• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni okula başlıyor benim haberim yok

Raptiyeraprap

Hmmm
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
320
361
33
Biraz önce sevgilimle mesajlasiyoruz.
Ben; pzt boştun demi
O;evet
Ben; ben mi sana geleyim sen mi gelecen?
O;**** üniversitesine gitmem lazim, kayit evraklarini verecem
Ben; ???
O; mühendislik kazandim
Ben;mavi ekrannnnn
Ya ben artık bir garip olmaya basladim. Bir insan nasil bu kadar sakin gamzsiz olabilir. Basta birbirimizi sikmayacaz, hesap verme, evleneme gibi konulari tamamen zamana birakacaz, relax olucaz derken ben bunu kastaedmemistim yani. Sınava girdiginden haberim vardi ama sonra unuttum. sonucu bana demedi, Tercih yapmis, e kayıt yapmış. Hatta denk gelmese okula kesin kaydi yapacak yine haberim olmayacak. Ben bana olan sevgisine guveniyorum ama bu kadari fazla değil mi?
Not; ikinci unisi ikimizde hastanede memuruz.

Yani uzulmenizi istemem ama bana cok sacma bir iliski gibi geldi
Yarin obur gun bu adam ben nisanladim haber everyim bile der:KK51:
Universite cok buyuk bir karar, bunca zaman soylememsi rahatlik falan degil sizi onemsememesi
Kendine saygisi olan bir insan boyle bir iliski surdurmez diye dusunuyorum

Baayaa gamsızmış sizinki insan sohbet olsun diye bahseder. Bence sağlam bi trip küsme gibi şeyleri hakediyor
Ya birde bulusmalarimizi vs baya etkilecek. Nerdeyse programi tamamen doluyor. Yani arada y.lisans gibi gelip gitse tamamda. Bildiğin okula gidece. Kalan zamanda nobet tutup mesai tamamlayacak. Serviste mi gorusecez anlamiyorum ya

Ya birde bulusmalarimizi vs baya etkilecek. Nerdeyse programi tamamen doluyor. Yani arada y.lisans gibi gelip gitse tamamda. Bildiğin okula gidece. Kalan zamanda nobet tutup mesai tamamlayacak. Serviste mi gorusecez anlamiyorum ya
Sizden mi kaçıyor acaba?

Bence ciddi ciddi konuşun benim bildiğim bu durumlarda beraber tercih yapılır beraber düşünülür falan. Sizinki kendi kafasını yaşamış. Ayrılığa kadar gidecek ciddi bi sebep, seni o kadar da önemsemiyorum dese heralde bu kadar kırıcı olur. Ama hemen burda gaza gelmeyin önce bi açık açık konuşun belki bi açıklaması vardır belki gerçekten kendisi de umursamıyordur bu üni işini. Ama örgün öğt sonuçta baya ciddi bi karar bilmiyorum.. sadece gaza gelmeden onunla konuşun sakince bi derim

Yani uzulmenizi istemem ama bana cok sacma bir iliski gibi geldi
Yarin obur gun bu adam ben nisanladim haber everyim bile der:KK51:
Universite cok buyuk bir karar, bunca zaman soylememsi rahatlik falan degil sizi onemsememesi
Kendine saygisi olan bir insan boyle bir iliski surdurmez diye dusunuyorum
Üniversite fikrini biliyordum. Hatta sınava benden geçti yakın diye. Sonuçlar aciklaninca ben ona sormayinca o da söylememiş. Sonrada oyle gelismis demesine göre. Ben kendinden habersiz 2 hafta aile programi yapmıştım. Birşey demedi ama zoeuna gitmişti. Kendi en az 4 yıllık şeyi bensiz planlıyor. Offfffff keşke karışan, eden cinsten olsaydı. Bunların bir orta yolu, ayarlsi yok mu :((((((

Bence ciddi ciddi konuşun benim bildiğim bu durumlarda beraber tercih yapılır beraber düşünülür falan. Sizinki kendi kafasını yaşamış. Ayrılığa kadar gidecek ciddi bi sebep, seni o kadar da önemsemiyorum dese heralde bu kadar kırıcı olur. Ama hemen burda gaza gelmeyin önce bi açık açık konuşun belki bi açıklaması vardır belki gerçekten kendisi de umursamıyordur bu üni işini. Ama örgün öğt sonuçta baya ciddi bi karar bilmiyorum.. sadece gaza gelmeden onunla konuşun sakince bi derim
Sesin kızgın geliyor. Gece gece kendini yemeyeceksen yarın konusalim dedi. Bende üzgün surat attim konu öyle kaldı. Bilmiyorum ya.

Sanmam. Bazen olup olmadık yerde sarılır belimi kirarcasina. Uni fikrini çok önemsiyordu. Ki istemese soyler bitsin diye. Miy miy biri değil yani. Annesine "seni kırmak istemiyorum, bu konuda son yorumun olsun bu" diyebilen biri
Buluşmaya, görüşmeye bile vakit bulamayacaksınız.
Buna rağmen size ünv kazandığını söylememiş.

Şu anda belki önemsemiyorsunuz. Ancak evlenirseniz bu kadar umursamaz eş, kadını depresyona sokar.

Buluşmaya, görüşmeye bile vakit bulamayacaksınız.
Buna rağmen size ünv kazandığını söylememiş.

Şu anda belki önemsemiyorsunuz. Ancak evlenirseniz bu kadar umursamaz eş, kadını depresyona sokar.

Ya canımı sıkan sanki durumu ben bu hale getiridim. Aileden ve eski erkek arkadaşımdan o ladar baski gördümki basta baya özgürluk diye kafasını utuledim. Oda zamanla alışırim dedi. Ve alıştıda hatta geldigimiz durum bu.

Hani sınava girdiğini biliyormuşsunuz ama sonrasında sormamışsınız. Acaba umursamadığınızı düşünüp size söylemedi mi? Sanırım ben de böyle bir durumda son dakika söylerdim, doğru bir şey demiyorum, ama huy işte, umursanmamak kırardı beni.

Aklıma gelmiyor değil. Yegenimim sinav sonucunuda konustuk ama aklima gelmedi. Acaba o ben sormayimca "zaten birsey kazanamaz" diye düşündüğümumu sandida ona mi kırıldı diyor bir tarafim.

Hani sınava girdiğini biliyormuşsunuz ama sonrasında sormamışsınız. Acaba umursamadığınızı düşünüp size söylemedi mi? Sanırım ben de böyle bir durumda son dakika söylerdim, doğru bir şey demiyorum, ama huy işte, umursanmamak kırardı beni.

Bende böyle düşünüyorum..

Üniversite fikrini biliyordum. Hatta sınava benden geçti yakın diye. Sonuçlar aciklaninca ben ona sormayinca o da söylememiş. Sonrada oyle gelismis demesine göre. Ben kendinden habersiz 2 hafta aile programi yapmıştım. Birşey demedi ama zoeuna gitmişti. Kendi en az 4 yıllık şeyi bensiz planlıyor. Offfffff keşke karışan, eden cinsten olsaydı. Bunların bir orta yolu, ayarlsi yok mu :KK43:(((((

iyide insan sevgilisi sınava girmiş sormaz mı sonuçlar açıklanınca.. çocuğa gamsız diyorsunda sende umursamazsın. bende olsam bozulur sormadan söylemezdim kazandığımı.

Ya canımı sıkan sanki durumu ben bu hale getiridim. Aileden ve eski erkek arkadaşımdan o ladar baski gördümki basta baya özgürluk diye kafasını utuledim. Oda zamanla alışırim dedi. Ve alıştıda hatta geldigimiz durum bu.
Her şey kararında, tadında olursa güzel.
Nasıl yaparsınız bilmem ama orta halli bir adam haline gelmesi için ikna etmeniz lazım.

Şuna kızmış olabilir. Sınava girdim o kadar, açıklandı ama hiç önemsememiş ki sormadı bile.
Bunu demiş olabilir ama yaygara çıkarılacak sebep bu.yani sizin için diyorum. Kızmakta haklısınız

aynen katılıyorum.
kendi eğrisine bakmadan çocuğa yamuk diyor.

iyide insan sevgilisi sınava girmiş sormaz mı sonuçlar açıklanınca.. çocuğa gamsız diyorsunda sende umursamazsın. bende olsam bozulur sormadan söylemezdim kazandığımı.
Yularda hy_patia yada dedim. Acaba onamı bozuldu diye. Sanki zaten sen birsey yapamamisindir gibi olmus sanki. Ama aklima gelmdi yegenimin heyecani ile ya.

Aklıma gelmiyor değil. Yegenimim sinav sonucunuda konustuk ama aklima gelmedi. Acaba o ben sormayimca "zaten birsey kazanamaz" diye düşündüğümumu sandida ona mi kırıldı diyor bir tarafim.
Sinava ciddi ciddi hazirlanip girdiysa kirilmistir bence
Ben de olsam soylemezdim sanirim

Back
X