- 26 Eylül 2020
- 30
- 8
- 1
- 41
- Konu Sahibi Cikolatafistik
-
Şimdi haklı olarak napicagimi bilmiyorum.wc karşısında masam olacak merdiven dibi.whatup grubundan çıktım, bana avazı çıktığı kadar bağırdı, herkes e duyurmaya çalışıyor, bana karşı gelirseniz böyle.olur gibi.bu adama nasıl davranmalıyım günaydın demeli miyimMadem hepiniz şikayetçi siniz, toplu dilekçe yazın verin bu adamı alın diye.
Cimere de topluca yazın bence.
Gştsin tedavi olsun ya da defolsun insanlara eziyet etmeye ne hakkı var?
Konustum, tane tane sakin sakin.ama ben hayatımda altı ay hariç yöneticilik yaptım.dedigim dedik diyoBu arada adamın birisi ile kadeh tokuşturmasına sizinle tepkinizi yumuşatmak için yakın olmaya çalışmasına vs takmışsınız sanki
Bence cidden iş tanımınızı beklentinizi ve hangi tepkilerinizin yerinde olmadığını tartın sonra da güzelce konuşun
Adamın birisiyle değil, dul olan hizmetliyle.kadehleri tokusturdu.bana içmeyi ogretecekmis hizmetli.boyle diyoBu arada adamın birisi ile kadeh tokuşturmasına sizinle tepkinizi yumuşatmak için yakın olmaya çalışmasına vs takmışsınız sanki
Bence cidden iş tanımınızı beklentinizi ve hangi tepkilerinizin yerinde olmadığını tartın sonra da güzelce konuşun
Adamın birisiyle değil, dul olan hizmetliyle.kadehleri tokusturdu.bana içmeyi ogretecekmis hizmetli.boyle diyo
Kimsenin sesi cikmiyo.veda yemeğinde saat 10 a geldi gece, oturun ev de napicaksiniz dedi.yarim saat kalkmaya ugrastik
Yarım saat millet kalkamadı öyle deyince, görmen lazım resmen karinizla bugün sevismiceksiniz dese müdür, millet korkar sevişmek o denli bir korkuları var bu adamdanOlabilir insanları dul boşanmış bekar diye kategorize etmeyin
Cümlemdeki adam müdür, karşıdakinin cinsiyeti önemsiz
Öğretsin espri sen de gerek yok içmem dersin olur biter
Bu örnekte bir şey yok
Adam kendini ev sahibi hissediyor gitmeyin vs diyor bizim patron da öyle derdi aman gitmeyin daha erken vs evde ne yapacaksınız bunlar olağan cümleler
Ben dediginzi yaptım, gülerek bu yaştan sonra içmem dedimOlabilir insanları dul boşanmış bekar diye kategorize etmeyin
Cümlemdeki adam müdür, karşıdakinin cinsiyeti önemsiz
Yani adamın “ birisi” ile kadeh tokuşturmasından bize ne
Öğretsin espri, sen de gerek yok içmem dersin olur biter
Bu örnekte bir şey yok
Adam kendini ev sahibi hissediyor gitmeyin vs diyor bizim patron da öyle derdi aman gitmeyin daha erken vs evde ne yapacaksınız bunlar olağan cümleler
Bu iyi bir yol olsa bugüne kadar edilirdibu adam şikayet.bu iyi bir yol değil.sorunumu cozmezŞikayet edeceksiniz. O sizinle uğraşıyorsa siz de onunla uğraşacaksınız. Öncelikle resmi prosedüre göre olmazsa siyasi kanallardan.
Konustum, tane tane sakin sakin.ama ben hayatımda altı ay hariç yöneticilik yaptım.dedigim dedik diyo
Bunu iletti m damdan hanım, masayla ilgili ki yukarda boş masalar var.ben konuşmaya başlar başlamaz avazı çıktığı kadar ben müdürüm diye bağırdı.yani benim.dedigimi sorgulamayacaksin diyo.profesyonel değil, bu şekilde bana bagiramaz.whatup da nedir.is saatleri bellidir.ozel hayatımda da whatup görme k istememe hakkım yok mu sizce,İşte nedir bu sıkıntılar
İş tanımınız ne
Yani watsap grubundan çıkmanız vs cidden profesyonelce değil
Masam tuvalet yanı vs demek yerine işiniz gereği çalışma yerinizi uygun yere almak gerektiğini profesyonelce üst birime iletin
Bunu iletti m damdan hanım, masayla ilgili ki yukarda boş masalar var.ben konuşmaya başlar başlamaz avazı çıktığı kadar ben müdürüm diye bağırdı.yani benim.dedigimi sorgulamayacaksin diyo.profesyonel değil, bu şekilde bana bagiramaz.whatup da nedir.is saatleri bellidir.ozel hayatımda da whatup görme k istememe hakkım yok mu sizce,
Ben onada dedim, fiziksel.olarakiki iri yarı insan in o.masaya sigarsa bile rahat calisilmaz.olayi farklı yere cekmeyelimBir de işinizi yazmıyorsunuz size verdiği diğer işleri anlatmıyorsunuz
Adamın her hareketini farklı şeylere çekiyorsunuz
Bana biraz daha olayı somut anlatın gerçekçi öneri verelim demekten başka bir şey yok
Bir de siz mesela o masada oturmam dediniz diğer memur ne dedi
Yani belki o da sizinle tepkinize alındı hiç düşündünüz mü aşağılanmış sanmıştır gururu kırılmıştır vs
Ne kadar uzun süre rapor alabilirsiniz? Bunlar geçici çözümler.Ben rapor alıp ise gitmemek istiyorum.zaten şu an hastayım.bu çözüm olur mu
Bunun dışında bir çözüm yok.muKesinlikle sorunları olan bir manyak,diğer personeller sinmek yerine hepiniz dilekçe ile şikayet etseniz?
En azından tepkimi koymak istiyorimNe kadar uzun süre rapor alabilirsiniz? Bunlar geçici çözümler.
Bu pasifliktir. Tepki böyle koyulmaz. Kaçmış olursunuz bir süreliğine.En azından tepkimi koymak istiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?