Cok begendim canm gule gule kullan
Yatak odan cok hosuma gitti motifleri cok sık..
canım seçmiş olduqun eşyalar çok qüzel sadece yatak odasını beqenmedım daha iç acıçı olabılır benım fıkrım.krem koltuk takımına bayıldım qüle qüle ii qünlerde kullan..
Yatak odasını bende çok beğendim güle güle kullan...
Yatak odana bayıldım...
Hepsi çok güzel.
Güle güle kullan :)
Yatak odanı nereden aldın ?
Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş canım hepsi çok güzel
her şey gönlünce olsun
bayıldım tek kelimeyle o ne güzel takımlar öyle hakikaten müthiş kaliteli bir seçim olmuş canım ya çok farklı bir stil bakarken içim açıldı özellikle koltuklarını kahve istemişsin kahveli olan harika seçimlerin güzel canım güle güle mutlu mutlu oltur içinde
mobilyalar çok güzel yatak odan çok kullanışlı ama yanlış anlamayın da yemek odasıyla oturma grubu uymamış yemek odası avangart koltuklar modern
ama hepsi ayrı ayrı çok güzeller
Merhaba arkadaşlar yaza düğünüm var ve eşyalarımı belirledim. Sizinde bu konudaki tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi almak istedim. Yorumlarınız benim için değerli. Yatak odası ve yemek odası takımları aynen buradaki gibi olacak, koltuk takımında kahve renkleri istiyorum koltuk takımının diğer kısımlarını da açık renkli olan takımda görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum sizlere.
Eki Görüntüle 441263 Eki Görüntüle 441272 Eki Görüntüle 441273 Eki Görüntüle 441274 Eki Görüntüle 441275 Eki Görüntüle 441278 Eki Görüntüle 441279
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?