yeni mezun.. işsizlik.. depresyon..

UMARIM ÖYLE OLUR TEZ ZAMANDA İŞ BULURUZ İNŞ.

Buluruz biraz rahat ol lütfen.

Bak ben staj başvurusu bile yapıyorum. İstediğim sektörde sınavlar mart gibi başlıyor ve bu sürece kadar en azından staj deneyimim olsun diye uğraşıyorum. Ümidini yitirme. Ayrıca KPSS'den o kadar puan alamam deme. Neden alamayasın ki. Sen kendine olan güvenini kaybetmişsin. Torpile yada sınavlara, mülakatlara kafanı takma. Elbette olacak. Hayırlısını iste.

Bazı ilanlar hatalı oluyor, oda öyledir, 1 yıl deneyimli yazmak istemişlerdir ama 10 yazmışlardır.

zaten hep herseyın hayırlısını ısterım belkıde hıc bı ıs bu yuzden olmuyo..

Bazı ilanlar hatalı oluyor, oda öyledir, 1 yıl deneyimli yazmak istemişlerdir ama 10 yazmışlardır.
Olabilir canım ama ben bu aralar çok ütopik ilan gördüm bu ilk aklıma gelendi. İşvrenler genelde hep daha fazlasını istiyor buna değinmek istemiştim.
Ama şuna gönülden inanıyorum , herkesin biryerlerde bir kısmeti var muhakkak, zaman gerekiyor biraz.

buna bende ınanırım kısmetım bı yerlerde benı beklıyo.. ama sabır lazım tabıkı bıraz..

zaten hep herseyın hayırlısını ısterım belkıde hıc bı ıs bu yuzden olmuyo..

Benimde çok istediğim bir iş vardı, ama reddedildim. Şu an başka yerden haber bekliyorum, kısmet.

Ama şuna inanıyorum. Eğer şimdi başvurduğum yerler olmuyorsa, daha iyisi olacağı için. Sadece sabır gerekiyor. Bende evlenicem ve benimde birikim yapmam gerekiyor, benzer konumdayız. Ama eğer kafaya takarsam hasta olacam ve hiçbir şey sağlığımdan kıymetli değil. Elbette boşuna okumadık, olacak güzel bir yerler ama sabredicez.

çok haklısım.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

o kadar uzun sure işsiz kalma gib şansım yok.çünkü 2 sene snra evlenmeyı dusunuyorum ve para brıktırmem lazım. zaten umudumda yok o yuzden özel bı yere grmek istiyorum.
Yemınle senınle aynı dutumdayız arkadasım bende ıkısene sora evlenmeyı dusunuyorum yenı mezunu pazarlamadan aof ısletme okuyorum acıktan benımde parayı bırıktırmem lazım evlılık ceyız ıcın okadar cok hayal kuruyorumkı hep nasılsa ıse baslıcm sunu bunu alırım dıodum ama allah nasıp etmeynce olmuomus cıldırıcam evde butun gun yemek yap ev temızle bıde ustune evdekılerle papaz ol herseye bahane bulsunlar laf solesınler yaranamıyorum ıste bulamadıkca ıyıce asosyal pasıf oldum ozguvenım sıfıra ındı hep gıttım organıze sanayılere tecrubesızsın dıyorlar gorusmede sıtelere bakıyorum ıs ama donen bı ıkı yer oldu oda bana uzaktı kımse gerıdonus yapmıyor anlayacagın kafayı yemek uzereyım bende evde vardır heralde kaderımızın cızdıgı nasıbımız olan bıyer nebıleyım ama yazdıklarını gorumce sok oldum bnm gıbı varmı dıyodum sorunlarımız aynı. D

mezuniyetiniz hayırlı olsun.
öncelikle 5-6 ay Türkiye şartlarında normal, kendinize bunu anlatın, kabullenin.
iibf çok güzel ama dediğiniz gibi mezunu çok. iyi bir üniversiteden mezunsanız şansınız daha çok ama ben sizin yerinizde olsam, o yaşlarda ve hep imrendiğim o fakülteyi bitirmiş olsam kpss için kasardım.
özelde iibf ciler iyi üniversitelerin birinden ve/veya iyi dil bilgisi ile güzel pozisyonlara gelebiliyorlar ama devlette tüm bürokrat kademeleri sizin elinizde, bunu değerlendirin. eğer çok para sıkıntınız yoksa bi 7-8 ay daha bekleyin. yazılın bir dershaneye, kpss ye hazırlanın alın puanınızı. mülakat filan haklısınız da iyi puan alırsanız çoğu kapıyı açarsınız.

kolay gelsin.

öleymmiş gercekten. evde durmak çok zor geliyo hele sevgılınle gecırdıgın yıllar snra eve gelmek ve telfn konusmasna razı olmak.. gecen yılı nasıl ozluyorum hıc boyle dusunmemıstım bu sureci.. evde iş yaparsın ama yaranamazsn yınede bagırrrm agresıf sınırlı olurum. ama bi düşünün ya bu kız kac yıldr burda degl bı anda butun hayat degstı alısık oldugum hersey degstı ve ıs bulamıyorum ve hatta seneye ısteme olucak ondan snrası nısan o zaten masraf. zaten aılem vermeye nyetlı degıl . buyuk bı yukun altına sokamam en azndan smdı grmem gerekkı 1 senede brıkım yapaym. obur seneye de evleneyım.. ah çok bunaldım ya kımse anlamıyo ıse elbet gırıcem ama ne zaman benım sımdı gırmem lazım..

hem ben dusunmuyorum kpssyı hemde aıleme ben dersaneye yazılıym dıyeemem gecen yıl yazıldm boşa gttı para. benım zaten bekleme gbı sansım yok

Ruh ıkızımıyız neyız ya bende gecen sene okurken sevgılımle aynı evde yasıyordum suan onu belkıde haftada bırgun gorebılıyorum hep telde konusuyoruz babam emeklı onla hep evdeyız cok benzıyoruz senle yaaaa

Hergun evde ne yemek yaptın dıyen bır babam var hergun ıkı cesıt yemek ev temızle falan yınede konusma hakkım bıle yok dıyorumkı en azından calısayım aksamdan aksama goreyım bırıkım yapayım ufakta olsa bısey ıllakı bulurum dıodun tabıkı en Zemınden yukselıcem en azından tecrube olsun ama hıc bıyerdemı donmez ya

benım babamda emeklı surekli evde ama ben yemek yapmıyorum annem yapıyo sadece tatlı olayını yapıorum o da sıkıldıkca temızlık yapıyorum bende ..

Ilk konu acan sız olmasanız benı tanıdıgınızı falan dusunucektım okadar benzıyoruz: )

ben sevgılımle aynı evde kalmadım ama sıkıldıkca onda kalırdım ayda bıkac defa mutlaka yanı.. ama hep beraberdıkk sımdı farklı sehırdeyz sen ne gzel gorusebılıyosun.

Annem calıstıgı ıcın herseyı benden beklıyor. Gocunmuyorum tabı ama yaptıgım halde herseyı bana bagırması kıymet bılmemesı laf sokması benı cıldırtıyor bende evde babamla sabahtan aksama kadın programı ızlıyorum ve kendımı cook degersız hıssedıyorum yani

ben sevgılımle aynı evde kalmadım ama sıkıldıkca onda kalırdım ayda bıkac defa mutlaka yanı.. ama hep beraberdıkk sımdı farklı sehırdeyz sen ne gzel gorusebılıyosun.
Evet canım senden tek farklı ve ıyı yanım bu sanırımmm aılesıylede sevgılımlede hep gorusuyorum bnmde annem bılıyor ama babam henuz bılmıyor bılse kesınlıkle tepkısı okul bıtmeden agr olur bıraz gerıkafalı ve uzun konular ıste: (

aslında küçük partime gibi bir işe girip dershane parası biriktirebilirsin.

kpssye hazırlanırken basit bir işe girip ufak tefek para kazanmış, kursa gitmiştim. aileme yük olmamak için.

kursa gidin. ama geçen çalıştığınız gibi çalışmayın. ilk başlarda bende sizin gibi düşünüyordum. ama herkes mi torpille giriyor, yüksek puan alsam almamazlık yapmazlar diye kızmıştı babam. o zaman tak etmiş, gerçekten çalışmıştım. şimdi 8 yıllık memurum....

benmde annem bılıyo babam bılmıyo farklı sehıre gıtcegm ıcın yuksek ıhtımalle olumsuz olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…