- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi monarosa_22
-
canım kesinlikle harika bu değiştirme bence... ben yeni yaptırdığımız evin mutfağına beğendim buna benze bi model renk aynı...yeşil konusunda da şunu söleyim 3 yıl önce bayıla bayıla almıştım masa takımımı fıstık yeşili ve turuncu...herşeyimi de onlara uygun yapmıştım ama inan şu an acaip sıkılmış durumdayım..hatta yeni eve geçince hepsini başkasına veriem..artık balkonda bile görmeye tahammülüm yok!!! am kremin modası asla geçmez ve herzaman beğenilir..aksesuarlarla renklendir bence mutfağını...kahverengide mutfağı küçük gösteriyo ve koyu kalıyor...kullanan arkadaşlarım hiç emmnun deil..ama krem alanların hepsi yıllar bile geçse pişman olmadılar...
canm takımlar gerçekten çok güzel ama mutfağın rengine uymamış pek istersen değiştir. mutfağın açık renk istersen biraz daha koyu renkleri tercih edebilirsin.
evet baya bi uygun güle güle kullan.. sen en iyisi üzerini renklendir alma yeşil zamanla bıkarsın o renkten bence.. her zaman pastel tonlar iyidir bunu unutma :)
valla ben aylardır tüm arkadaşlarımın evlerini inceliyorum nettende mutfak dekorasyonlarına bakıyorum..artık hep beyaz krem ağırlıklı hem ferah olsun hem şık olsun diye...ama sen sanırım yeşille kahve arasında kaldın..bana sorarsın kesinlikle değiştirme bbunu derim ama..illaki değiştirceksen sakın yeşil olmasın inan yeşilden hemen bayıyo insan...ben hamileyken özellikle tiksinmiştim mutfapımın renginden sandalyelerimi balkondan atasım gelmişti...şimdide aynı duygu devam ediyo...yine de sen bilirsin canım ama kahveninde mutfağını dar gösterme ihtimalini göz önünde bulundur
sanırım mutfağın dar uzun bi mutfak yani fotodan öle gibi görünüyor..kahverengi gibi koyu renkler geniş mekanlarda hoş duruyor ama uzun dar mekanlarda boğuyor...yani netten bikaç örnek bak istersen ona göre kararver..bende çok kararsız bi insanım alıp geldiğim bişeyi mutlaka gider değiştiririm sonrada hep keşke ilki kalsaydı derim :)) sadelik herzaman güzeldir canım ya asil durur ...evlenirken annem bana kızım herşeyini kahve krem tonlarında alalım demişti inat edip her odamı başka canlı renklerde aldım evleneli 3 sene oldu ve ben yeni evde hepsini değiştircem( çünkü renkler belli bi zaman sonra basit görünüyo...
açık renk her zaman ferahlıktır canım.. sen değiştirme bence.. üzerine yeşilli kahveli tas gibi birşey al üzerine renkli cam meyveler var onlardan al çok şık olur...
bence beyaz şık durmuş değiştirme
SEVVA ve ben sabaha kadar yazıp seni ikna edicez sanırım :))
şahsen çok beğendim rengini.
herşeyi aynı renkte uyduracaz diye bir kayda yok.
hem herşey aynı olunca zamanla bayıyor.
ne yeşil ne kahve
yeşil çok sırıtır
kahve çok ağır mutfakta içaçıcı olmaz
bence hiç düşünme bu masa takımı gayet güzel.
canım çok güzel vede şık. içine sinsin bence...yeşil falan olmaz krem galiba herşeyle uyar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?