• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni okula başlıyor benim haberim yok

Yani mesela benim sınava girdiğimi bile bile "Yeğenim de girdi yeaa" diye muhabbet dönse ben de sinirlenirdim ama dediğin gibi tepkimi o anda gösterirdim. "Ben de girdim sınava, sorduğun için teşekkür ederim" gibi belki. Böyle sanki sıradan bir olaydan yeri geldiğinde bahsetmesi gibi olmuş; bana konu sahibini pek de önemsemediğini düşündürdü. Hoş bence iki taraf da birbirlerini fazla önemsemiyor.
Sıkmayacaz birbirimizi diye diye buraya kadar geldik iste:KK14:

Unutan taraf sizsiniz. Adam sinava girmis girdigini biliyorsunuz sonucu sormamissiniz. Belki alinmis soylememistir. Ben olsam bende soylemem.
Alınganlık yapmaz ama okul işlerini çok onemser. Misafirlikte vs bile çocukta ışık görürse eğlenceli şekilde bilgi aşılar, bilmece hikaye vs yoluyla. Belki cok onem verdiği için eğitim konusuna alındı. Yarin belli olur bakalim

Sevgilinizin hali hazırda bir işi, para kazandığı bir mesleği varmış. Bu ikinci üniversite hobi gibi gördüğü yada tercih edeyim de olursa olur, olmazsa sağlık olsun mantığıyla baktığı, ciddiye almadığı bir şey olabilir. Belki o yüzden bahsetmemiştir.
Yok ya. Alanla ilgili bilgisi var. Okul olmadan bile araştırma yapiyor, sektörün gundemini takip ediyordu

tamamen katılıyorum.
gerçi burda konu sahibi sınavın açıklandığını biliyormuş, kendi yeğeninin muhabbetini yapmış ama bu adamın habersiz bir üniversiteye başlaması için yeterli bir sebep değil.

eğer adam sizin sormanızı beklediyse 3-5 gün sonra “ya sen niye beni hiç merak etmiyorsun??” diye konuşmaya girişmeli, yaygarasını öyle koparmalıydı. doğru olan tepki budur.

bir üniversiteye kayıt olmak ve bundan asla bahsetmemek çok uç ya.

ben sevgilim arada bir gittiği bi kulüpten kaydını sildirdiğini bana söylemediğinde bile içten içte bozulurum ne bileyim. kaldı ki üniversiteye başlanacak… vallahi çok uç.
Bana göre biraz alındı, birazda rahatlık var zaten, ortaya böyle birşey çıktı

Kusura bakma ama bir yuh demek geldi icimden. Hadi komsuna akrabana soylemessin de sevgilinede soylememek nedir ?

Ne oldu ki, ayrıldınız mı?
Gibi birşey. Küfür etmedi, bagirmadi ama çok ağır konuştu. Sözle insani dovmede ustadir zaten. Kısacası sen rahatım, kıskançlık yapmam vs dedin ama ne beni rahat bıraktın nede kıskançlıktan vazgeçtin dedi. Buraya açmıştım bir konu(utanarak yaziyorum) nobette kahve meselesini ve baska kıskançlıklarımı söyledi. Ben üstün körü konuştum sorun olmaz diye düşünüyordum ama sorun etmiş. Ben kiskandigim halde hayat kaliten düşmesin diye bazı şeylere ses etmedim vs dedi. Duzelmeni bekledim ama bugüne kadar ama gerçek karakterin anlattıgin gibi vs değilmiş, rol yapmissin rahat ve kiskanc olmayan bir gibi dedi. Hakkinda fikirlerin bunlar ya ilisikiyi yeniden degerlendirelim yada konu kapansin dedi. Çocuk gibi ağladım ya mal gibi kafede. Ben aglayincada kaldırdı beni bu şekilde aglamanin olduğu iliskiden kimseye fayda gelmez dedi, beni eve bıraktı. Numara, sosyal medya vs bi yerden silmedi hala ama bitti galiba. En cok zoruma gidende beni teselli ederken "bosver ağlama, seni ağlatan birinden zaten sana hayır gelmez demi" gibi şeyler söylemesi. Offfffff

Gibi birşey. Küfür etmedi, bagirmadi ama çok ağır konuştu. Sözle insani dovmede ustadir zaten. Kısacası sen rahatım, kıskançlık yapmam vs dedin ama ne beni rahat bıraktın nede kıskançlıktan vazgeçtin dedi. Buraya açmıştım bir konu(utanarak yaziyorum) nobette kahve meselesini ve baska kıskançlıklarımı söyledi. Ben üstün körü konuştum sorun olmaz diye düşünüyordum ama sorun etmiş. Ben kiskandigim halde hayat kaliten düşmesin diye bazı şeylere ses etmedim vs dedi. Duzelmeni bekledim ama bugüne kadar ama gerçek karakterin anlattıgin gibi vs değilmiş, rol yapmissin rahat ve kiskanc olmayan bir gibi dedi. Hakkinda fikirlerin bunlar ya ilisikiyi yeniden degerlendirelim yada konu kapansin dedi. Çocuk gibi ağladım ya mal gibi kafede. Ben aglayincada kaldırdı beni bu şekilde aglamanin olduğu iliskiden kimseye fayda gelmez dedi, beni eve bıraktı. Numara, sosyal medya vs bi yerden silmedi hala ama bitti galiba. En cok zoruma gidende beni teselli ederken "bosver ağlama, seni ağlatan birinden zaten sana hayır gelmez demi" gibi şeyler söylemesi. Offfffff

Ayrılmaya yer aramış gibi görünüyor. Boşver canını sıkma, adam bu kadar gamsızken sen niye onu önemsediğini belli ediyorsun? Sevgi saygı kalmamış aranızda.

Ayrılmak istemiş bahane de hazır olunca söylemiş işte,bir de teselli etmeye çalışmış.

Ama yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla seviyorsanız bile umursamıyor görünüyorsunuz.

Bugün bir arkadaşım üzüldüm ayrilmaniza, çok yakisiyordunuz vs demis. Oda ters bir bakış atıp ayrılan kim, ortada ayrılık mayrilik yok deyip kalkmış gitmis. Ama son konusmamizdan beri konuşmadık. Lanet olası hastanedede denk gelemedik hic. Sizce mesaj atsam mı :(

Back
X