yeni mezun.. işsizlik.. depresyon..

o kadar zamanım olsa keske bı an once işe girip para brıktrmem gerek..

yine adelebeyin agresif oldu yine.. dolaptan bsey alıcam babam onu alma bnu yerz onun yerıne dedı tmm dedm ses cıkarmadm. snra yemek ısıtıyorm yeter ısındığı diyo bagırdım bende sus ben bılmıyomuyum ne zaman ısındığını sanki. sonra mnyak ya agresif sinirli oldum gelmeyin üstüme ya yeter ağlamaktan bıktım artkk nefret ediyorum hepsiden...

Torpil konusunu bu kadar kafaya takmayın lütfen, evet torpille işe giren pek çok insan var ama hiç torpil olmadan yerleşen bir sürü insan da var. Mesela ben, mesela benim arkadaşlarım, sevgilim. Hadi ben mühendislik mezunuyum ama sevgilim İİBF'li, şu an bir bankada müfettiş yrd. olarak çalışıyor ve inanın bir tane bile torpili yoktu. Siz emeğinizi verin, hakkınızı yiyenler de beter olsun. :)

Bir de iş ilanlarında 1-2 yıl tecrübe istiyorlarsa o ilana başvurabilirsiniz. Genelde 1-2 yıllık tecrübe tecrübeden sayılmaz zaten. 2 yılın üstünde tecrübe istiyorlarsa o zaman gerçekten tecrübeli birini istiyorlardır.

Bende 1.5 yıldır işsizim bankacılık lisans mezunuyum.Daha yolun başı yani cnm inşallah buluruz sabredelim bakalım.

endişelenme 9 ayın sonunda iş bulmuştu arkadaşım. elbette ki sana uygun bi iş çıkıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…