Gibi birşey. Küfür etmedi, bagirmadi ama çok ağır konuştu. Sözle insani dovmede ustadir zaten. Kısacası sen rahatım, kıskançlık yapmam vs dedin ama ne beni rahat bıraktın nede kıskançlıktan vazgeçtin dedi. Buraya açmıştım bir konu(utanarak yaziyorum) nobette kahve meselesini ve baska kıskançlıklarımı söyledi. Ben üstün körü konuştum sorun olmaz diye düşünüyordum ama sorun etmiş. Ben kiskandigim halde hayat kaliten düşmesin diye bazı şeylere ses etmedim vs dedi. Duzelmeni bekledim ama bugüne kadar ama gerçek karakterin anlattıgin gibi vs değilmiş, rol yapmissin rahat ve kiskanc olmayan bir gibi dedi. Hakkinda fikirlerin bunlar ya ilisikiyi yeniden degerlendirelim yada konu kapansin dedi. Çocuk gibi ağladım ya mal gibi kafede. Ben aglayincada kaldırdı beni bu şekilde aglamanin olduğu iliskiden kimseye fayda gelmez dedi, beni eve bıraktı. Numara, sosyal medya vs bi yerden silmedi hala ama bitti galiba. En cok zoruma gidende beni teselli ederken "bosver ağlama, seni ağlatan birinden zaten sana hayır gelmez demi" gibi şeyler söylemesi. Offfffff