Yeni misafir

Evet coook sadiklar kesinlikle diger hayvanciklarinda yeri ayri ama kopekler herzaman baska benim icin daha once kedi kus kamplumbaga balikta bakmistim.. sen baska bir tane baktin mi daha peki ?

Evet coook sadiklar kesinlikle diger hayvanciklarinda yeri ayri ama kopekler herzaman baska benim icin daha once kedi kus kamplumbaga balikta bakmistim.. sen baska bir tane baktin mi daha peki ?
1 tane köpeğim oldu canım.ondan başka köpekte istemem zaten.ondan öncede çocukken sokaktan kedi köpek toplar eve getirirdim annem delirirdi eşimin balık tutkusu var.kocaman bi akvaryumumuz var balık besliyoruz.şimdide onlara alıştım elimi akvaryuma sokup seviyorum.dokunmadan anlamıyorum ben sevgiden :)

Şimdi okudum yavruda değil yazmışsınız...

Öncelikle ben bir kaç bir şey söylemek istiyorum, bahçeye dahi çıkarılmayan o canla ilgili..

Çok üzüldüm onun için... Küçük ırk köpekler bile yani direkt ev köpeği ya da süs köpeği diye tabir edilen köpeklerin bile günde en az 1 saat dışarıda yürümeleri gerekir. Bu onların ihtiyacı enerjileri için. Hele bir de kangalsa bu köpek çok yazık eğer bahçeye bile çıkamıyorsa.. İnan ağlayasım geldi, çok üzüldüm..
Evet haklısınız huyunu suyunu bilmiyorsunuz dışarıda nasıl davranacağını bilmiyorsunuz ama yine de o tasmaları almayın lütfen. O tasmalar köpek eğitmenleri ya da köpek eğitimi hakkında yeterince bilgi sahibi olan sahipleri tarafından kullanılmalı. Yoksa hayvanın canı çok acıyor..
Ona kemik alabilirsiniz petshoplardan.. Top sevebilir, ya da peluş bir oyuncak...
Bahçenin kapısını kapatma şansınız yok mu? Bir de o köpek tasmayla dolaştırılmaya alıştırılmış mı? Alışmamışsa ona tasma takmanız çok zor çünkü zaten kangalı tasmayla gezdirmek çok nadir bir olaydır..

Off çok üzgünüm o can için...
Nerede şu anda? Evin içinde mi? Balkonda mı? Bahçede mi?

Off ya @sivrikose bahçeye çıkarmıyor değilmişsiniz, bahçeden çıkaramıyormuşsunuz.. Bir an ne oluyor deyip yazdım o kadar... Kusura bakma lütfen.. İşin içinde köpek olunca kıyamam hiç.. Benimde Cavalier king charles cinsi bir köpeğim.. Bir de 3 aylık kızım var. Herkesle kavga ediyorum bebeğin oldu köpeğini gönder artık evden dedikleri için.. Çok hassasım bu sıralar bu konuda..

Onemli degil normal tasmaya alisik zaten bende egitim tasmalarina onyargiliydim ama denemeyi dusundum cani acirsa kullanmakta israr etmeyiz zaten ayrica kopegin bebege bi zarari olmaz asilar filan tam olunca ama millete anlatamazsin bunu :)

Kangal kopekleri insana saldirmaz iciniz rahat olsun. Harika bir dostunuz olmus bu arada asaleti karakteri bagliligila harka bir irktir gercekten. Eski sahibini ozluyordur cok aglayan gozunden yas gelen kangal kopegi gordum. Alismasi zaman alir. Eski sahibini unutamaz ayrica . Diger kopekler kolay klay kangala saldiramaz baskin karakterlidirler genelde tenezzl etmezlr bile diger kopeklere. Of cok isterdim burada besleyebilmeyi cocuklugum onlarla gecti diyebilirim. Bol bol gezdirin kangallar koylerde onlarca kilometre yol gider kurt-tilki ararlar, ev kopegi haline gelmesin kapali bir alanda. Kiymetini bilin ; (

Tesekkur ederim arkadaslar bizimde biraz kopekle iletisimimiz otursun onlem alalimda yine elbet cikartiriz en kisa zamanda 3. Gunu bugun :)) tesekkurler

tanrı misafiri öyle bişey olsa gerek o kadar ev dururken size gelmiş yardım istemiş konu hayvan olunca illa bi msj cikarcamya. Karnını doyurduysaniz içiniz rahat olsun.Kovup tiksinen insan musvetteleride var ne mutluki hayvanların değerini biliyoruz

Ne kadar zaman sızde kalcak?

Kopeklerın günde en az 1saat yurumesi lazım..

Enerjısını nasıl bosaltıyor koca kangal?

Birde gezdirirken dıger kopeklere dıkkat et derim..

Ben benimkini gezdırırken çok kavga çıkıyordu..erkekse dıger erkek kopekler saldırmaya kalkar..senınkı kangal bu sefer zaptetmenız zor olabılır..
Dişiyse talibi çok olur gezrken:))

Ne kadar zaman sızde kalcak?

Kopeklerın günde en az 1saat yurumesi lazım..

Enerjısını nasıl bosaltıyor koca kangal?
Sanirim uzun bir sure bizimle olacak simdilik bahcede duruyor buyuk ve ilk defa gordu bizi kopek 3gun oldu uysal bi hayvan ama yinede bilmiyoruz oyuzden disarda neye ne tepki verebilir nasil zaptederiz bizi dinler mi ? Bu sartlar altinda biraz kopekle iletisisimizi kuvvetlendirip alistirmaya ve alismaya calisiyoruz yurumesi gerektigini bende biliyorum ama disarda colugu var cocugu var baska kopekler var huyunu bilmedigimiz koskocaman kopegi cikartmak dogru gelmiyor buraya getirmelerinide ben talep etmedim ama goturun bunu burdanda diyemem nereye gider ? Ayricada cok sevdim ben onu

Erkek

Kıyamam yaa.sanirim ortama alışık değil. O yüzden o sesleri çıkartıyor. Bide kangalı herkes gezdiremez öyle. Bizimde var di .sadece babam gezdiriyodu çünkü babamın gücü yetiyordu. Çok kuvvetli hayvanlar. Ben gezdiremem heralde arkada bayrak gibi dalgalanırım.

Kapalı bı alan yokmu oralarda..okul bahcesi veya basket sahası gıbı..
Ona bı tane oyuncak top yada oyuncak kemık alın..o bos alanda sız atın o getirsin en azından..

Bir bilgim yok ama konunuzu okuyunca tebessüm ettim.Maşallah size,tebrik ederim.
İnşallah kısa zamanda alışır size. :)

Kapalı bı alan yokmu oralarda..okul bahcesi veya basket sahası gıbı..
Ona bı tane oyuncak top yada oyuncak kemık alın..o bos alanda sız atın o getirsin en azından..
Okul bahcesi filan varda cikamicagi gibi degil en fazla haftasonlari sabahin erken saatlerinde cikarabiliriz pazar gunu gibi mesela bucivarda o gun ve o saatler arasi en tenha zaman oyle cikacagiz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…