlamaktan doktorla konuşamamıştım da

Kandiliniz Mübarek olsun... Allah bu mübarek ve güzel günlerde dualarımızı kabul etsin Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Umudumuzu bağladığımız her şeyi sebeplerinden kılsın. Derdini veren Rabbim Dermanını da verir bize mucizelerinden nasip eylesin katından bir melek göndersin inşallah!!! Amin!!

lamyay sen hangi kürlere başladın?

canim biz kurlere 1 hafta oldu baslayali
keci boynuzu kuru,
bal ,ceviz, isirganotu tohumu ve corek otu karisimi
havuc suyu
ginseng cayi
findik,fistik,hurma,

bu haftada kuru incir kurune baslamayi dusunuyorum.
ins rabbim sifamizi verir,
sen neler kullaniyosun

lamyay m teseden sonra doktor bir şey dedi mi? yani sonra tekrar deneyin veya şunları yapın diye bir tavsiyde bulundu mu? ben ağlamaktan doktorla konuşamamıştım da

gamze bende ayni durumdaydim
esim mteseden cikti bulunamadi dedi ,ben o an basladim zaten aglamaya
bi sey soramadik olayin sokuyla cunku cok umutluyduk sperm cikar diye,
aglaya aglaya eve geldim
tam 1 ay oldu iste mtese olali
doktorada birdaha ugramadik,bakalim kurleri uygulayalim

slm arkadaslar
ben bu kurler hakkinda birsey soracaktimda,
bu kadar sey ayni gunde dokunurmu?
esim sabahlari kahvalti yapamiyoda kurleri uygulayinca malummmm aclik kalmiyoooo((;

yani bu kurler bunyeye zarari olurmu bir bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim...

yok canım bu kürler zaten bitksel bence olmaz bizde kullanıyor bir zararını görmedik allahım şifasını versin..

canim biz kurlere 1 hafta oldu baslayali
keci boynuzu kuru,
bal ,ceviz, isirganotu tohumu ve corek otu karisimi
havuc suyu
ginseng cayi
findik,fistik,hurma,

bu haftada kuru incir kurune baslamayi dusunuyorum.
ins rabbim sifamizi verir,
sen neler kullaniyosun

ben başlamadım henüz kürlere.11 haziranda mtese oldu zaten.önce araştırıym dedm.inş yarın alıp başlıyorum.sen başlamışsın çoktan.umarım sperm üretimine etki eder bu kürler.tek umudum bunlar artık inş senden ii haberler alırız ve bize de umut olur:Saruboceq:

kizlar bende esimin azosperm oldugunu ögrendik 6 mayis.
Fakat nedenini henüz bilmiyoruz 23 temmuzda ürologda randevumuz var o zaman ögreniriz.
Ben bos durmak istemedim arastirdim ve bu kürleri uyguluyorum bir aydir (maca, tribulus terrestris, vitamin ilaci ve nohut suyu)
bu sali günü yeni ilaçlar aldim (l-arginine, l-carnytine, ginseng, ginko biloba)
bunlari hepsini her gün içiyor esim.
Insallah faydasi olur

ben başlamadım henüz kürlere.11 haziranda mtese oldu zaten.önce araştırıym dedm.inş yarın alıp başlıyorum.sen başlamışsın çoktan.umarım sperm üretimine etki eder bu kürler.tek umudum bunlar artık inş senden ii haberler alırız ve bize de umut olur:Saruboceq:

ins olur ya
az once arkadasimla gorustum benden sonra evlendi 2.5 aylik hamileymis
aglamak istiyorum yaaaaa
onun adina cok sevindim ama iste anlarsiniz psikolojim bozuluyo hergun:

canım sizin azonun nedeni ne. benim eşimde azospermi ama nedenini bilmiyoruz. inşallah sperm çıkar canım.

biz sebebini ogrenmedik henuz
azosperm oldugunu yaklasik 1 aydir biliyoruz
kurlere basladik,cok dua edelim ins faydasi olur
ben keciboynuzu hakkinda bi sey soracakti
biz 8 gundur kullaniyoruzda sabah ve aksam
bundan sonra gunde 1e mi dusurucez
tam bilmiyorum

arkadaslar caksir otu ve tribulus bitkisi aldimda,nasil kullanicaz kafam karisti
bir bilgisi olan varmi

tribulus oda yine çay gibi demle soğuyunca içir canım
kızlar eşlerinizi sarımsaktan uzak tutun sarımsak spermlere zarar veriyormuş yani haretliliği falan azaltıyormuşşşşş

ins olur ya
az once arkadasimla gorustum benden sonra evlendi 2.5 aylik hamileymis
aglamak istiyorum yaaaaa
onun adina cok sevindim ama iste anlarsiniz psikolojim bozuluyo hergun:

benm de psikolkojim çok bozuldu.sürekli ağlamak geliyo içimden eşimin yanında tutuyorum kendimi ama yanlız kaldığımda sürekli olanlar ,harcadığımız çaba aklıma geliyo ve dakikalarca ağlıyorum:çok üzgünüm:

Back
X