Yeni misafir

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.990
148.689
798
Iyi geceler kizlar kp kopegini getirdi koyden bizde ona bakiyoruz sivas kangali cok uysal hemen alisti bize biraz oyun oynadik filan ama baya guclu atlasa deviricek beni geleli 2 gun oldu ama bazen agliyor yavruda degil ama yabanci yerde bide uysal olmasina ragmen guvenip gezdirmeye cikartmadik sonucta biz buyutmedik koskoca hayvan zapetmek zor olur birsey olsa oyuzden canida sıkılıyor biz seviyoruz yanina gidip filan ama gidince arkamizdan gelmek istiyor viyk viyk sesler yapiyor baya uzgun galiba napabiliriz alissin yadirgamasin uzulmesin diye ama bahceden cikarip gezdiremeyiz onun haricinde ??? Bide yanina baska kopekler geliyo bahceden onlarla kavga etmiyor ama esim gorunce kovaliyir bende kavga etmiyorlar kovalama oynasin desemde istemiyor ama ben kopekcik uzulsun istemiyorum ortamina bize alissin diyorum ???

Oy Kıyamam ben ona. Onlar çok özgür hayvanlar çobablık yaparlar köy hayvandır. Şehirde mutsuz olurlar. Ay görürsün geri ya Kıyamam ona. Ay o vıyk vıyk ağlaması kulağımda resmen
Bende uzuldum iste agliyor arada oyle ama biz getirsin istemedik kendi getirdi gotur burdanda diyemeyiz zaten onun yerine alismasi icin birseyler yapabilsem guzel olacakti ama aklima birsey gelmiyor esimle sevip oynuyoruz anca heralde biraz zaman lazim 2 gun oldu ya

Petshoplarda köpekler için kemikler satılıyor aromalı,aynı zamanda oyalanması için çok ideal oluyor.. Onların köpeğin cinsine göre boy boy olanları var..En büyüğünden al kangala anca yeter :) Eminim hoşuna gidecektir onu kemirmeyle kafayı bozarsa hiç ağlamaz bile resmen kafayı takıyolar ona..Hem dişleri için faydalı zaten yenilebilir jelatin yani..Mutlaka dene onu..Siz yanında yokken verin onu oyalansın..

Sagol valla bende zaten esime dedim ciktigimizda petshopa ugrayalim atistirmalik birseylerde alalim diyodum ama bu aklima gelmemisti onu oyalicak ugrastiracak kemik guzel olur hakikaten

Sagol valla bende zaten esime dedim ciktigimizda petshopa ugrayalim atistirmalik birseylerde alalim diyodum ama bu aklima gelmemisti onu oyalicak ugrastiracak kemik guzel olur hakikaten
Hatta ödül bisküvileri var onlardan alablirsiniz çok hoşuna gider..Gezdirmekte zorlanıyorsanızda eğitim tasmaları var petshoplarda onlardan alın,uzatma tasmasınıda zincir kullanın sağlam olur o zaman..Eşinle birlikte gezdirirseniz zaten hiç sorun olmaz merak etmeyin..

kıyamam ya
birkeresinde binaya bir sokak köpeği girmiş çok küçük değil ama yavru sayılırdı 4.kata kapının önüne gelmiş kapıyı tırnaklıyor ses yapıyor açtım kapıyı kocaman gözleri ıslak ıslak ağlıyor gibi ses çıkarıyor içeriye girmek istiyor ben hem korkuyorum hemde biraz kaaşınırım köpek kedi tüyünden yavaş yavaş kafasını sevdim kapyı örttüm su ekmek falan getirim diye yine tırnaklıyor bi ses çıkarıyor ağlıyor resmen içim acıyor ben kapıyı açınca patilerini çenesinin altına koyup bana bakıyor yalvarır gibi ben içeri ynelince kendide yöneliyor kapıyı örtünce yine başlıyor seslere sonra ev bahaçeli değil eşim aşaağı götürdü binada sorun olur diye kaybldu gitti hala hatırlayınca içim tuaf oluyor

Eşiniz kovmakta haklı diğer köpekler hastalık bulaştırabilir. Kime alışkınsa ona ait kıyabilceğiniz bir kıyafeti uyuduğu yere bırakın kendini güvende hisseder. Ayrıca her viyaklamasında yanına gitmeyin. Bende köpeğimi aldığımda böyleydi üzülmeyin geçecektir.

Egitim tasmasi su bogazina diken batiran ve bogma olanlar muhtemelen

Tesekkur ederim her agladigindada yanina gitmiyoruz zatende duyuyorum oturdugum yerden

Egitim tasmasi su bogazina diken batiran ve bogma olanlar muhtemelen
Evet onlar..Onu bir deneyin alışırsa sonra onu tersine çevirerek takarsınız dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı diken kısmı dışarı bakar..Ama baktınız ki çok zorluyor alışmıyor zorlamayın yazık bu sefer boynu yara olur batmaktan..Çünkü bazı köpekler çok çok hafif batma olduğu zaman bile hemen yavaşlıyor..Bazıları hiç hissetmeden tam gaz gidiyor,sonradan yara olur boynu..Bir deneyin olmazsa hiç zorlamadan çıkartın kullanmayın..Birde söylediğim kemiklerin yenilebilir jelatin olmasına dikkat edin biftek aromalı olsun..Yanlışlıkla oyuncak plastik alırsanız ilgisini çekmez..Ayrıca dışarda yaşadığı için aşılarına dikkat edin,atlamadan yaptırın,sürekli pire tasması takın üzerine ve de düzenli olarak pire kene damlası damlatın boynuna..Zaten veteriner bilgi verir size..Çünkü birsürü hastalık var sokak köpeklerindende bulaşabilir hasta olmasın..Çok uğraşırsınız sonra..

Son düzenleme:
Iyi olur aslinda tasmalar onlarida biliyodum onceden ama kopege zarar verir kanisindaydim hic kullanmamistim dusunmemistimde ama bi denemek gerek bakalim napacak kendine zarar vermesse kullaniriz o kemikleride biliyorum yenilen cok eskiden baksirim vardi ona aliyordumda onlar 5-10lu pakette kucuk kucuklerdi aliyodum seviyordu diye serrti kemiriyordu ona benzer bi kemik ama buyuk olanlarindan oyanlasin diye cok sagol bakalim u arim ise yarar sagol butun bilgiler icin obur kopegimde boyle aglamalar yabanciliklar cekmedigimden bilemistim napicagimi

Rica ederim canım..Tasma konusundan bende rahatsız olurum canı yandımı asla kıyamam..Ama kontrollü kullandığın zaman hiçbirşey olmaz merak etme..Alışmayıp zorladığı an sizi çıkartırsın olur biter..Belki canı tatlıdır hemen alışıverir :) Sen bir dene bakalım gelişmeleri yazarsın,yardımcı olmaya çalışırım birşeyler düşünürüz yine..Umarım düzelir biran önce..Sev benim için de koca bebeği :) Sevgiler...

Cok tesekkur ederim denedigimde yazarim senin icinde severimm bi guzelll :)))))

benimde eskiden köpeğim vardı yaşlandı öldü maalesef canı sıkılırdı dediğin gibi ağlardı.oyuncaklarla oynamayı çok seviyordu.kırmızı bi kamyonu vardı onu sürüyordu burnuyla :) bide bi arkadaş önermiş gerçi ama bende öneriyorum kesinlikle kemik şeklinde atıştırmalıkları çok seviyorlar.bide benim köpek cips çok seviyordu.baharatsız olanından veriyordum.veteriner zararı olmadığını söylemişti.

Tesekur ederim kopeginede uzuldum benimde cok onceden bi kopegim vardi boxer cinsi onu hala ozluyorum :/

Tesekur ederim kopeginede uzuldum benimde cok onceden bi kopegim vardi boxer cinsi onu hala ozluyorum :/
özlenmez mi canım ya en iyi arkadaş onlar.biz aldığımızda 1 haftalıktı.avcumun içi kadardı.yıllarca bizimle oldu çok alışmıştık.ailenin bi bireyi oluyorlar.çok yaşlanmıştı dizlerinde kireçlenme başlamıştı yürümez hale gelmişti yavrucak

O hallerini gormek en acisi zaten hele bebişken buyutup :///

O hallerini gormek en acisi zaten hele bebişken buyutup :///
aynen canım şırıngayla besleyip büyüttüğümüz köpekcik yaşlanıp kucağımda öldü.öyle zorki.ama genede yaşlanıp ölmesi bile güzel.çok sağlıklıydı keşke diyeceğim hiç bişey yaşatmamıştım ona.öyle sağdık hayvanlarki babam vefat ettiğinde köpeğimiz babam için yas tutmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…