Evet coook sadiklar kesinlikle diger hayvanciklarinda yeri ayri ama kopekler herzaman baska benim icin daha once kedi kus kamplumbaga balikta bakmistim.. sen baska bir tane baktin mi daha peki ?aynen canımşırıngayla besleyip büyüttüğümüz köpekcik yaşlanıp kucağımda öldü.öyle zorki.ama genede yaşlanıp ölmesi bile güzel.çok sağlıklıydı keşke diyeceğim hiç bişey yaşatmamıştım ona.öyle sağdık hayvanlarki babam vefat ettiğinde köpeğimiz babam için yas tutmuştu
1 tane köpeğim oldu canım.ondan başka köpekte istemem zaten.ondan öncede çocukken sokaktan kedi köpek toplar eve getirirdim annem delirirdiEvet coook sadiklar kesinlikle diger hayvanciklarinda yeri ayri ama kopekler herzaman baska benim icin daha once kedi kus kamplumbaga balikta bakmistim.. sen baska bir tane baktin mi daha peki ?
Yavru degil 2 yasinda dedilerİyi geceler @sivrikose köpeğin yaşı kaç acaba? Yavru mu?
Onemli degil normal tasmaya alisik zaten bende egitim tasmalarina onyargiliydim ama denemeyi dusundum cani acirsa kullanmakta israr etmeyiz zaten ayrica kopegin bebege bi zarari olmaz asilar filan tam olunca ama millete anlatamazsin bunu :)Off ya @sivrikose bahçeye çıkarmıyor değilmişsiniz, bahçeden çıkaramıyormuşsunuz.. Bir an ne oluyor deyip yazdım o kadar... Kusura bakma lütfen.. İşin içinde köpek olunca kıyamam hiç.. Benimde Cavalier king charles cinsi bir köpeğim.. Bir de 3 aylık kızım var. Herkesle kavga ediyorum bebeğin oldu köpeğini gönder artık evden dedikleri için.. Çok hassasım bu sıralar bu konuda..
tanrı misafiri öyle bişey olsa gerek o kadar ev dururken size gelmiş yardım istemiş konu hayvan olunca illa bi msj cikarcamya.kıyamam ya
birkeresinde binaya bir sokak köpeği girmiş çok küçük değil ama yavru sayılırdı 4.kata kapının önüne gelmiş kapıyı tırnaklıyor ses yapıyor açtım kapıyı kocaman gözleri ıslak ıslak ağlıyor gibi ses çıkarıyor içeriye girmek istiyor ben hem korkuyorum hemde biraz kaaşınırım köpek kedi tüyünden yavaş yavaş kafasını sevdim kapyı örttüm su ekmek falan getirim diye yine tırnaklıyor bi ses çıkarıyor ağlıyor resmen içim acıyor ben kapıyı açınca patilerini çenesinin altına koyup bana bakıyor yalvarır gibi ben içeri ynelince kendide yöneliyor kapıyı örtünce yine başlıyor seslere sonra ev bahaçeli değil eşim aşaağı götürdü binada sorun olur diye kaybldu gitti hala hatırlayınca içim tuaf oluyor
Sanirim uzun bir sure bizimle olacak simdilik bahcede duruyor buyuk ve ilk defa gordu bizi kopek 3gun oldu uysal bi hayvan ama yinede bilmiyoruz oyuzden disarda neye ne tepki verebilir nasil zaptederiz bizi dinler mi ? Bu sartlar altinda biraz kopekle iletisisimizi kuvvetlendirip alistirmaya ve alismaya calisiyoruz yurumesi gerektigini bende biliyorum ama disarda colugu var cocugu var baska kopekler var huyunu bilmedigimiz koskocaman kopegi cikartmak dogru gelmiyor buraya getirmelerinide ben talep etmedim ama goturun bunu burdanda diyemem nereye gider ? Ayricada cok sevdim ben onuNe kadar zaman sızde kalcak?
Kopeklerın günde en az 1saat yurumesi lazım..
Enerjısını nasıl bosaltıyor koca kangal?
ErkekBirde gezdirirken dıger kopeklere dıkkat et derim..
Ben benimkini gezdırırken çok kavga çıkıyordu..erkekse dıger erkek kopekler saldırmaya kalkar..senınkı kangal bu sefer zaptetmenız zor olabılır..
Dişiyse talibi çok olur gezrken:))
Kapalı bı alan yokmu oralarda..okul bahcesi veya basket sahası gıbı..Sanirim uzun bir sure bizimle olacak simdilik bahcede duruyor buyuk ve ilk defa gordu bizi kopek 3gun oldu uysal bi hayvan ama yinede bilmiyoruz oyuzden disarda neye ne tepki verebilir nasil zaptederiz bizi dinler mi ? Bu sartlar altinda biraz kopekle iletisisimizi kuvvetlendirip alistirmaya ve alismaya calisiyoruz yurumesi gerektigini bende biliyorum ama disarda colugu var cocugu var baska kopekler var huyunu bilmedigimiz koskocaman kopegi cikartmak dogru gelmiyor buraya getirmelerinide ben talep etmedim ama goturun bunu burdanda diyemem nereye gider ? Ayricada cok sevdim ben onu
Erkekse gezdırırken çok dikkatli olun başka erkek kopekler hem cinslerini hıc sevmezler..cok kavga çıkar..nerdeyse 20 metreden anlarlar birbirlerinin erkek olduğunu..
Okul bahcesi filan varda cikamicagi gibi degil en fazla haftasonlari sabahin erken saatlerinde cikarabiliriz pazar gunu gibi mesela bucivarda o gun ve o saatler arasi en tenha zaman oyle cikacagiz bakalimKapalı bı alan yokmu oralarda..okul bahcesi veya basket sahası gıbı..
Ona bı tane oyuncak top yada oyuncak kemık alın..o bos alanda sız atın o getirsin en azından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?