Doğuma Hazırlık YENİ ÖĞRENDİĞİM CİNSİYET TAHMİNİ. TUTUYOR MU BERABER BAKALIM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hati1984

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
19
0
1
41
İngiliz bilim dergisinde yayınlanmış. kromozomların 4 yılda bir yenilenmesinden yola çıkarak:hamile kalınan annenin yaşı 4e bölünür. babanın yaşı 4e bölünür.kalan sayıdan hangisi fazlaysa baskın olurmuş
Mesela:Anne 29÷4= kalan sayı 1 Baba = 31÷4= kalan sayı 3 Baba baskın olduğundan cinsiyet erkek

Benim 2 kızım var 3.ye hamileyim,bu teori tutmadı bende, ucundede esim baskın çıkıyor ama bebislerimiz kız.

Ben bu teoriyi farklı duydum bayanlar 3 erkekler 4 yılda bir yeniliyor en son kim yenilediyse bebeğin cinsiyeti o oluyor..bu şekilde hesaplayınca benim iki oğlumda da tuttu

ya ben anlamadim :(( daha dogrusu anladigim dogru ise genelde erkeklerin yasi kadindan buyuk olur ve sonuc erkek cikiyor :/
biri beni aydinlatsin :/

ya ben anlamadim :KK43:( daha dogrusu anladigim dogru ise genelde erkeklerin yasi kadindan buyuk olur ve sonuc erkek cikiyor :/
biri beni aydinlatsin :/

Cnm bende aynısını düşündüm,genelde erkekler büyük oluyor ve böldüğün zaman erkeginki fazla çıkar bence saçma bir teori

Back
X