- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi adelebeyin
-
Anlaşırsan verirler canım.Bence dene ama yinede sen bilirsin.Kaybedecek bi şeyin yok ortada.yok çok uzak değilim aslında ama maaşımın da yola gtmesını ıstemem acıkcası
Benim ablamda iktisat mezunu 1 sene issiz kaldi kafayi filan yedi. Sonra cok sukur gonlune gore oldu bi bankada calisiyor smdi.. hatta tam vazgecip kpss kursuna yazildi ve o sirada staj cikti buyuk bi firmadan staja baslamiskende banka oldu. Yani diycegim o ki allah muhakkak bir kapi acar. Turkiyede torpilsiz cok zor ama umudunu kaybetme bol bol dua et. Basvurularini yap kpss ye hazirlan. Hakkinda hayirlisi olsun canimçoğu kişi bu evrelerden geçiyo ama ben çok bunaldım 4-5 aydır iş arıyorum ama yok yok yokkk... 1-2 yıl tecrube evdemi kazanıcam o tecrubeyıııyeter artık çok bunaldım evde herkesle kavga edıyorum. bı ton ilana basvurdum ama yalandan ilan yayınlıyolar sankı basvuruma bakılmıyor bıle.. bu arada iibf mezunuyum... yani yüzlerce mezun veren fakülte.. offf offff kafayı yicem yakında bı süre daha bulamazsamm
Benim ablamda iktisat mezunu 1 sene issiz kaldi kafayi filan yedi. Sonra cok sukur gonlune gore oldu bi bankada calisiyor smdi.. hatta tam vazgecip kpss kursuna yazildi ve o sirada staj cikti buyuk bi firmadan staja baslamiskende banka oldu. Yani diycegim o ki allah muhakkak bir kapi acar. Turkiyede torpilsiz cok zor ama umudunu kaybetme bol bol dua et. Basvurularini yap kpss ye hazirlan. Hakkinda hayirlisi olsun canim
bden girdm ama yeterlı puan alamadmCanim bende maliye son sinifim..
Alan sinavina mi girdjn yoksa b den mi ?
o kadar uzun sure işsiz kalma gibi bi şansım yok.çünkü 2 sene snra evlenmeyı dusunuyorum ve para brıktırmem lazım. zaten umudumda yok o yuzden özel bı yere grmek istiyorum.Kpss çalış geri kalanı salla derim ben.
İki sene işsiz kaldım şimdi memurum.
öle düşünüyorum bende ah bi alsalar ben zaten yukselırım kendımı gosterırım ama almıyolar ısteaynı şeyleri her üniversite mezunu yaşıyor canım.O sorunları bende yaşadım ama şükür şuan mesleğimde maaşımda iyi.Dediğin gibi heryer deneyimli arıyor ama olsun sen mantıklı olan yerler başvur.Maaş ilk önceliğin olmasın malum deneyimsizsin diye az maaş vermek isteyecekler.Sen yine de başla en azından eline bir maaş geçer . ilk etapta maaştan çok öğrenmeye bak canım.
aynı şeyleri bende uzun bir süre yaşadım canım zor bir dönem ama pes etmek yoköle düşünüyorum bende ah bi alsalar ben zaten yukselırım kendımı gosterırım ama almıyolar ıste
aynı şeyleri bende uzun bir süre yaşadım canım zor bir dönem ama pes etmek yok
başvurmazmıyım basvurdum birnn sınavını gecemedm. birinden mulakatta elendm. biri 3-4 ay gecmesıne ragmen hala açıklıcak. bitane acıklanmasını beklıorm.
Bankaların sınavsız alımları için torpil işe yarar ama sınavla alımlar için torpil de bir yere kadar. Torpil torpil diye kendi kendimizin moralini bozuyoruz, sanki her giren torpille mi giriyor?
Bende yeni mezunum, bin tane yere başvurdum. 2 aydır iş arıyorum. Haber beklediğim yerler var. CV'me dönenler olduğu gibi, hiç bakmayan şirketlerde oldu. Ama çağıran çağırıyor. Bu birazda İnsan kaynaklarının nasıl çalıştığı ile ilgili.
Her şeyi torpile bağlarsan kafayı yersin. Elinden geleni yap, emin ol güzel bir işe gireceksin. Ben açıkçası torpille de bir yere kadar diye düşünüyorum. Özellikle de son stajımdan sonra. İçini ferah tut, sabret. Daha çok yeni mezunsun. Elbet bulursun.
Haklısınız ne diyim ben bu işverenlere şaşırıyorum. Geçenlerde bir ilanda 25 yaşını aşmamış ama 10 yıl tecrübesi olan birini arıyorlardı .çoğu kişi bu evrelerden geçiyo ama ben çok bunaldım 4-5 aydır iş arıyorum ama yok yok yokkk... 1-2 yıl tecrube evdemi kazanıcam o tecrubeyıııyeter artık çok bunaldım evde herkesle kavga edıyorum. bı ton ilana basvurdum ama yalandan ilan yayınlıyolar sankı basvuruma bakılmıyor bıle.. bu arada iibf mezunuyum... yani yüzlerce mezun veren fakülte.. offf offff kafayı yicem yakında bı süre daha bulamazsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?