Yeni Nesil Bebek İsimleri

runforestrun

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
194
515
23
Avusturya
Bayanlar ben bu son dönemde bebeklere konulan isimlerin çoğuna çok şaşırıyorum.Özellikle kız bebeklere konulan Mislina,Lina,Eslem,Buğlem,Esila gibi saçma sapan isimlerle çocuğa yazık ediliyor bence.Anlamını sorsanız yok cennetin kapısı yok kapısının sapı...:)Bu isimleri çocuğuna koyan anneler kusura bakmasın ama farklı olsun diye komik olunuyor.Yazmadan edemedim.

Aynen Bende Sana Katılıyorum. Ya Ben Çok Eski Kafalıyım Diyodum Ama Benim Gibi Düşünenler Varmış :9: Ben Hep Oldum Olası Söylemesi Basit Kulağa Hoş ve Anlamı Gerçekten Güzel Bilindik İsimleri Seviyorum.:17:

Bayanlar ben bu son dönemde bebeklere konulan isimlerin çoğuna çok şaşırıyorum.Özellikle kız bebeklere konulan Mislina,Lina,Eslem,Buğlem,Esila gibi saçma sapan isimlerle çocuğa yazık ediliyor bence.Anlamını sorsanız yok cennetin kapısı yok kapısının sapı...:)Bu isimleri çocuğuna koyan anneler kusura bakmasın ama farklı olsun diye komik olunuyor.Yazmadan edemedim.

Tamamen özenti... Başka da birşey değil. İlginç olucaz diye .okunu çıkartıyorlar, dalga konusu oluyorlar bir de o çocukları dalga konusu yapıyorlar farkında değiller.

Anneannemlerin zamaninda da ece, damla, cagla vs yokmus. Acik fikirli olmak lazim bence o isimler de ileride normallesecek. Melis bi ara ne kadar radikaldi mesela su an siradan sayilir..

Back
X