• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni okula başlıyor benim haberim yok

Burada birşeyi çok iyi öğrendim ki o da “ilişki” kavramı çok çeşitli bir tanıma sahipmiş. Benim kafamdaki ilişkiyle alakası olmayan durumlara ilişki adı koyan nice konular okudum.
Sizinkisi yanlarında çok olağan kalıyor.

Olsun , okusun çocuk , siz çok tepki verirsiniz diye söylememiştir. Ama hayallerine mani olmayın. Evliyken okuyanı hem de çalışanı çok gördüm . Sevgi varsa sonucu güzel olur zaten .

Aynisini yasadim ama soylemeyen taraf bendim bizim hikayede.
Erkek arkadasim evlilik konusunda israrciydi ama benim oyle bi planim yoktu, sinava girdigimi biliyordu ama sormadi(benim de ikinci universitem) konusmaktan sıkılmıştım acikcasi simdi kazandim yerlestim desem soracak, evlilik nolacak diyecek. Ayni anda calisiyordum bana vaktin kalmayacak diyecek, ben de ayrildim zaten cok surmeden.
Ayni durumlar soz konusu olabilir yoksa insan sevdigi konusmaktan hoslandigi birine soylemeyi atlamaz saniyorum.
Ayrilacak mi yani yarin sence

Sevgilinizin hali hazırda bir işi, para kazandığı bir mesleği varmış. Bu ikinci üniversite hobi gibi gördüğü yada tercih edeyim de olursa olur, olmazsa sağlık olsun mantığıyla baktığı, ciddiye almadığı bir şey olabilir. Belki o yüzden bahsetmemiştir.

Yani burada aaa sen sormalıydın diye düşünülmesi garip geldi. Ben de yüksek lisansa başladım, erkek arkadaşım biliyordu başvuru süreçlerini, bilim sınavlarını, mülakatlarını vesaire. Hepsinin çıkışında ben aradım haber verdim, kazanınca da arayıp ben söyledim. Çünkü süreç benim başımdan geçiyor ve aklıma hemen aileme, erkek arkadaşıma söylemek geliyor. Bu siz sormadıkça söylenebilecek bir şey değil ki. Siz nereden bilesiniz sonuçlar ne zaman açıklanıyor, onun size haber vermesi lazımdı öğrenince.
tamamen katılıyorum.
gerçi burda konu sahibi sınavın açıklandığını biliyormuş, kendi yeğeninin muhabbetini yapmış ama bu adamın habersiz bir üniversiteye başlaması için yeterli bir sebep değil.

eğer adam sizin sormanızı beklediyse 3-5 gün sonra “ya sen niye beni hiç merak etmiyorsun??” diye konuşmaya girişmeli, yaygarasını öyle koparmalıydı. doğru olan tepki budur.

bir üniversiteye kayıt olmak ve bundan asla bahsetmemek çok uç ya.

ben sevgilim arada bir gittiği bi kulüpten kaydını sildirdiğini bana söylemediğinde bile içten içte bozulurum ne bileyim. kaldı ki üniversiteye başlanacak… vallahi çok uç.

Sonuçlar açıklanınca siz sormadıysanız,
Oda umursamadıgınu düşünüp söyleme geregi duymamış olabilir,
Sendede umursamazlık var gibi.

ben olsam güle güle git der mevzuuy kapardım öyle de herşeyden bunalmş bir insan oldum :)))

tamamen katılıyorum.
gerçi burda konu sahibi sınavın açıklandığını biliyormuş, kendi yeğeninin muhabbetini yapmış ama bu adamın habersiz bir üniversiteye başlaması için yeterli bir sebep değil.

eğer adam sizin sormanızı beklediyse 3-5 gün sonra “ya sen niye beni hiç merak etmiyorsun??” diye konuşmaya girişmeli, yaygarasını öyle koparmalıydı. doğru olan tepki budur.

bir üniversiteye kayıt olmak ve bundan asla bahsetmemek çok uç ya.

ben sevgilim arada bir gittiği bi kulüpten kaydını sildirdiğini bana söylemediğinde bile içten içte bozulurum ne bileyim. kaldı ki üniversiteye başlanacak… vallahi çok uç.

Yani mesela benim sınava girdiğimi bile bile "Yeğenim de girdi yeaa" diye muhabbet dönse ben de sinirlenirdim ama dediğin gibi tepkimi o anda gösterirdim. "Ben de girdim sınava, sorduğun için teşekkür ederim" gibi belki. Böyle sanki sıradan bir olaydan yeri geldiğinde bahsetmesi gibi olmuş; bana konu sahibini pek de önemsemediğini düşündürdü. Hoş bence iki taraf da birbirlerini fazla önemsemiyor.

Unutan taraf sizsiniz. Adam sinava girmis girdigini biliyorsunuz sonucu sormamissiniz. Belki alinmis soylememistir. Ben olsam bende soylemem.

Back
X