- 26 Eylül 2020
- 30
- 8
- 1
- 41
- Konu Sahibi Cikolatafistik
-
ruh hastası heralde
Kız vermedi, tayini çıkmıştı.benim dediklerimi yapacaksınız, hizmetlim yok, eğer yapmazsanız eksik yaptığınız işler olabilir o an ben de tutanağını tutarım dedi.geldigimin ikinci günü idi.+1
Ruh hastası
Kahve istediği memurun yerinde olsam ağzının payını verirdim
Belki haklısın ama benim unvanimdakilerden farklı bir muamele gördüm.gururuim kirildiŞimdi ikiniz de olağan gelmediniz
O iş bu iş veri girişi gerekiyorsa onu yapmalısın
Şube müdür yardımcılığı vs banka mı orası
Herkesin bir pozisyonu yok mu tayin olurken keyfi tayin olmaz ki ne pozisyon açıksa oraya gidersin
Lakin bu masada x ile çalışmam dersen ilk günden tuvalet yanına masa da kurar adam
Önce çalışırsınız sonra olması başka yer mi ayarlasak dersiniz
Bir de ergen misiniz biri Facebook’tan biri watsapp laf sokuyor vs
Mutfakta çok oturana laf sokması vs olağan
Yalnız karı koca çalışmak ile müşterinin yanında bana tamam de diye bağırmak ilişkisini kuramadım
Tabii ki bağırmasın da adamın karısı da burada diye mi düşünecek
Belki haklısın ama benim unvanimdakilerden farklı bir muamele gördüm.gururuim kirildi
Kimsenin günahını alamam kimseyi tanımıyorum.ama hani bitanem zevkini cikaarmaya bak alkol almayı öğreneceksin vs deyince belki de kendi dogasinsa böyle bu adam ben yuzugumu taktim.sanki daha bir sinirliBen anlamadım bugüne kadar neden kimse sesimi çıkarmamış bu duruma? Nasıl bir insan bu. Görev tanımında çay kahve yapma var mı? Yoksa asla kimse sizi yapmaya zorlayamaz.
Ayrıca o kadar karışık anlatmışsınizki yanlış anlamışsam düzeltin, sizden hoşlandığını fln mi düşünüyorsunuz? Neden sevgilinize tepki gösterdi, neden göreceği şekilde yüzük taktınız?
Kız vermedi, tayini çıkmıştı.benim dediklerimi yapacaksınız, hizmetlim yok, eğer yapmazsanız eksik yaptığınız işler olabilir o an ben de tutanağını tutarım dedi.geldigimin ikinci günü idi.
Karısının yanında otuz yaşında adamı azarladı, karı koxa birlikte calisiyoe
Ünvan önemli değil, benimle aynı unvandakiler farklı ben farklı.diger müdürlüğünde benim yaptıklarımi hizmetli yapiyorduNedir bu ünvan
Uzman yardımcısına VHKİ işi verdi ise olmaz ana o zaman farklı tepki verilir
Kimsenin sesi cikmiyo.veda yemeğinde saat 10 a geldi gece, oturun ev de napicaksiniz dedi.yarim saat kalkmaya ugrastikMadem hepiniz şikayetçi siniz, toplu dilekçe yazın verin bu adamı alın diye.
Cimere de topluca yazın bence.
Gştsin tedavi olsun ya da defolsun insanlara eziyet etmeye ne hakkı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?