- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi monarosa_22
-
canım buda güzel ama inan mutfağa yeşil çok yakışıyo iştah açıyo şık duruyo benimde masam yeşil sandalyeleride 2 si yeşil 2 si turuncu bayılarak aldım mutfağa bu renkler daha güzel oluyo bence canım ...
beyazmi bu masa ve sandalye? sanki biraz daha kremsi veya bej bi renk alsan daha iyi giderdi,yada koyu kahve bile olurdu bence,çünkü dolap ve halı gördüğüm kadarıyla bej tonlarında
evet yeşil istemiştim ben de ilk başta sonra ne olduysa oldu kreme döndüm..
bendede aynısın lilası var canım perdelerim lilaolunca öyle aldım ..sen kaça aldın
bencede yeşil renk al.beyaz çok çabuk kirlenir mutfakta gibime geliyor
325e aldım canm... beyaz değil krem rengi ama çok kararsız kaldım yaaaaaaaaa
hımmm uygun almışın bnde 350 ye almıştım 3 ay taksitle
bencede buda çok şık kirlenirse silersin olur biter:))
bunu beğendiysen bunu kullan önemli olan senin beğenmen
ama şunuda ekleyim ki mutfağa canlı renkler çok yakışıyor
Canım krem demişssin ama dolaplara göre beyaz kalmıs masan. Bence değiştirme imkanın varsa bu fırsatı kaçırmadan değiştir kahvesi veya yeşiliyle. Daha uyumlu olur bence o renklerle. Ama dediğim gibi "bence" cnm :)
bencede sönük kalmış rengi ama gayet şık bir model.. kahhesi varsa kahvede olabilir uyum açısından.. hatta hardal sarısı müthiş uyum sağlaar.. bu da olabilir ama üzerine kahveli birşeyler koyarsan obje olarak:)yeşil uyumlu olurmu düşünmek lazım bence !!! bu arada fiyatı çok uygunmuş :))ben 3 yıl önce 850ye kelebekten almıştım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?