Yeni misafir

Aklima geldi yazayim dedim cikarip gezdirebiliyoruz hemde o tasmalara gerek kalmadan yaniltmadi bizi kopus disardada sakindi ne bi cekistirme kosma yapmadan yuruyor arabalardan korkuyor sadece ama rahatca gezdireebiliyoruz bu aksamda cikarttik rahatladi iyice :))

Hadi ya :) süper o zaman..Çok sevindim canım..Ağlaması ne oldu düzeldimi kemikleri aldınız mı?

Hadi ya :) süper o zaman..Çok sevindim canım..Ağlaması ne oldu düzeldimi kemikleri aldınız mı?
Evet onuda yaptik aglamiyor ama arada bir uluyor sadece cok cama cikiyorum konusuyorum fln giriyorum susuyor kuzucuk cok tatli sakin birsey aslinda hic zorluk yaratmiyor dusundugumun aksine disarda acaba hircinlasir mi gitmek icin oraya buraya cekistirip zorlar mi filan ama yapmadi hic birinin:)) arabalardan cok korkup panik yaratiyor kacmaya calisiyor sadece simdilik :/

Kıyamam ona ben ya korkmuştur arabalardan koca bebek :) O da düzelir,zamanla alışır merak etme canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…