Yeni mobilyalarıma fikir verir misiniz?

pilot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
10
0
36
Sivas
Merhaba arkadaşlar yaza düğünüm var ve eşyalarımı belirledim. Sizinde bu konudaki tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi almak istedim. Yorumlarınız benim için değerli. Yatak odası ve yemek odası takımları aynen buradaki gibi olacak, koltuk takımında kahve renkleri istiyorum koltuk takımının diğer kısımlarını da açık renkli olan takımda görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum sizlere.

Son düzenleme:
canım seçmiş olduqun eşyalar çok qüzel sadece yatak odasını beqenmedım daha iç acıçı olabılır benım fıkrım.krem koltuk takımına bayıldım qüle qüle ii qünlerde kullan..

canım seçmiş olduqun eşyalar çok qüzel sadece yatak odasını beqenmedım daha iç acıçı olabılır benım fıkrım.krem koltuk takımına bayıldım qüle qüle ii qünlerde kullan..

Teşekkür ederim bir çok mağaza dolaştım ve en beğendiklerim bunlardı. Yatak odasının da farklı olduğunu düşünüyorum özellikle kullanış açısından çok beğenmiştim. yorumunuz için teşekkür ederim.

Yatak odana bayıldım...
Hepsi çok güzel.

Güle güle kullan :)

Yatak odanı nereden aldın ?

Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş canım hepsi çok güzel

her şey gönlünce olsun

bayıldım tek kelimeyle o ne güzel takımlar öyle hakikaten müthiş kaliteli bir seçim olmuş canım ya çok farklı bir stil bakarken içim açıldı özellikle koltuklarını kahve istemişsin kahveli olan harika seçimlerin güzel canım güle güle mutlu mutlu oltur içinde

mobilyalar çok güzel yatak odan çok kullanışlı ama yanlış anlamayın da yemek odasıyla oturma grubu uymamış yemek odası avangart koltuklar modern
ama hepsi ayrı ayrı çok güzeller

Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :) Artık mobilyalarımı almış bulunuyorum içime sine sine..[/QUOTE]

mobilyalar çok güzel yatak odan çok kullanışlı ama yanlış anlamayın da yemek odasıyla oturma grubu uymamış yemek odası avangart koltuklar modern
ama hepsi ayrı ayrı çok güzeller

Neden yanlış anlayayım ben sizlerin yorumlarını da almak için koydum fotoğrafları :) Yemek odamın şöyle bir özelliği var yarı avangard yarı modern bir takım avangard bir takımla da modern bir takımla da kullanılabilen bir yapısı var..ben beğeniniz için çok teşekkür ederim mobilyalarımı aldım, az kaldı düğünüme de...Kalan kısım da en güzel şekilde geçer umarım [/QUOTE]

bence hepsi çok güzel..özellikle koltukların ayaklarının yüksek olmasıhem temizlik açısından hemde evi daha ferah gösterme açısından süper olmuş..Yemek odası da çok hoş yatak odası da keza öyle keşke yatak odasının sütlü kahve yerleri parlak beyaz olsaymış dhaa mı ferah olurmuş acaba :)

bence yatak odası süper ve çok elit duruyor..nerden aldığını ve fiyatını yazarmısınn...

iyi günlerde kullanırsın inşallah hhepsi çok güzel ben kahve koltuk ve yatak odasına özellikde dolabına bayıldım acaba markası nedir büyük ve kullanışlı duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…