Doğuma Hazırlık YENİ ÖĞRENDİĞİM CİNSİYET TAHMİNİ. TUTUYOR MU BERABER BAKALIM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hati1984

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
19
0
1
41
İngiliz bilim dergisinde yayınlanmış. kromozomların 4 yılda bir yenilenmesinden yola çıkarak:hamile kalınan annenin yaşı 4e bölünür. babanın yaşı 4e bölünür.kalan sayıdan hangisi fazlaysa baskın olurmuş
Mesela:Anne 29÷4= kalan sayı 1 Baba = 31÷4= kalan sayı 3 Baba baskın olduğundan cinsiyet erkek

Benim 2 kızım var 3.ye hamileyim,bu teori tutmadı bende, ucundede esim baskın çıkıyor ama bebislerimiz kız.

Ben bu teoriyi farklı duydum bayanlar 3 erkekler 4 yılda bir yeniliyor en son kim yenilediyse bebeğin cinsiyeti o oluyor..bu şekilde hesaplayınca benim iki oğlumda da tuttu

ya ben anlamadim ( daha dogrusu anladigim dogru ise genelde erkeklerin yasi kadindan buyuk olur ve sonuc erkek cikiyor :/
biri beni aydinlatsin :/

ya ben anlamadim ( daha dogrusu anladigim dogru ise genelde erkeklerin yasi kadindan buyuk olur ve sonuc erkek cikiyor :/
biri beni aydinlatsin :/

Cnm bende aynısını düşündüm,genelde erkekler büyük oluyor ve böldüğün zaman erkeginki fazla çıkar bence saçma bir teori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…